LAGOON SEvENTY 8

AAVAN MEREN AALLOILLA LIPUVA MESTARITEOS

AAVAN MEREN MESTARITEOS

Lagoon SEVENTY 8 sai alkunsa valtakunnassa, jossa kompromissin käsitettä ei tunneta ja jossa tila on todellista luksusta. Lagoon astuu moottorijahtien maailmaan tällä suurenmoisella, ajattoman ja elegantin siluetin varustetulla majesteettisella jahdilla. 

Jahti on todellinen mestarillinen taidonnäyte, jonka suunnittelussa VPLP, Patrick le Quément ja Nauta Design ovat yhdistäneet taitonsa saattaakseen tämän jalon, 24 metrin mittaisen kaunottaren maailmaan. 

 

MUKAVUUDEN JA KAUNEUDEN KEHTO

Voit optimoida ja kustomoida jahdin haluamallasi tavalla, ja siten varmistaa että saat juuri sinunlaisesi, maksimaalisen upean jahdin. Saumattomasti yhdistettyjen tilojen sulavuudesta ja helppoudesta löydät jokapäiväisen onnen kaikkialla aluksella. 

Lagoon SEVENTY 8 -katamaraanin valtava flybridge voidaan kustomoida kuten haluat. Vietä unohtumattomat hetket vieraidesi kanssa Jacuzzissa tai nauti ylellisestä illallisesta suuren taitettavan illallispöydän ääressä. Vai haluatko ehkä sittenkin valita mahtavan auringonottotason? 

Kiistattoman upean lisän elämykseen katamaraanin kannella tuo etukannen terassi, jolla voit tanssia ja juhlia vieraidesi kanssa. Takakannen terassilla puolestaan nautit illallisesta seurustelusta, ehkä pulahtaen spontaanin leikkisästi uimalaiturilta virkistävään meriveteen?

 

LAGOON SEVENTY 8 VIE SINUT LUKSUKSEN JA HARMONIAN MAAILMAAN

Veneen jokainen yksityiskohta on suunniteltu maksimaalista ylellisyyttä silmälläpitäen. Tasapainoiset viimeistelyt ja hienostunut sisäpanelointi tekee Lagoon SEVENTY 8 -veneen sisustuksesta harmonisen ja omaleimaisen elegantilla tavalla. Valo tulvii sisään alukseen jokaisesta suunnasta, ja upeat panoraamanäkymät nykyaikaisesta salongista täydentyvät poikkeuksellisella sisäkorkeudella.

Omistajan sviitti sijaitsee yksityisessä rauhassa, ja tarjoaa pääsyn omalle terassille. Sviitti on kalustettu ylellisesti ja tyylikkäästi, tehden aluksesta sinulle vertaansa vailla olevan kodin.

ITSENÄISYYTTÄ JA SUORITUSKYKYÄ

Voit lähestyä pitkänmatkan seikkailujakin rauhallisin mielin tietäen että Lagoon SEVENTY 8 suoriutuu merimatkoista valtamerten halki tehokkaan Volvo D11 – 510 HP moottorin turvin. 

Suuret polttoainesäiliöt 8,500L kapasiteetilla tarjoavat mahdollisuuden matkustaa jopa 4,000 meripeninkulmaa. Nauti nopeudesta transatlannin matkoilla tai kruisaile upealla Välimerellä. Vesisäiliön kapasiteetti on jopa 1,500L, minkä turvin vietät pitkiäkin aikoja aluksella.

LUO HALUAMASI LAGOON SEVENTY 8

Luo omanlaisesi paratiisi, josta olet aina haaveillut. Voit tehdä  25 neliömetrin tilasta täysin omanlaisesi tilan: yksityisen elokuvateatterin, kokoushuoneen tai pelihuoneen.

Lagoon Seventy 8 antaa sinulle ennennäkemättömän vapauden toteuttaa juuri sinunlaisesi elämä.

PALKINNOT

Lagoon SEVENTY 8
MOTORBOAT OF THE YEAR WORLD YACHTS TROPHIES 2017
Lagoon SEVENTY 8
CHRISTOFLE TACH IS THE AWARDS 2018
Lagoon SEVENTY 8
ASIA BOATING AWARDS 2018 BEST MULTIHULL MOTOR YACHT OVER 50 FEET

Tekniset tiedot

Suunnittelu

VPLP Design

Rakennesuunnittelu

Patrick le Quément​

Sisustussuunnittelu

Nauta Design​

Pituus​

23,80 m

Paino

62,2 t (EEC)

Moottorit

Volvo D11 - 510 HP

Leveys

11 m

Polttoainesäiliö​

8500 l

Syväys​

1,27 m

Vesisäiliö​

2 x 800 l

Luokittelu

A 14 / B 18 / C 24 / D 40 (CE)

Vieraile myös Lagoon tehtaan verkkosivulla.

TUTUSTU MUIHIN MALLEIHIN

Kaipaatko lisää tietoa?

Meillä on paljon kokemusta Lagoon-katamaraanien purjehdusominaisuuksista, talvisäilytyksestä, varustelusta ja rahoitusvaihtoehdoista. Ota viereisellä lomakkeella meihin yhteyttä, niin saat kuulla lisää oman aikataulusi mukaan.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi