Skip to content

YACHTSAGENT CHARTER FLEET 

Yacht Agentsillä on ollut oma fleet Kroatiassa vuodesta 2018. Tutustu ylellisiin katamaraneihimme jotka vievät purjehduselämyksen aivan uudelle tasolle. Katamaraanimme on erittäin hyvin varusteltuja, verrattuna moniin isojen vuokraamoiden tarjoamiin veneisiin. Tunnemme veneidemme kunnon ja varusteet, sekä huolehdimme niiden ylläpidosta. Oma fleet takaa, että veneen kunto ei aiheuta sinulle ikäviä yllätyksiä.  Lähes kaikki katamaraanimme on varustettu lämmityslaittein ja sopivat erinomaisesti myös off-season purjehdukseen. Ennen lähtöä tapaat aina veneen tuntevan paikallisen kipparin, myös silloin kun otat itse ruorin haltuun.

Slano, Kroatia

Sailing-Sofia-Lagoon46-Adriatic-sea-YachtsAgent

Sofia

Lagoon 46 (2022) on Lagoon 450 F mallin
seuraaja, jonka kehittyneet ominaisuudet
mahdollistavat mukavan ja helpon purjehduksen.
Vene on suurin malli, jonka voi vuokrata ilman
ammattikipparia.

Katso veneen esittely »
HappyKey-YachtsAgent

Happy Key

Happy Key on huippuvarusteltu 2020 käyttöönotettu Lagoon 42, joka majoittaa jopa 8+1+1. Vuokraa kipparilla tai ilman ja vietä elämäsi purjehdusloma!

Katso veneen esittely »

Helsinki, Suomi

Oyster Karioca III

Karioca III

Uusi Oyster 595 on tähän mennessä nopeimmin myynyt Oyster-malli ja brittiläinen tuotemerkki on selvästi paljastanut oikean tuotteen oikeaan aikaan. Tämä upea alus on suunniteltu niin että pariskunta kykenee purjehtimaan sillä yksin. Tätä tukee hydrauliikka ja purjehduksessa käytettävät sähköiset säätimet.

Katso veneen esittely »
Lagoon 50

Karioca II

Upouusi 2020 vuosimallin Lagoon 50 Karioca II vie sinut unelmiesi purjehdukselle Suomenlahdelle.
Katamaranissa on upeat sisätilat jonka neljässä hytissä majoittuu tilavasti 8 henkilöä.

Katso veneen esittely »
Lagoon 42

Balance 3

Katamaraani Balance 3 tarjoaa nautinnollisen purjehduksen kaikille säästä riippumatta. Suurella kannella voi todella nauttia auringosta ja illan viiletessä parhaan tunnelman tarjoaa avarat ja lämmitetyt sisätilat.

Katso veneen esittely »

Oma purjevene Kroatiaan?

YachtsAgentin tarjoamat Yacht Ownership -rahoitusmallit mahdollistaa purjeveneen hankinnan edullisesti. YachtsAgentin rahoitusohjelmat suunnitellaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi. Ohjelmassa purjeveneinvestointi ja -ylläpito räätälöidään käyttötarpeen mukaan tuottotavoite optimoiden. Toteuta unelmasi purjeveneestä Välimerellä ja tutustu Yacht Ownership -rahoitukseen.

Lagoon 51

GALLERY

 

Yhteydenottolomake