Lagoon 42

HARMONIAA JA ELÄMYKSIÄ MERELLÄ 

LAGOON 42 ON UUSI SUUNNANNÄYTTÄJÄ

Lagoon 42 on Lagoon-perheen uusi jäsen joka perii edeltäjiensä vahvan persoonallisuuden ja tyylin. Tämä Lagoon näyttää uuden tien katamaraanien suunnittelussa, säilyttäen samalla aiempien Lagoonien menestyksekkäät piirteet. Aluksen elegantti siluetti ja soljuvat linjat mairittelevat keulan vahvuutta ja uutta katon suunnittelua.

Tutustu tähän poikkeukselliseen Lagoon -perheen jäseneen ja kysy lisää!

HIENOSTUNUT JA ENERGINEN LAGOON 42

Entistä helpompi ja turvallisempi kulku satamalaiturin ja aluksen välillä on yksi Lagoon 42 suunnittelun helmistä. 

Aluksen kokonaisvaltaisesti parannellun ergonomian ansiosta tilankäyttö on on parempaa. Lounge-alueelle pääsee suurista lasiovista, jotka päästävät ennennäkemättömän määrän auringonvaloa aluksen sisätiloihin. Aluksen leveä takaosa toivottaa matkustajat tervetulleeksi kokemaan purjehtimisen harmoniaa parhaimmillaan. 

NEROKAS KANSISUUNNITTELU

Lagoon 42:n masto on siirretty taaemmas ja purjeiden hallintaa on yksinkertaistettu. Tämä helpottaa aluksen hallintaa ohjaamosta kovassakin säässä. 

Kulku ja kommunikointi kannelta sisätiloihin on helppoa ja ergonomista ja komposiitti bimini liukupaneelilla takaa hyvän näkymän purjeisiin. 

LAGOON 42 KOLMELLA TAI NELJÄLLÄ HYTILLÄ

Yksityiskohtien huomiointi ja avarat tilat tekevät aluksen sisätiloista uniikin ja nautittavan tilan.  Tila on hyvin valaistu, ja mukava ympäristö sitoo leveillä työskentelytasoilla varustetun U-muotoisen pentterin ja salongin hyvin yhteen. 

Perähyteissä on tuplasängyt ja erilliset suihkutilat. Etuhyteissä sängyt on aseteltu seiniä vasten. Kaikissa hyteissä on suuret ikkunat, jotka tarjoavat runsaasti valoa ja erinomaisen näkyvyyden. 

LAGOON 42 POIKKEUKSELLINEN SISUSTUS

Houkuttelevat muotoillut puupinnat korostavat muiden sisustuselementtien pehmeitä muotoja. Nauta Designin muotoilu on yhtä ajatonta kuin aina. Asiakkaan valittavana joko kolmen tai neljän upean hytin version. Auringonvalo tulvii kaikkiin hytteihin suurista ikkunoista, jotka myös tarjoavat upeat näkymät ulos merelle. Todellista merenkulun aatelia!

ELEGANTEIN JA PEHMEIN MUODOIN SISUSTETTU OHJAAMO:

  • Yksi yhtenäinen taso perästä salonkiin mullistaa sisätilojen käytön
  • Ergonominen suunnittelu mahdollistaa tilan tehokkaan käytön ja kulun helppouden
  • Suuri, koko terassin levyinen, lasiovi tarjoaa pääsyn valtaviin sisätiloihin
  • Iso terassi luo suuren aluksen tuntua

SUORITUSKYKY JA INNOVATIIVISET RATKAISUT

Itsejalustava genoa on helppokäyttöinen. Suurempi keulakolmio tarjoaa enemmän vaihtoehtoja myötätuulipurjeiden valintaan ja lyhyempi puomi helpottaa manöövereitä. Lisäksi Square Top isopurje on leveämpi kohti kärkeä ja käyttää hyödyksi vähäturbulenttista tuulta, tehostaen suorituskykyä. Taaemmas sijoitetun maston ansiosta myös painopiste tulee taaemmaksi vähentäen nyökkimistä. 

Infuusiotekniikalla valmistettu runko säästää painoa ja optimoi rakennelman suojelemaan matkustajia ja ympäristöä. Lagoon 42 sisätilojen Alpi® -puusta rakennetut yksityiskohdat ovat pitkäikäisiä ja ekologisia ja salongin vertikaaliset ikkunat tarjoavat parempaa suojaa auringolta ja optimoivat tilankäyttöä. Tuloksena erittäin viihtyisät ja upeat sisätilat. Aluksen muotoiltu pohja lisää mukavuutta merenkäynnissä ja keulapalkkiin kiinnitetty kokkapuomi mahdollistaa Code 0 -purjeen käytön. 

Suorituskyky, laatu ja tilankäyttö kohtaavat Lagoon 42 -veneessä aivan uudella tavalla, tehden siitä todellisen Lagoon -perheen taidonnäytteen.

LAGOON 42 ON VOITTANUT USEITA PALKINTOJA

Lagoon 42

ASIA BOATING AWARD 2016

Lagoon 42

SAILING TODAY AWARDS 2016 MULTIHULL

Lagoon 42

SAIL BEST BOATS 2016

Lagoon 42

CRUISING WORLD
BOAT OF THE YEAR 2017

Tekniset tiedot

Suunnittelu

VPLP Design

Rakennesuunnittelu

Patrick le Quément​

Sisustussuunnittelu

Nauta Design​

Pituus​

12,80 m

Paino

12,1 t (EEC)

Moottorit

2 x 45 HP​

Leveys

7,70 m

Maston korkeus

20.65 m

Polttoainesäiliö​

300 l

Syväys​

1,25 m

Purjeala yhteensä​

90 m2

Vesisäiliö​

300 l

Luokittelu

A12 / B14 / C20 / D30 (CE)

Vieraile myös Lagoon tehtaan verkkosivulla.

TUTUSTU MUIHIN MALLEIHIN

Lehdistöarvostelut

Kaipaatko lisää tietoa?

Meillä on paljon kokemusta Lagoon katamaraanien purjehdusominaisuuksista, talvisäilytyksestä, varustelusta ja rahoitusvaihtoehdoista. Ota viereisellä lomakkeella meihin yhteyttä, niin saat kuulla lissää oman aikataulusi mukaan.

-Team YachtsAgent

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi