Vene 24 båt venemessut 9.-18.2.2024

Highfield By YachtsAgent mukana venemessuilla

Vene 24 Båt messut on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma. Venemessut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden tulla löytämään ja tutustumaan veneilymaailman ihmeisiin ja tehdä hankintoja tulevia veneilykausia varten. 

Venemessuilta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, olitpa sitten intohimoinen veneilijä, purjehtija, kalastaja tai mökkeilijä. Venemessuilla pääset Highfield RIB-veneiden lisäksi tutustumaan jopa satoihin erikokoisiin ja -tyylisiin veneisiin. Veneiden lisäksi venemessuilla on esillä varusteita ja venetarvikkeita, sekä pääset hankkimaan arvokasta tietoa vesiharrastuksista. 

MITÄ?

Highfield By YachtsAgent osastolla pääset tutustumaan laadukkaaseen Highfield RIB-vene valikoimaan. Osastolta löydät Highfield asiantuntijoita, jotka auttavat sinua valitsemaan juuri sinun tarpeillesi sopivan veneen. Osastolla pääset tutustumaan yli kuuteen eri Highfield RIB-veneeseen. 

MISSÄ? MILLOIN?

Helsingin Messukeskus, katso tarkemmat tulo-ohjeet täältä

perjantai 9.2.2024 klo 11-19
lauantai ja sunnuntai 10.-11.2.2024 klo 10-18
maanantai-perjantai 12.-16.2.2024 klo 11-19
lauantai ja sunnuntai 17.-18.2.2024 klo 10-18

Venemessuilla näytillä olevat Highfield RIB-veneet

Sport 700 on tyylikäs ja käytännöllinen vene. Vene toimii hyvin vesiurheilussa, nopeana yhteysveneenä ja kumppanina kalastuksessa. Vakaus ja helppokäyttöisyys tekee siitä mahtavan veneen koko perheen tarpeisiin.

Sport 600 on suunniteltu vaativaan käyttöön. Pulverimaalattu alumiinirunko jäykällä palkistolla yhdistettynä syvään 26° V-pohjaan sekä laadukkaisiin Hypalon-putkiin tekee veneestä vakaan, kestävän, kevyen ja helposti käsiteltävän.

Sport 560 on laadukas ja sporttinen RIB, jossa yhdistyvät saumattomasti tyyli, turvallisuus, suorituskyky ja ajo-ominaisuudet. Veneeseen mahtuu jopa 12 henkilöä. Veneessä on myös loistavat säilytystilat keulassa, perässä sekä konsolin alla.

Sport 460 on laadukas ja sporttinen RIB, jossa yhdistyvät tyyli, turvallisuus, suorituskyky ja ajo-ominaisuudet saumattomasti. Syvä 20° V-pohja yhdistettynä ponttonien tuomaan vakauteen, niin satamassa kuin ajossa, tekevät veneen helpoksi käsitellä. 

Classic 380 on mahtava ensimmäinen vene lapsille. Pulverimaalattu alumiinirunko ja kölisuoja tekevät rungosta kestävän. Putkien ansiosta vene ei kallistele rannassa eikä ajossa, joten rantautuminen on helppoa ja turvallista. Kyytiin mahtuu 7 henkilöä.

Classic 290 sopii loistavasti apuveneeksi. Pulverimaalattu alumiinirunko ja kuminen kölisuoja tekevät rungosta kestävän, jolloin rantautuminen on helppoa ja turvallista. Yhdistä veneeseen Mercury F20 -moottori, jolla mahdollistat lasten vetämisen vesisuksilla tai donitsilla. 

YachtsAgent venemessutarjoukset 2024

Lagoon Charter

Koe ikimuistoinen purjehduselämys Helsingin saariston edustalla purjehtien.

Lagoon Charter Fleet pitää sisällään neljä katamaraania. Purjehduselämys sisältää kuuden tunnin purjehduksen sekä ammattimiehistön. Purjehduselämykset on aina räätälöitävissä juuri teidän ryhmänne tarpeiden mukaan. 

Tarjoamme venemessuilla Highfield By YachtsAgent osastolla vieraileville purjehduselämykseen luonaan veloituksetta koko purjehdusryhmälle. Maittavat lounaat ja muut ruokatarpeet toimitetaan purjehdukselle pitkäaikaisen yhteistyökumppanin toimesta. 

Pyydä tarjous purjehduselämyksestä

Vasen valkea reuna

Charter-palvelut Kroatiassa

Toteuta unelmasi purjehduksesta kirkkaan turkooseissa vesissä ja vuokraa vene Kroatiassa. YachtsAgent fleet Kroatiassa pitää sisällään neljä luksus jahtia. Et tarvitse aiempaa purjehduskokemusta, jos vuokraat veneen kipparin kanssa. 

Tarjoamme venemessuilla Highfield By YachtsAgent osastolla vieraileville  -15 % edun Kroatian purjehduksista. Tule moikkaamaan meitä messuilla ja kuulet lisää tarjouksesta! 

Pyydä tarjous kaudelle 2023 tai 2024!

Tulossa Keväällä: Lagoon Exclusive Days, Bordeaux 7.-10.3.2024

Vuonna 2024 Lagoon juhlii 40-vuotissyntymäpäiväänsä. Juhlavuoden kunniaksi Lagoon järjestää Lagoon Exclusive Days -tapahtuman suuressa mittakaavassa. Koko Lagoon -mallisto 40:stä 77:n jalkaiseen asti on tilaisuudessa esillä, myös uutuus vuodelle 2024 valmistunut Lagoon 60 on esillä tilaisuudessa ensimmäistä kertaa.

Tilaisuus järjestetään Bordeaux:sissa, Lagoonin telakalla 6.-9.3.2024.

Tapahtuma tarjoaa loistavan tilaisuuden tulla tutustumaan ja tapaamaan Lagoon-tiimejä sekä päästä tutustumaan Lagoon-tehtaaseen. Tapahtumassa pääset kuulemaan tuotantolaitoksesta, katamaraanien valmistuksesta, innovaatioista sekä kuulemaan lisää ympäristövastuullisista tuotantoprosesseista. 

Vasen valkea reuna

LISÄÄ TARINOITA JA TAPAHTUMIA

Highfield By YachtsAgent Vene 24 Båt -venemessut

Highfield By YachtsAgent mukana Vene 24 Båt -messuilla. Tule tutustumaan laadukkaisiin Highfield RIB-veneisiin.

Boot Düsseldorf venemessut 20.-28.1.2024

Maailman suurin jahtien näyttely Boot järjestetään jälleen Düsseldorfissa. Highfield esittelee näyttelyssä yhdeksän RIB-venettä.
Järjestä unelmiesi purjehdus Helsingin saariston edustalla Balance 6 - Lagoon 46 -katamaraanin kyydissä.

Mikä on katamaraani?

Oletko miettinyt, mikä on katamaraani, ja mitkä ovat sen edut perinteiseen yksirunkoiseen purjeveneseen verrattuna?
Highfield koeajopäivä - Lauttasaari 7.10.2023

Highfield koeajopäivä 14.10. Lauttasaaressa

Highfield koeajopäivä Lauttasaaressa 14.10. Koeajettavina Highfield SP460, SP700 ja PA540.
YachtsAgent and Lagoon team

YachtsAgent – European Best Customer Experience -palkinto

YachtsAgent palkittiin Suomen virallisena Lagoon katamaraani maahantuojana Best Customer Experience -palkinnolla.

Cannes Yachting Festival 2023

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 12.-17.9.2023.
Uiva venenäyttely Lauttasaaressa!

YachtsAgent mukana Uivassa venenäyttelyssä 2023

YachtsAgent mukana Uivassa 17.-20.8.2023. Esillä mm. Lagoon 42 ja Lagoon 50.
Vastuullinen matkailu Suomessa

Vastuullinen matkailu Suomessa

Olemme mukana luomassa ja kehittämässä kestävää matkailua Suomessa, huomioiden ekologiset, eettiset ja kulttuurilliset vaikutukset.

Maailman ympäri purjehtien

Maailman ympäri purjehtiminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua moniin erilaisiin kulttuureihin ja luontokohteisiin mukavasti, turvallisesti ja kaikessa rauhassa - matkasta nauttien.

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät 12.-13.5.2023

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa.

Vene 23 Båt -messujen arvonnan tulokset

Kiitos kaikille Highfield-arvontaan osallistuneille!
Ajankohtaiset kuulumisen veneilystä löydät aina tältä sivulta. Hulppea monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua.

Multihull Boat Show 2023

Multihull Boat Show 12. - 16.4.2023, La Grande Mottessa Ranskassa.
messut

We are on board!

Finally, we get back to Boot @Düsseldorf! This is the biggest boat show in the world.
ARC2022_start-Balance3-Sirocco

ARC+ 2022 on käynnissä

World Racing Club järjestää legendaarisen ARC-purjehduksen.

Vene 23 Båt Helsingin messukeskuksessa

Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma.

Voimmeko antaa vinkkejä?

YachtsAgent etsii ja valitsee sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi. Lähetä lomakkeella meille kuvaus tarpeistasi ja toiveistasi, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi