sea.ai teknologia

SEA.AI -teknologia tarjoaa turvallisempaa ja mielenkiintoisempaa merenkulkua 

UUSINTA KAMERATEKNIIKKAA HYÖDYNTÄEN

SEA.AI -teknologia on uusinta kameratekniikkaa käyttävä teknologia, joka tunnistaa vedenalaisia kappaleita, joita perinteiset tutkat eivät tunnista. Se tunnistaa mm. tukit, kontit, poijut, kajakit tai eläimet ja ihmiset aluksen läheisyydessä. 

Edistyksellistä teknologiaa

SEA.AI yhdistää lowlight- ja lämpökameran havainnot hyödyntäen viimeisintä teknologiaa ja laajaa tietokantaa, ja varoittaa miehistöä hyvissä ajoin havaitessaan kappaleen. Tämän teknologian avulla merenkulku on entistä turvallisempaa ja mielenkiintoisempaa!

Se havainnoi ja tunnistaa kohteet tekoälyn avulla ja varoittaa automaattisesti. Järjestelmä integroituu aluksen navigaatiojärjestelmään ja näyttää kohteet plotterin ruudulla.

Älykäs järjestelmä turvanasi

SEA.AI -teknologian tekoäly operoi jatkuvasti kasvavan tietokannan avulla. Säännöllisten päivitysten myötä SEA.AI -järjestelmäsi kehittyy jatkuvasti älykkäämmäksi!

SEA.AI järjestelmiä saa kolmena erilaisena versiona, SENTRY, OFFSHORE ja COMPETITION, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin tavallisista purjehtijoista isompiin aluksiin ja viranomaisten tarpeisiin.

SEA.AI SENTRY

SENTRY on tehokas ja tarkka työkalu erittäin vaativaankin käyttöön.

alkaen 45 999 € alv 0%

SEA.AI SENTRY tunnistaa objektit niin valoisalla kuin pimeälläkin. Se tunnistaa suuret alukset horisontissa, purjeveneet ja moottoriveneet 7,500 m etäisyydellä ja pienemmät veneet kuten kumiveneet 3,000 m etäisyydellä. Pienemmät objektit kuten tukit tai ihmiset vedessä se tunnistaa 700 m etäisyydeltä.  

SENTRY sopii sekä yksityishenkilöiden, että viranomaisten käyttöön suurempiin aluksiin. Siinä on pisin tunnistusetäisyys ja laajin tunnistuskulma sekä tihein tunnistusnopeus, 10 s. SENTRY on tehokas ja tarkka työkalu erittäin vaativaankin käyttöön.

SEA.AI OFFSHORE

OFFSHORE One

Tekoälyyn pohjautuva merenkäyntiteknologia, jossa on 3 kameraa (1 RGB ja 2 lämpökameraa) sekä tekoälyprosessori.

 

 

Offshore

alkaen 10 999 € alv 0%

OFFSHORE 320

Sama laitteisto kuin OFFSHORE One:ssa, mutta ulkoisella prosessiyksiköllä varustettuna. Laajempi tunnistuskulma ja korkeampi tunnistustiheys parantaa suorituskykyä huonoissa meriolosuhteissa.

 

Offshore

alkaen 20 999 € alv 0%

OFFSHORE 640

Sama prosessointiteho kuin OFFSHORE 320:ssa mutta korkeampi lämpökameroiden resoluutio. Parempi tunnistustehokkuus (pidempi etäisyys ja pienemmät kohteegt) Korkeampi resoluutio ja paremmat e-zoom ominaisuudet.

Offshore

alkaen 33 990 € alv 0%

SEA.AI OFFSHORE tunnistaa suuret alukset horisontista, moottoriveneet ja purjeveneet 1000-2,000 m etäisyydeltä, kumiveneet ja jollat 250-750 m etäisyydeltä ja poijut ja henkilöt vedessä 100-150 m etäisyydeltä. 

Se tunnistaa objektit yölläkin 50 asteen kulmasta, ja OFFSHORE -mallista riippuen päivänvalossa 50 tai 110 asteen kulmasta (OFFSHORE 320 & 640.) 

SEA.AI OFFSHORE ONE on kompakti järjestelmä, joka pitää sisällään kolme kameraa. Yhden RGB ja kaksi lämpökameraa, sekä tekoälytoimisen prosessoriyksikön.

SEA.AI OFFSHORE 320 on avomerellä seikkailevan veneilijän valinta. Edistynyt kuvanvakautus sekä 6 framea / sekunnissa tunnistustiheys suoriutuu luotettavasti jopa hankalemmissa olosuhteissa.

SEA.AI OFFSHORE 640 on isojen purjealusten valinta. Täysi prosessointiteho yhdessä korkean resoluution lämpökameroiden kanssa tuottavat näytön korkeamman resoluution, kehittyneemmät e-zoom -ominaisuudet ja parhaan tunnistuksen. (Pidempi etäisyys, pienemmät objektit) 

OFFSHORE 640 on valintasi turvallisempaan avomeripurjehdukseen.

Offshore vertailu

SEA.AI competition

COMPETITION 320

SEA.AI COMPETITION 320 yhdistää uusimpien suuntausten mukaisen kamerateknologian ja tekoälyn.

alkaen 26 999 € alv 0%

COMPETITION 640

COMPETITION 640 on ensiluokkainen törmäyksenestojärjestelmä kilpapurjehtijoille.

alkaen 38 990 € alv 0%

SEA.AI COMPETITION 640

Ultrakevyt 750g kamerayksikkö pyöriviin mastoihin. Tunnistusalue on vakio ja edistynyt elektroninen kuvanvakautus sekä automaattinen maston pyörimisen kompensaatio ja +/-50 asteen manuaalinen panorointi auttavat kovissakin tilanteissa. 

Erona COMPETITION 320 -malliin on kahden lämpökameran edistynyt 640×512 px resoluutio.

Ultrakevyet SEA.AI COMPETITION yksiköt kilpaveneiden pyöriviin mastoihin tarjoavat luotettavan objektintunnistuksen kaikissa tilanteissa – erityisesti silloin kun vauhti on päätähuimaavaa. 

 

SEA.AI COMPETITION  320

Ultrakevyt 750g kamerayksikkö pyöriviin mastoihin. Tunnistusalue on vakio ja elektroninen kuvanvakautus sekä automaattinen maston pyörimisen kompensaatio ja +/-50 asteen manuaalinen panorointi auttavat kovissakin tilanteissa. Lämökameroiden resoluutio on 320 x 256 px. 

Competition vertailu

Haluatko kuulla lisää?

Meillä on pitkä kokemus purjehtimisesta ja veneilystä sekä alan parhaimmista varusteita. Kerro meille tilanteestasi niin autamme sinua löytämään oikeat varusteet tarpeeseesi!

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi