YACHTSAGENT CHARTER FLEET 

Yacht Agentsillä on ollut oma fleet Kroatiassa vuodesta 2018. Tutustu ylellisiin katamaraneihimme jotka vievät purjehduselämyksen aivan uudelle tasolle. Katamaraanimme on erittäin hyvin varusteltuja, verrattuna moniin isojen vuokraamoiden tarjoamiin veneisiin. Tunnemme veneidemme kunnon ja varusteet, sekä huolehdimme niiden ylläpidosta. Oma fleet takaa, että veneen kunto ei aiheuta sinulle ikäviä yllätyksiä.  Lähes kaikki katamaraanimme on varustettu lämmityslaittein ja sopivat erinomaisesti myös off-season purjehdukseen. Ennen lähtöä tapaat aina veneen tuntevan paikallisen kipparin, myös silloin kun otat itse ruorin haltuun.

Slano, Kroatia

Helsinki, Suomi

Balance 4 tarjoaa tyylikkään purjehduskokemuksen

BALANCE 4 – LAGOON 42

Balance 4 – Lagoon 42 Balance 4 tarjoaa tyylikkään purjehduskokemuksen nAUTINNOLLISET PURJEHDUKSET SÄÄSTÄ RIIPPUMATTA Balance 4 – Lagoon 42 katamaraani tarjoaa nautinnolliset purjehdukset kaikille säästä

Katso veneen esittely »

Oma purjevene Kroatiaan?

YachtsAgentin tarjoamat Yacht Ownership -rahoitusmallit mahdollistaa purjeveneen hankinnan edullisesti. YachtsAgentin rahoitusohjelmat suunnitellaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi. Ohjelmassa purjeveneinvestointi ja -ylläpito räätälöidään käyttötarpeen mukaan tuottotavoite optimoiden. Toteuta unelmasi purjeveneestä Välimerellä ja tutustu Yacht Ownership -rahoitukseen.

Lagoon 51

GALLERY

 

Yhteydenottolomake

fiSuomi