YachtsAgent -yritys

 Korkealuokkaiset veneet ja laadukkaat veneilytarvikkeet asiantuntemuksella ja ammattitaidolla

Kokemusta jo yli 20 vuoden ajalta

YachtsAgent -yritys (CCN Cruising Catamarans Oy) on perustettu maaliskuussa 2002. Saimme ensimmäisenä Pohjoismaisena yrityksenä Lagoonien maahantuontioikeudet. Yrityksen perustaminen lähti aikanaan useamman suomalaisen Lagoon-purjehtijan yhteistyönä. 

Lagoon-purjeveneiden asiantuntija

Aktiivinen toiminta katamaraanien tunnetuksi tekemiseksi oman kokemuksen avulla on ollut yhtenä perusajatuksena toiminnan alusta saakka. Voimme käsi sydämellä todeta olevamme Lagoon-purjeveneiden asiantuntija.

Yhtiön osakkailla ja yhtiöllä on ollut omistuksessaan useita Lagoon-purjeveneitä: 400, 410, 420, 42, 440, 450S, 470 ja 50, joten käytännön osaaminen ja tuntemus on erittäin korkealla tasolla.

Korkealuokkaista ja laadukasta palvelua

Olemme toimittaneet Lagoon-katamaraaneja suomalaisille ja virolaisille asiakkaille sekä Itämerelle että Välimerelle. Asiakkaamme on jopa kiertänyt maapallonkin Lagoonilla. Yrityksemme tavoitteena on korkealuokkainen ja laadukas palvelu asiakkaalle siten, että asiakas voi aina luottaa tekemäänsä valintaan. Huolehdimme asiakkaan tarpeista koko toimitetun tuotteen omistamisen ajan.

Maahantuonnin ja myynnin lisäksi järjestämme myös charter-risteilyjä pääasiassa Helsingin alueella sekä välitämme charter-purjehduksia Välimerelle ja Karibian alueelle. YachtsAgent on ollut Suomen johtava purjevenemaahantuoja liikevaihdollisesti vuodesta 2018 eteenpäin. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Timo Salminen, jolla on kokemusta purjehtimisesta katamaraaneilla vuodesta 2001.

ota yhteyttä

YachtsAgent etsii ja valitsee sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi. Lähetä lomakkeella meille kuvaus tarpeistasi ja toiveistasi, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi