Lagoon 55

LAGOON-KATAMARAANIEN UUDET TUULET

LAGOON 55 ON VALINTASI KUN HALUAT SAADA KAIKEN

Lagoon 55 -mallissa käyttäjäystävällisyys on huomioitu uudella tasolla. Veneen sisätilojen muotoilussa korostuvat tilan tuntu ja ratkaisut, jotka mahdollistavat ajan viettämisen aivan vesirajan tuntumassa. 

Veneessä näyttäytyy Lagoon-mallistolle yhteinen periaate, jossa yleellisyys ja mukavuus yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Suunnittelussa on paneuduttu jokaiseen yksityiskohtaan tarkkuudella, ja tuloksena on Lagoon-vene, joka tarjoaa omistajalleen maksimaalisen yleellistä, rentouttavaa ja aistejahivelevää aikaa meren aalloilla.

Katso video alta ja ihastu! 

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä, me autamme mielellämme kaikissa veneen hankintaan liittyvissä kysymyksissäsi.

 

YKSITYISKOHTIA JA AVARUUTTA

Edustavassa ja mahtipontisessa Lagoon 55 -veneessä on paneuduttu eritoten yksityiskohtien viimeistelyyn. Suunnitteluohjeen mukaan veneen tulee purjehtia vaivattomasti, olla ulkonäöltään edustava ja tyylikäs sekä yksityiskohtien tulee olla huoliteltuja.

Yksityiskohdista puhuttaessa mm. uimatason portaat on nyt rakennettu aiemmasta versiosta poiketen vinottain. Tämä luo veneen takaosaan uudenlaisen tilan tunnun. Tässä Lagoonissa onkin panostettu tilan toimivuuteen ja avaruuteen. Näitä ratkaisuja edustavat esimerkiksi salongin avarat kattoikkunat sekä keittiö, josta ikkunat avaamalla saa mukavan lisän veneen terassin oleskelutilaan.

RENTOUDU JA NAUTI

Lagoon 55 -veneessä on mielin määrin tilaa nauttia illanvietoista ja ajasta isollakin porukalla. Avarissa tiloissa järjestät juhlat, illalliset ja brunssit upeassa merimiljöössä. Tilaa löytyy jopa tanssimiseen! Tämä vene tarjoaa kaiken mahdollisen ylellisyyden ja luksuksen, jota voit purjeveneeltä toivoa.

Lagoonille tyypillisesti kulkeminen ja ajanvietto veneen sisä- ja ulkotilojen välillä on saumatonta, ja voit nauttia merellä viettämästäsi ajasta täysin siemauksin säästä tai omasta mielentilastasi riippumatta. Sulkeudu ylelliseen hyttiisi lukemaan kirjaa, ota aurinkoa lukuisilla auringonottotasoilla, tai järjestä juhlat ja kutsu ystäväsi mukaan alukselle. 

LUONNONVALOA JA TYYLIKÄSTÄ MUOTOILUA

Etukannen oleskelutila on uusimmassa Lagoonissa täysin uusittu. Oleskelualue on varsin tilava, ja siinä on kaksi auringonottotasoa, sohvaryhmä ja pöytä. Sohvaryhmän ja auringonottotasot saa katettua aurinkosuojalla tai taitettavalla cabriolet-suojalla.

Yksi muotoilun kulmakivistä ovat horisontaaliset linjat, joita on käytetty sisätilojen muotoilussa. Ne antavat jatkuvuuden ja tilan tuntua, ja luovat yhteyden merellisiin maisemiin. 

Luonnonvalolle on haluttu Lagoon 55 -veneessä antaa paljon mahdollisuuksia näyttäytyä myös veneen sisätiloissa. Keittiöstä terassille aukeavat ikkunat ja salongin kattoikkuna tuovat luonnon ja meren lähemmäs käyttäjää sisätiloissakin.

 Katso kaikki kuvat

PALKINNOT

Lagoon 55
Lagoon 55

OCEANWAY CHINA YACHT AWARD 2021

Tekniset tiedot

Suunnittelu

VPLP Design

Rakennesuunnittelu

Patrick le Quément​

Sisustussuunnittelu

Nauta Design​

Pituus​

16,56 m

Paino

27,7 t (EEC)

Moottorit

2 x 115 HP​

Leveys

9,00 m

Maston korkeus

28,93 m​

Polttoainesäiliö​

1100 l

Syväys​

1,55 m

Purjeala yhteensä​

181 m2

Vesisäiliö​

960 l

Luokittelu

A 14 / B 14 / C 20 / D 30 (CE)

Vieraile myös Lagoon tehtaan verkkosivulla.

TUTUSTU MUIHIN MALLEIHIN

Kaipaatko lisää tietoa?

Meillä on paljon kokemusta Lagoon-katamaraanien purjehdusominaisuuksista, talvisäilytyksestä, varustelusta ja rahoitusvaihtoehdoista. Ota viereisellä lomakkeella meihin yhteyttä, niin saat kuulla lisää oman aikataulusi mukaan.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi