Parasailor

Parasailor – uudistunut avotuulipurje

Parasailor - UUDISTUNUT AVOTUULIPURJE

Parasailor mahdollistaa helpon, turvallisen ja nautinnollisen avotuulipurjehduksen.
Unohda spinaakkeripuomi! Purjeen poikkeuksellinen kannatteleva siipi mahdollistaa purjehtimisen ilman puomia ja rullalaitetta. Parasailor high-end -purje on suunniteltu helppoon myötä- ja avotuulipurjehdukseen. Mukana tulevan EasySnuffer Pro -sukan avulla purjeen nosto on uskomattoman helppoa sekä riski purjeen ja köysien sotkeutumiselle on todella pieni.
 
Uuden sukupolven avotuulipurje on selvästi edeltäjäänsä suorituskykyisempi, vakaampi, turvallisempi ja helpompi purjehtia.

Parasailor tarjoaa parempaa suorituskykyä

Parasailor -purjeen uudistunut hybridisiipi optimoi ilman virtauksen kohti purjerunkoa ja parantaa huomattavasti suorituskykyä edelliseen malliin verrattuna. Ainutlaatuiseen innovaatioon on haettu patenttia.

Parasailor on huomattavasti vakaampi

Uuden Parasailor -purjeen hybridisiipi antaa purjeelle enemmän nostokykyä. Purje reagoi herkästi jopa pienemmissä tuulissa. Siipi lisää Parasailorin vakautta samalla, kun se levittää tehokkaasti koko purjealaa.

Lisääntynyt turvallisuus

Uusi siiven muoto on mahdollistanut siiven pinta-alan pienentämisen, mikä helpottaa Parasailorin nostamista ja pitää purjeen paremmin muodossaan. Helpompi käsiteltävyys lisää turvallisuutta ja tarjoaa mukavuutta.

Vasen valkea reuna

Parasailor tarjoaa nautinnollisempaa purjehdusta

Edelliseen malliin verrattuna uuden Parasailor -purjeen kanssa nautit purjehduksesta jo hyvin alhaisilla tuulen nopeuksilla. Purjehdusnautinto on täydellinen jo 3 solmun (n. 2 m/s) tuulessa. 

Enemmän valinnanvaraa

Uuden Parasailor-avotuulipurjeen voit tilata oman makusi mukaan. Valittavissa on 15 vakioväriä, joista uusia on kolme: kulta, lime ja grafiitin harmaa. Tumma väri liikissä helpottaa havaitsemaan purjeen liikkeet kirkkaassa valossa. Valitse mieleisesi väri tai tilaa omien toivomustesi mukaan räätälöity väritys ja logo purjeeseesi.

Täysin uudistunut Parasailor hybridisiivellä

Uuden sukupolven Parasailor tarjoaa merkittävästi parempaa suorituskykyä, vakautta, turvallisuutta ja parempaa purjehdusnautintoa. New Generation Parasailorin patentoidussa tekniikassa on monta teknistä parannusta.

Parasailor -purjeen siiven geometria

Edelliseen malliin verrattuna uuden hybridisiiven ulkoiset mitat ovat paljon pienemmät. Uuden siiven silmiinpistävin elementti on yhdistelmä pitkästä, jatkuvasta yläpurjeesta ja lyhyemmästä alemmasta purjekerroksesta. Tällä tavalla ylin purje muodostaa yhteneväisen muodon takareunaan saakka. Suunnittelun lopputulos on yhdistelmä dynaamista painesiipeä ja yksinkertaista siipeä. Näillä hybridi-ominaisuuksilla on monia etuja.

Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen

Nousu- ja kallistuskulma

Suurempi nousukulma ja suurempi siipien kaarevuus antavat ainutlaatuiselle uudelleensuunnitellulle hybridi-siipirakenteelle havaittavan lisäyksen nosto-ominaisuuksissa ja vakaudessa. Edeltäjään verrattuna parantunut suorituskyky tekee myös siiven reagoivammaksi ja sitä voidaan käyttää huomattavasti aikaisempaa alhaisemmilla tuulennopeuksilla. Voit käyttää NG Parasailoria jopa 3 s tuulennopeudella kurssista riippuen.

Parasailor: Pienempi siiven pinta-ala

Uusi siipimalli mahdollistaa pystysuunnassa siipipinnan pienentämisen, mikä tekee uuden Parasailorin nostamisesta ja laskemisesta paljon helpompaa ja lisää turvallisuutta. Pienempi pinta-ala luo vähemmän vastuskynnystä purjesukkaan, joten purje voidaan laskea nopeammin ja vaivattomammin.

Ennen Jälkeen
Ennen Jälkeen

Integroitu verkko

Toinen uutuus on integroitu verkko tämän uraauurtavan hybridi-siiven sisääntulossa. Rakenne optimoi siiven etureunan aseman ja on mahdollistaa suuremman tuloaukon. Integrointi johtaa siiven sisäisen paineen kasvuun ja puhtaampaan ilmavirtaan kohti siiven ulkogeometriaa.

Aktiiviset venttiililäpät

Kun vanhassa dynaamisessa painesiivessä sisääntulevan tuulen paineen muodostuminen siipikammiossa saavutettiin pienentämällä poikkileikkausta, toimii uusi malli venttiililäpillä, jotka keräävät tai tyhjentävät aktiivisesti tulevaa ilmaa.

 Tämän venttiilitekniikan etuna on paineen lisääntyminen siiven sisällä mahdollistaen siiven nopeamman avautumisen ja pienemmän tilavuuden avautuvassa siipikammiossa, samalla kun liikit pääsevät paremmin avautumaan. Lisäksi, ilman poistuminen siipikammiosta tapahtuu nopeammin venttiilin avulla, koska malli mahdollistaa suuremman ulosvirtauksen poikkileikkauksen. 

Nämä ominaisuudet ovat erityisen hyödyllisiä kun Parasailoria nostetaan ja lasketaan. Kun EasySnuffer-keräysuppilo laskettaessa aiheuttaa hybridi-siiven romahtamisen, venttiilin läpät avautuvat helpottaen purjeen laskua. Suurempi poistoaukko ja pienempi tilavuus takaavat siiven nopeamman tyhjentämisen. Tämä tekee purjeen laskemisesta paljon nopeampaa ja vaivattomampaa – tämä on selvä turvallisuusetu.

Ennen Jälkeen

Parasailor vakiovärit

Luonnollisesti voimme rakentaa Parasailorin haluamallasi värityksellä – vain taivas on rajana,  niin kauan kuin käytät värejä valikoimistamme. Teemme mielellämme tarjouksen myös purjeesta, johon voidaan lisätä toivomasi logo. Lisää tietoa kaikista mahdollisuuksista saat, kun olet yhteydessä YachtsAgentin edustajaan alla olevalla lomakkeella. 

Parasailor tarjoaa nautinnollisempaa purjehdusta

Haluatko kuulla lisää?

Meillä on pitkä kokemus purjehtimisesta ja veneilystä sekä alan parhaimmista varusteita. Kerro meille tilanteestasi niin autamme sinua löytämään oikeat varusteet tarpeeseesi!

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi