Skip to content

Photo: Nicolas Claris

Veneiden kerma Rivieralla

Cannes Yachting Festival 7.-12.9.2021 on kaikkien venemessujen kruununjalokivi: Euroopan suurin uiva venenäyttely Ranskan Rivieralla. YachtsAgent osallistuu tapahtumaan Lagoon ja Highfield-veneiden jälleenmyyjänä. Näyttelyssä esitellään Lagoon 40, 46, SIXTY 5 ja SEVENTY 7 -purjeveneet, sekä jo suurta kiinnostusta herättänyt uusi Lagoon 55, joka saa messuilla virallisen maailman ensiesittelynsä!

Cannes Yachting Festival 2021 banneri

Lagoon 55

Lagoon-katamaraanit ovat premium-luokan nopeita ja vakaita, täysin varusteltuja purjehtijoita. Uusi Lagoon 55 on suunniteltu viihtyvyyttä painottaen: luonnonvaloa ja 360 asteen näkymää on ajateltu kaikissa tiloissa. Ne ovat myös helposti muunneltavia ja niissä liikkuminen on uuden terassikonseptin vuoksi sujuvaa. Hulppeista oleskelutiloistaan huolimatta Lagoon 55 on täysiverinen purjehtija, jonka purjepinta-ala on optimoitu ja moottoreissa riittää voimaa.

Photo: Nicolas Claris

Lagoon 50 lehdistössä

Poikkeuksellisen suosittu ja paljon huomiota venemaailmassa herättänyt Lagoon 50-malli on esitelty mm. Vene-lehdessä, DeLuxe-lehden kesänumerossa sekä Kauppalehdessä (osa artikkeleista on maksumuurin takana, mutta voit pyytää ne meiltä itsellesi). Jos olet kiinnostunut Lagoon-esittelystä, sovi kanssamme esittelyaika Lauttasaareen!

Yacht Ownership

YachtsAgentin rahoitusmallit tuovat Lagoon-luksusveneet yhä useamman ulottuville tarjoamalla huipputuoton niihin sijoitetulle pääomalle. Katso lisätietoja Yacht Ownership -palvelusta ja jätä yhteydenottopyyntö, niin mietimme sinulle sopivan kokonaisuuden! Kerromme palvelusta mielellämme myös Cannesissa.

Cannesissa pääset tutustumaan myös Highfieldin kumiveneisiin, joita esitellään Vieux Portin näyttelysatamassa.

Ota yhteyttä ja varaa esittelyaika!

Ota yhteyttä

Autamme ja opastamme sinua mielellämme veneilyasioissa!

yachtsagent

Veneentekijäntie 16

FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

Timo Salminen

Timo Salminen – YachtsAgent