LAGOON SIXTY 5

TEHTY YHTEISIIN HETKIIN

UNIIKIT OMINAISUUDET UUDELLE TASOLLE

Lagoon SIXTY 5 on purjehdittava versio SIXTY 7 jahdista. Alukselta löytyvän tilan määrän ansiosta tämä katamaraani kipuaa aivan uusiin ulottuvuuksiin. Rentouttava ja viihdyttävä, kaikin mahdollisin ylellisyyksin varustettu elämä veneellä tekee vaikutuksen jokaiseen, joka jalallaankaan astuu tämän upean aluksen kannelle.

Heti kättelyssä tilan määrä tekee vaikutuksen. Leveät peräpeilit ja matalat askelmat tuovat linjakkuutta alukseen, sekä sujuvuutta kannella liikkumiseen. Aluksen kansi tarjoaa runsaasti tilaa auringonottoon, ja ohjaamosta löytyy myös ennennäkemätön määrä tilaa – jopa kahdeksan istuttava pöytä. Käytössäsi on entistä enemmän tilaa vieraidesi viihdyttämiseen, kun voitte kaikki istua ohjaamossa nauttimassa merenkulun iloista. 

LUKSUSVENEIDEN HUIPULLA

Lagoon SIXTY 5 on ansainnut paikkansa luksusveneiden huipulla. Sulavalinjainen ja huoliteltu design yhdistettynä mukavuuteen kertoo veneen ensiluokkaisesta suunnittelusta. Aluksen täydellisten mittasuhteiden ja eleganssin salaisuus on sen perinteistä ja modernia yhdistelevissä linjoissa. Kuten jokaisessa Lagoonissa, flybridge on olennainen ajanviettopaikka. 

Veneessä myös flybridge on optimoitu paras mahdollinen mukavuus huomioiden. Perämiesasemalta on esteetön näkyvyys kaikkiin suuntiin, jonka osittain lasinen bimini mahdollistaa. 

LAGOON SIXTY 5 PREMIUM -TASOISET MUKAVUUDET

Esteettömät näkymät veneen keulasta perään lisäävät veneen uniikkiutta. Voit katsoa esteettömästi mihin tahansa suuntaan ympärilläsi, missä sitten oletkin. Lagoon SIXTY 5 -veneen elegantit, Nauta Designin suunnittelemat sisätilat ovat osoitus heille tyypillisestä tyylistä, jossa yhteys luontoon on keskeisenä tekijänä. 

Avoin layout ja jokaisesta suunnasta sisään tulviva luonnonvalo rohkaisevat yhdessä olemiseen ja merkityksellisistä hetkistä nauttimiseen. Sama periaate jatkuu koko aluksella, erityisesti vierashyteissä. Liikuessasi tilasta toiseen, voit aistia tilan harmonian ja yhteneväisyyden, jonka yhtenäiset ja tarkasti mietityt valinnat sisustuksessa ja yksityiskohdissa tuovat. 

Salongissa suuri ruokapöytä on tyyrpuurin puolella, ja paapuurin puolella on u-muotoinen sohva ja lounge-alue. Salongista on portaikkojen kautta pääsy hytteihin, ja suora kulku veneen terassille, josta löytyy sohvat ja kahvipöytä. 

SEIKKAILUJEN JAKAMISTA LAGOON SIXTY 5 -VENEELLÄ

Lagoon SIXTY 5 on suunniteltu siihen, että voit nauttia seikkailuista sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. Katamaraanin tyyrpuurin puoleinen perä on omistettu kokonaisuudessa omistajan hytille. Yhdistäen Lagoonille tyypillistä luksusta, mukavuutta ja tyyliä, omistajan hytti on yksi aluksen jalokivistä. Aiempia designeja hyödyntäen ja parannellen, Lagoon on sisällyttänyt omistajan hyttiin mm. yksityisen terassin, joka mahdollistaa suoran pääsyn meren ääreen. 

VIP -vierashytissä on yksityinen pukeutumishuone kokovartalopeilillä sekä tilava suihku. Lisäksi alakerrasta löytyvässä keittiössä on oma kulku kannelle. Keittiö on varusteltu täysikokoisilla huipputason Miele -kodinkoneilla, mukaanlukien mikroaaltouuni, sähkökäyttöinen liesi ja uuni, tuplajääkaappi sekä tiskiallas sekä pakastin, johon voit vaikka säilöä päivän kalasaaliisi!

TEHTY UNOHTUMATTOMIIN HETKIIN

Lagoon SIXTY 5 kääntää takuuvarmasti katseita, minne sitten maailmassa menetkin, ja se kuuluu himottujen luksuspurjeveneiden luokkaan. Se on suuri vene inhimillisessä mittakaavassa. Koostaan huolimatta vene on helppo hallita, eikä se rajoita merenkulkijaa haaveilemasta uusista seikkailuista. 

Se on täydellisesti varusteltu ja säteilee eleganssia ja seikkailuja joka solullaan, kutsuen sinut viettämään elämäsi unohtumattomimmat hetket merellä. Purjehdi kohti yhä uusia seikkailuja ja sinistä ulappaa!

TEKNISET TIEDOT

Suunnittelu

VPLP Design

Rakennesuunnittelu

Patrick le Quément​

Sisustussuunnittelu

Nauta Design​

Pituus​

20.55 m

Paino

40 t (EEC)

Moottorit

2 x 195 HP​

Leveys

10 m

Maston korkeus

33,80 m

Polttoainesäiliö​

2 x 650 l​

Syväys​

1,55 m

Purjeala yhteensä​

268 m2

Vesisäiliö​

2 x 500 l

Luokittelu

A 14 / B 18 / C 24 / D 40 (CE)​

Vieraile myös Lagoon tehtaan verkkosivulla.

TUTUSTU MUIHIN MALLEIHIN

Kaipaatko lisää tietoa?

Meillä on paljon kokemusta Lagoon-katamaraanien purjehdusominaisuuksista, talvisäilytyksestä, varustelusta ja rahoitusvaihtoehdoista. Ota viereisellä lomakkeella meihin yhteyttä, niin saat kuulla lisää oman aikataulusi mukaan.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi