YACHT OWNERSHIP – UUSI TAPA HANKKIA PURJEVENE  

Unelmien purjevene on nyt lähes jokaisen ulottuvilla. Yacht Ownership mahdollistaa veneen hankinnan edullisesti ja helposti. Valitse sinulle paras purjevene. YachtsAgentin sijoitusohjelmavalikoimassa on useita eri vaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle purjehtijalle sopiva tapa hankkia purjevene. Haluatpa sitten minimoida sidotun pääoman, maksimoida oman käytön tai vuokratuoton – meiltä löytyy sinulle oikea tapa hankkia purjevene!

VALITSEMASI PURJEVENE JA SOPIVA RAHOITUS TARPEIDESI MUKAAN

NAVIGARE YACHT & LIFESTYLE INVESTMENT

YachtsAgent tarjoaa nyt myös  Navigare Yacht Lifestyle Investment -sijoitusohjelmia, joiden avulla mahdollisuus hankkia uusi purjevene on lähes jokaisen ulottuvilla. Navigare Yachting on aitoa luksusta tarjoava charter-operaattori, ja mikä parasta, sen sijoitusohjelmissa on alan paras pääoman tuotto. Navigare Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelmassa on mukana yli 250 sijoittajaa. Lähde mukaan sijoitusohjelmaan, joka vie sinut purjehtimaan lämpimille vesille ympäri vuoden!

1. Ohjelma sijoitettavan pääoman mukaan 

Navigare Yacht & Lifestyle sisältää on kolme erilaista ohjelmaa. Sijoitusohjelmasta löytyy malli haluatpa sitten maksimoida vuokratuoton tai omien purjehdusten määrän. Sijoitusohjelma mukautuu sen mukaan millaisen pääomainvestoinnin haluat tehdä:
  • Complete
  • Ultimate
  • Smart
  • Smart Holiday 

2. Navigare Holiday – ylelliset lomat yksinoikeudella

Sijoitusohjelman kautta sinulle avautuu pääsy 53:een purjehduskohteeseen ympäri maailman, sekä mahdollisuus lomailla vaikka ylellisessä italialaisessa villassa taikka lasketella Aspenin rinteillä.

YACHTSAGENT CHARTER MANAGEMENT

YachtsAgent räätälöi rahoitusohjelman asiakkaalle, jossa hankinta ja ylläpito optimoidaan tuottotavoitteiden ja käyttötarpeiden mukaan.  YachtsAgent Charter Management -ohjelmassa katetaan veneen käyttökulut ja rahoitus charter-vuokratuotolla. Charter Management -ohjelmalla hankittu purjevene on arvonlisäverovapaa, jolloin hankinta on jopa 65%  edullisempi sijoittajalle verrattuna yksityisesti hankittavaan veneeseen. Ohjelman edut:

1. Ainutlaatuinen rajoittamaton purjehdusaika

Ohjelmassa voit purjehtia ilman rajoituksia aina kun haluat – oman aikataulusi mukaan. Tämä on ainutlaatuinen etu muihin sijoitusohjelmiin verrattuna.

2. Korkeatasoinen ylläpito maksimoi tuoton

Toimimme vain parhaiden ja valikoitujen kumppaneiden kanssa varmistaaksemme laadukkaan ylläpidon ja huolellisen charter-operoinnin.

YachtsAgent Charter Management -ohjelma on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Tämä rahoitusohjelma räätälöidään vuosien ammattitaidolla juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Lue lisää YachtsAgent Charter Management ohjelman eduista

NAVIGARE YACHT AND LIFESTYLE -INVESTOINTIOHJELMAT

Voit olla varma, että veneesi on aina hyvissä käsissä ja vapaa-aikasi täynnä luksusta! Navigare Yachting tarjoaa reaaliaikaisen ylläpidon seurannan verkossa. Sinulla on täysi näkymä palveluihin ja tiedät aina veneesi ylläpito- ja vuokraustilanteen. Reaaliaikainen tieto veneen palveluista auttaa vuokrausohjelman tuottojen maksimoimoimisessa. Sopimuskauden päättyessä täydellinen loki ylläpidosta optimoi veneen jälleenmyyntiarvon.

Tarjolla on kolme erilaista sijoitusohjelmaa, joista jokainen avaa sinulle pääsyn ylelliseen Navigare -lomaohjelmaan. Lomaohjelmassa voit vaihtaa purjehdusviikon lomaan italialasessa luksusvillassa tai vaikka lasketteluun Aspenissa. 

Sijoitusohjemassa voit tehdä oman investoinnin tai sijoittaa pienemmän pääoman, jolloin veneen omistus siirtyy Navigare Yachtingilta sinulle sijoitusohjelman päätyttyä.

1. Complete -ohjelma

Complete -ohjelmassa sijoitat Navigaren kautta ostamasi veneen sen charter-laivastoon. Navigare vastaa kokonaisuudessaan veneen huollosta ja vuokraustoiminnasta puolestasi. 

2. Ultimate-ohjelma

Ultimate -ohjelma tarjoaa eniten joustavuutta purjehdusviikkojen valintaan tuoden sinulle samalla kaikki Navigare -omistajan edut nautittavaksi. Sijoitat Navigaren kautta ostamasi veneen sen charter-laivastoon. Navigare vastaa veneen vuokraustoiminnasta  ja auttaa sinua ylläpidossa sopimuksen mukaisesti. 

3. Navigare Smart 

Navigare Smart  vaihtoehto sopii sinulle, joka etsit pienempää kokonaisinvestointia tai haluat mukaan ilman yksityistä rahoitusta. Sijoitusohjelmassa osa investoinnista katetaan charter-tuloilla. Navigare Smart -ohjelmassa sijoitat 50–55% käsirahan veneen hankintahinnasta. Tai voit valita Navigare Smart Low -ohjelman jossa sijoitetaan vain 40%:n käsiraha, lisäksi seitsemän vuoden vuokrakauden lopussa maksetaan 15-20% balloon -maksu. Sopimuskauden lopussa vene on kokonaan sinun, ja voit vapaasti myydä veneen tai purjehtia uusiin seikkailuihin!

Uutuutena myös Navigaren Smart Holiday -ohjelma!

Smart Holiday -ohjelma mahdollistaa sijoituksen pienemmällä pääomalla, ja avaa silti pääsyn Navigaren omistajaetuihin. Saat sijoitusohjelman edut käyttöösi investointia vastaavassa suhteessa, olipa investointisi sitten puolet tai vain kolmasosa veneestä.

Sijoitusohjemavalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva malli:
Navigare Complete Navigare Ultimate Navigare Smart
Oma rahoitus 100% 100% 50-60%
Kesto 7 kautta 7 kautta 7 kautta
Tuotto pääomalle Kyllä (jopa 9%) Muuttuva (jopa 12%) Ei
Ylläpitokulut Ei Kyllä, kustannus veloitetaan Ultimate-ohjelman tuotosta. Ei
Automaattinen huolto Kyllä Kyllä, kustannus veloitetaan Ultima-ohjelman tuotosta Kyllä
Vene brändit Lagoon, Bali, Fountaine-Pajot, Nautitech, Arcona Yachts, Beneteau, Jeanneau Lagoon, Bali, Fountaine-Pajot, Nautitech, Arcona Yachts, Beneteau, Jeanneau Lagoon, Bali, Fountaine-Pajot, Nautitech, Arcona Yachts, Beneteau, Jeanneau
Lomaohjelma Jopa 8 viikkoa + 4 viikkoa (lyhyellä varoitusajalla) Jopa 8 viikkoa + 8 viikkoa (lyhyellä varoitusajalla) Jopa 8 viikkoa + 4 viikkoa (lyhyellä varoitusajalla)
Concierge -palvelu Kyllä Kyllä Kyllä
Brokerage -tuki Kyllä Kyllä Kyllä

Tilaa kattava infopaketti
 Navigare Yacht and Lifestyle
Investment -ohjelmasta sähköpostiisi!

navigare_gif
fiSuomi