SEVENTY 7

ELEGANSSIA, LUKSUSTA JA HARMONIAA

LAGOON SEVENTY 7 ON ELEGANTTIA LUKSUSTA

 Lagoon SEVENTY 7 -katamaraanin ulko- ja sisätilojen välillä harmonia näyttäytyy kaikessa loistossaan. Kompromissin käsitettä ei tämän aluksen tiloissa tunneta, sillä innovaatiot korostavat mukavuutta, luksusta ja suorituskykyä. 

Tämä Lagoon on edistyksellinen askel kohti veneilymaailmaa, jossa eleganssi ja hienostuneisuus ovat suunnittelun kulmakiviä.

LAGOON -ASIANTUNEMUSTA

Lagoon SEVENTY 7 sai alkunsa katamaraanien uutta ulottuvuutta hahmotellessa. Merellisen vapaa-ajan asunnon ajatuksessa pitäytyen luksus on saumattomasti osa elämää tällä veneellä. 

Tilavat asuintilat ja kansitilat on suunniteltu ennätyksellisellä asiantuntemuksella, jotta voit nauttia upean veneen tarjoamista puitteista ja paremmasta elämästä merellä.

TEE HAAVEISTA TODELLISUUTTA

Ylellinen luksuselämä meren aalloilla odottaa kera täysin muunneltavan 25 m² tilan. Luo oma Lagoon SEVENTY 7 -katamaraanisi ja täytä kaikki toiveesi!

Valitse mieleisesi layout-vaihtoehto, ja nauti upeista päivistä ja hohdokkaista illoista merellä aluksen flybridgellä, kannella tai missä tahansa veneen sisätiloissa, joista on puhdas näkymä merelle.

LAGOON SEVENTY 7 ULKOTILAT

Lagoon SEVENTY 7 -katamaraanint tilat yhdistyvät saumattomasti yhdeksi takakannesta etukannen trampoliiniin. Valtava flybridge tarjoaa ylimääräistä tilaa, jossa viihdyt perheesi ja ystäviesi kanssa maisemia katsellen.

Etukannen sohville on suora pääsy kannesta ja salongista, ja paikka tarjoaa sinulle upean, häiriöttömän näkymän kauas horisonttiin. Aluksen kruununjalokivi on ehdottomasti omistajan sviitin yksityinen terassi, jossa pääset nauttimaan maisemista omassa rauhassa, meren välittömässä läheisyydessä.

LAGOON SEVENTY 7 SISÄTILAT

Hienostunut sekoitus elegantteja yksityiskohtia ja viimeistelyjä vie hienostuneisuuden uudelle tasolle ja tarjoaa mukavat ja harmoniset sisätilat nautittavaksi. Loputtoman tilavan ja valoistan tuntuiseksi optimoitu layout luo upeat asuintilat kaikille matkustajille. 

Lagoon SEVENTY 7 -katamaraanin salonki on varustettu suurilla ikkunoilla ja poikkeuksellinen sisäkorkeus tarjoaa upean panoraamanäkymän kaiken aikaa. Muusta aluksesta itsenäinen omistajan sviitti tarjoaa pääsyn merelle ja omalle terassille – yksinoikeudella. Erilaiset layout -vaihtoehdot 3, 4 tai jopa 5 vierashytillä varustettuna tarjoavat sinulle mahdollisuuden kutsua seikkailulle mukaan kenet haluat! 

Tilavat, mukavuuksin varustellut miehistön asuintilat sijaitsevat vaihtoehtoisesti joko aluksen etu- tai takaosassa, mahdollistaen maksimaalisen ylellisyyden kaikille!

PALKINNOT

Lagoon SEVENTY 7
BEST SAILING YACHT ASIA BOATING AWARDS 2017
Lagoon SEVENTY 7
SAILING YACHT OF THE YEAR 2017
Lagoon SEVENTY 7
ADRIATIC BOAT OF THE YEAR 2017

TEKNISET TIEDOT

Suunnittelu

VPLP Design

Rakennesuunnittelu

Patrick le Quément​

Sisustussuunnittelu

Nauta Design​

Pituus​

23,25 m

Paino

61,66 t (EEC)

Moottorit

2 x 175 HP - 2 x 230 HP

Leveys

11 m

Maston korkeus

38,2 m

Polttoainesäiliö​

2 800 l

Syväys​

1,90 m

Purjeala yhteensä​

309 m2

Vesisäiliö​

1 600 l

Luokittelu

A 14 / B 18 / C 24 / D 40

Vieraile myös Lagoon tehtaan verkkosivulla.

TUTUSTU MUIHIN MALLEIHIN

Lehdistöarvostelut

Kaipaatko lisää tietoa?

Meillä on paljon kokemusta Lagoon-katamaraanien purjehdusominaisuuksista, talvisäilytyksestä, varustelusta ja rahoitusvaihtoehdoista. Ota viereisellä lomakkeella meihin yhteyttä, niin saat kuulla lisää oman aikataulusi mukaan.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi