Lagoon 51

LAGOON-KATAMARAANIEN UUDET TUULET

LAGOON 51 ÄLYKKÄÄT TILARATKAISUT

Lagoon 51 -katamaraanin upea flybridge tarjoaa hulppean oleskelutilan purjehduksesta nauttimiseen. Muunneltavien istuinten ansiosta flybridgelle mahtuu useampikin vieras pitämään kipparille seuraa. Suuri uimataso puolestaan kutsuu ottamaan aurinkoa ja pulahtamaan virkistävään meriveteen.

Veneen tilat on suunniteltu sujuvaan liikkumiseen sisä- ja ulkotiloissa, sekä niiden välillä. Väljät tilaratkaisut, fiksu ergonomia ja mukavuus ovat ohjanneet veneen suunnittelua. Käytettävyys ja älykkäät tilaratkaisut ovat toistuvana teemana koko aluksella. Kipparinkin mukavuus on huomioitu, ja hyvin suunniteltujen kulkureittien ansiosta sekä miehistön että vieraiden kulku aluksella on helppoa ja turvallista. 

LAGOON 51 ETUKANNEN OLESKELUTILA

Sivukansilta pääset kätevästi upealle etukannelle, josta on esteetön näkymä merelle.

Mukava istuinalue, pöytä sekä aurinkovarjo takaavat viihtyvyytesi aluksen etukannella, ja voit keskittyä nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista. Tämä täydellinen ajanviettopaikka kutsuu ottamaan aurinkoa tai nauttimaan lasilliset kuohuvaa auringonlaskussa sinulle tärkeiden ihmisten ympäröimänä.

LAGOON 51 VALOISAT JA YLELLISET SISÄTILAT

Astu sisään Lagoon 51 uudistettuun, entistä tilavampaan salonkiin ja nauti 360 asteen panoraamanäkymästä. Uudenlaisten puupintojen käsittelyn ansiosta sisätiloihin lankeava luonnonvalo saa tilat hehkumaan ja tuntumaan kaikessa eleganttiudessaankin kodikkaalta. 

Tämän katamaraanin salonkitilat ovat vaikuttavat jokaisesta kulmasta, ja mahdollistavat helpon liikkumisen sisätiloissa. Se on vieläpä täysin kalustettu kaikilla käytännön mukavuuksilla, joita tarvitset. 

Omistajan sviitti tarjoaa ensiluokkaista mukavuutta. Aluksessa hyödynnetyn älykkään tilasuunnittelun ansiosta siellä on mm. tilava walk-in tyylinen vaatekaappi. Veneen suunnittelussa tilan tuntu ja käytettävyys on maksimoitu huippuunsa.

LAGOON 51 - LÄHEMPÄNÄ MERTA

Pidennetyt peräpeilit sekä Tenderlift -taso uudessa mallissa tekevät alukseen nousemisesta vaivattomampaa ja turvallisempaa. Kun alus on ankkuroituna, Tenderlift -taso toimii laiturina jossa voit nauttia auringosta ja merestä, ja pulahtaa helposti uimaan. 

Liikkuminen etukannelle on entistä helpompaa uuden kaksiportaisen portaikon ansiosta. Tämän ratkaisun avulla olemme tavoittaneet asiakkaidemme tarpeen ja tehneet aluksessa liikkumisesta entistä vaivattomampaa. 

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISTÄ AJANVIETTOA KESTÄVÄMMIN

Lagoon on sitoutunut ympäristövaikutusten minimoimiseen. Kestävämmät ratkaisut asetetaan etusijalle yrityksen strategiassa, jotta voidaan tavoittaa myös uuden sukupolven asiakkaiden vaatimukset. Lagoon kehittää jatkuvasti uusia tapoja tarjota kestävämpiä ja vastuullisempia tuotteita.

Uusi Lagoon 51 tuo asiakkaille esimerkiksi mahdollisuuden XXL aurinkopaneeleihin. Aurinkoenergiateknologia tarjoaa yli 2,700 wattia energiaa. Aurinkopaneelit sopivat täydellisesti aluksen ulkonäköön. Ne eivät häiritse toimintaa ja aluksen tilojen käytettävyyttä, tehden flybridgelle kulkemisesta ja auringosta nauttimisesta edelleen vaivatonta.  

LAGOON 51 Tekniset tiedot

Suunnittelu

VPLP Design

Rakennesuunnittelu

Patrick le Quément​

Sisustussuunnittelu

Nauta Design​

Pituus​

15,35 m

Paino

19,914 t (EEC)

Moottorit

2 x 80 HP​

Leveys

8,106 m

Maston korkeus

23,53 m​

Polttoainesäiliö​

2 x 520 l​

Syväys​

1,38 m

Purjeala yhteensä​

153 m2

Vesisäiliö​

830 l

Luokittelu

A 12, B 14, C 20, D 30 (CE)​

Vieraile myös Lagoon tehtaan verkkosivulla.

TUTUSTU MUIHIN MALLEIHIN

Kaipaatko lisää tietoa?

Meillä on paljon kokemusta Lagoon-katamaraanien purjehdusominaisuuksista, talvisäilytyksestä, varustelusta ja rahoitusvaihtoehdoista. Ota viereisellä lomakkeella meihin yhteyttä, niin saat kuulla lisää oman aikataulusi mukaan.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi