Lagoon 46

VERRATON PURJEHDUSKOKEMUS

VAPAUTTA JA ROHKEUTTA

Lagoon 46 vahvistaa loistokkaiden Lagoon -katamaraanien mainetta täydellisen purjehdusnautinnon tuottajina. Tähän tilavaan veneeseen yhdistyvät mielikuvat vapaudesta ja rohkeudesta, sekä ennen kokematon mukavuus ja edistykselliset purjeratkaisut, jotka tekevät tästä veneestä ainutlaatuisen helpon hallita. 

Kaikki tämä on toteutettu tyylillä, josta veneen ainutlaatuisesta designista vastaavan suunnittelija Patrick le Quément on ylpeä yhdessä tulevien omistajien kanssa. 

Tutustu Lagoon 46 -veneeseen ja kysy lisää!

LAGOON 46 ON OMAA LUOKKAANSA

Lagoon 46 tilojen välillä vallitsee täydellinen tasapaino. Suunnittelutoimisto VPLP on onnistunut yhdistämään tässä loistokkaassa veneessä avarat ja valoisat sisätilat ainutlaatuiseen kansiratkaisuun, jossa huomio on keskittynyt helppoon ja nautinnolliseen purjehdukseen. 

Voit halutessasi valita veneeseen myös ruostumattomasta teräksestä valmistetun apuveneen nostolaitteen tai hydraulisen tason, joka toimii myös uimatasona veneen ollessa ankkurissa. Tämä vene tarjoaa lukuisia käytännön mukavuuksia ultimaattiseen purjehdusnautintoon!

Katso kaikki kuvat veneestä

LAGOON 46: UUDENLAINEN SUUNNITTELU

Lagoon 46 :ssa yhdistyvät modulaariset flybridge- ja sisäohjaamot. Veneen takaosassa on avara oleskelualue, josta on helppo ja turvallinen pääsy mereen. Sisätilojen suunnittelusta on vastannut Nauta Design. Tilava salonki lumoaa lähes 360° merinäköalalla ja  pentteri, eli veneen keittiön varustelutaso on luonnollisesti ensiluokkainen.

Flybridge tarjoaa parhaat näkymät sekä aluksen ohjaamiseen, että rentoutumiseen. Keskelle sijoitettu ruori tarjoaa suojan ja esteettömän näkyvyyden. Lisää mukavuutta kuumiin päiviin tuo omistajan valinnan mukaan integroidut aurinkosuojat, kokoon taitettava kabrioletti tai jäykkä bimini, jonka saa haluattaessa myös aurinkopaneeleilla varustettuna.

PETTÄMÄTTÖMÄN UPEAT SISÄTILAT

Nauta Design on onnistunut sisätilojen suunnittelussa luomaan veneeseen hienostuneen, tyylikkään ja toimivan tyylin.

Omistajan sviitti on avara ja varustettu parivuoteella optimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Vierashytit ovat myös erittäin tilavia. Keulahytissäkin on mukava Queen size (160 x 200 cm) sänky, runsaasti säilytystilaa ja suuret ikkunat.

Viihtyisän ja ylellisen tunnelman kaikissa tiloissa takaa yksityiskohtien tarkka viimeistely ja tunnelmallinen LED -sisävalaistus.

Veneen sisä- ja ulkotilat yhdistyvät toisiinsa hyvin jouhevasti. Salonki on samalla tasolla kuin avara terassi ja keulakannelle on helppo kulku.

LAGOON 46 ON VAIVATON PURJEHTIA

Lagoon 46 -veneen suunnittelussa merikelpoisuus ja suorituskyky ovat olleet erittäin tärkeässä roolissa. Veneen laaja purjepinta-ala takaa reippaan etenemisen myös heikommissa tuulissa. Aiempaa taaemmas sijoitettu masto tarjoaa myös monia etuja:

  • Itsejalustava keulapurje (fokka) on helppokäyttöinen
  • Suurempi keulakolmio tarjoaa enemmän vaihtoehtoja myötätuulipurjeiden valintaan
  • Lyhyempi puomi helpottaa manöövereitä.
  • Korkea masto ja Square Top isopurje tehostavat suorituskykyä
  • Painopiste on taaempana, mikä vähentäen nyökkimistä

LAGOON 46 PALKINNOT

Lagoon 46

BEST MULTIHULL SAILING YACHT

Tekniset tiedot

Suunnittelu

VPLP Design

Rakennesuunnittelu

Patrick le Quément​

Sisustussuunnittelu

Nauta Design​

Pituus​

13,99 m

Paino

15,77t (EEC)

Moottorit

2 x 57 HP​

Leveys

7,96 m

Maston korkeus

23,21 m​

Polttoainesäiliö​

2 x 520 l​

Syväys​

1,30 m

Purjeala yhteensä​

123 m2

Vesisäiliö​

2 x 300 l

Luokittelu

A 12, B 14, C 20, D 30 (CE)

Vieraile myös Lagoon tehtaan verkkosivulla.

TUTUSTU MUIHIN MALLEIHIN

LAGOON 46 Lehdistöarvostelut

Kaipaatko lisää tietoa?

Meillä on paljon kokemusta Lagoon-katamaraanien purjehdusominaisuuksista, talvisäilytyksestä, varustelusta ja rahoitusvaihtoehdoista. Ota viereisellä lomakkeella meihin yhteyttä, niin saat kuulla lisää oman aikataulusi mukaan.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi