VENEPÖRSSI

Venepörssi tarjoaa varastoveneet, käytetyt veneet sekä esitilatut alukset parhaisiin hintoihin

Venepörssi tuo sinulle Lagoonin jopa kaudelle 2024

Miltä kuulostaisi oma katamaraani hiukan nopeammalla toimitusajalla? Normaalisti, kun tilaat uuden katamaraanin, toimitusaika on kaksi kautta, mutta YachtsAgentin venepörssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada upea Lagoon 42 jo kaudelle 2024 käyttöösi. Kun toimit nopeasti, ehdit vielä vaikuttamaan veneen sisustusuunnitteluun ja varusteluun!

LAGOON 42

Lagoon 42 on tyylikäs koko perheen katamaraani, joka sopii mainiosti niin lyhyemmille purjehduksille kuin pitkille valtameripurjehduksillekin. 

Veneen suunnittelussa korostuu ulko- ja sisätilojen toisiinsa sulava yhtenevyys, sekä valon ja tilan tuntu. Ylelliset yksityiskohdat ja mukavuudet pitävät takaavat viihtyvyyden kaikkialla veneessä.

YachtsAgentin venepörssi tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden, kun sinulla on mahdollisuus saada tämä upea purjevene omaksesi lyhyemmällä toimitusajalla. 

Nyt on oikea aika puhaltaa tuulta purjeisiin, sillä veneen sisustukseen ja varusteluun ehtii vielä vaikuttamaan!

Alkaen 502 425 € +ALV

Lagoon 46

Lagoon 46 -vene saapuu Helsingin vesille kaudelle 2024. Vene on erittäin hyvin varusteltu ja voit edelleen vaikuttaa varusteluun – tee siis päätöksesi pian! Katso täältä lisää tietoja Lagoon 46 -venemallin suunnittelusta ja ominaisuuksista.

Voit myös liittää veneen YachtsAgentin Fleetiin ja saada huomattavia säästöjä charter-vuokratuottojen avulla. Lue lisää aluksesta, ja ota yhteyttä!

Kokonaishinta varustettuna n. 1 057 132 € + ALV

Venepörssi - nopea toimitus etuhintaan

Venepörssi: täältä löydät varastoveneet, käytetyt veneet sekä esitilatut Lagoon-katamaraanit parhaaseen hintaan. Täältä löydät laadustaan tunnetut Highfieldin RIB-veneet, sekä elegantit Lagoonin luksuskatamaraanit.

Kun toimit nopeasti, voit saada vielä kaudelle 2024 upouuden Lagoon-katamaraanin erityiseen hintaan, ja pääset vielä vaikuttamaan aluksen siustukseen ja varusteluun. Katso sivuilta, mitä veneitä meiltä löytyy!

Highfield varastoveneet

Highfield-veneiden ytimessä on suorituskyky, käytettävyys ja pettämätön laatu. YachtsAgentin kattavasta varastovenevalikoimasta löydät useita laadukkaita ja monikäyttöisiä Highfieldin RIB-veneitä heti valmiina toimitettavaksi. 

Highfield-veneet palvelevat monipuolisesti erilaisten käyttäjien tarpeita. 

Käytettävyyttä, suorituskykyä ja sulavaa merenkäyntiä tarjoavat  RIB-veneet soveltuvat aktiiviseen vesillä liikkumiseen, vesiurheiluun, kalastus- ja sukellusharrastukseen, meripartiointikäyttöön sekä vapaa-ajan veneiksi.

Rakastu veneiden vakauteen, turvallisuuteen ja helppouteen! Venepörssi tarjoaa Highfield-malliston, jonka joukosta löydät parhaan RIB-veneen ikimuistoisiinn hetkiin vesillä.

Tutustu lisää tarjolla oleviin varastoveneisiin, ja kysy lisää malleista.

Ota yhteyttä!

YachtsAgentin venepörssissä on kattava valikoima laadukkaita Highfield-veneitä heti varastossa, sekä ensiluokkaiset katamaraanit saatavilla normaalia nopeammalla toimitusajalla. Ota yhteyttä, ja kerro meille tarpeestasi! 

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi