Lagoon 40

LAGOON-KATAMARAANIEN UUDET TUULET

LAGOON 4O - SUUNNITTELUN UUDET TUULET

Lagoon 40 -katamaraanissa kiteytyy Lagoonin innovatiivinen suunnittelu ja se todella erottuu uudella viimeistellyllä tyylillään. 

Tyylikäs ulkoasu on sekoitus aitoa Lagoon perinnettä ja täysin uutta sekä rohkeaa innovatiivista suunnittelua, jossa korostuvat veneen virtaviivaiset muodot, suuret ovi- ja ikkuna-aukot, ja häikäisevä panoraama -näkymä veneen salongista. 

Uudistunut Lagoon -design jatkuu veneen keulasta aina perään asti, korostaen hienostunutta ulkonäköä ja erinomaista suorituskykyä. Suunnittelussa on huomioitu erityisesti tilan tuntu ja mukavuus aluksella. 

LAGOON 40 -VENEESSÄ AVARAT TILAT LUOVAT MUKAVUUTTA

Lagoon 40 -katamaraanissa on suojaisa takatila, josta on esteetön näköala merelle. Voit ruokailla yhdessä vaikka 12 hengen seurueessa, tai nauttia maisemista tilavalla takakannella. 

Hyvin suunniteltu ja tehokas kannen layout helpottaa purjehtimista ja mahdollistaa veneen käsittelyn myös yksin kaikissa tilanteissa. 

LAGOON 40 SOPII KOKO PERHEELLE

Siirtyminen laiturin ja Lagoon 40 -aluksen välillä on nyt entistä helpompaa ja turvallisempaa pidempien peräpeilien ansiosta. 

Veneen keula on varustettu auringonottoalueella, mikä tuo entistä enemmän mahdollisuuksia nauttia elämästä meren aalloilla. Hyvin suunnitellulle perämiesasemalle on helppo pääsy keulasta ja veneen kannelta, mikä mahdollistaa vaivattoman kommunikoinnin kipparin ja muun miehistön välillä. 

LAGOON 40 JA UUDEN SUKUPOLVEN TEHOKKAAMPI RIKI

Uudessa Lagoon 40 veneessä suorituskyky on ollut suunnittelun keskiössä. VPLP rungon rakenne ja lisääntynyt purjepinta-ala tuottavat yhdessä paremman hyötysuhteen. Maston sijoittaminen lähemmäksi perää parantaa VPLP: n toimintaa purjehduksessa, ja tarjoaa katamaraanille useita etuja:

  • Enemmän purjevaihtoehtoja: parempi suorituskyky
    – suurempi valikoima keulapurjeita
  • Lyhyempi isopurjeen puomi helpottaa hallintaa
  • Isopurje, joka on kapeampi ja korkeampi, hyötyy tuulista korkeammalla merenpinnasta ja parantaa näin suorituskykyä.
  • Painopisteen siirto taaksepäin vähentää keulan liikettä aallokossa:
    ns. pitching vähenee huomattavasti

VALOA JA ELEGANSSIA LAGOON -TYYLIIN

Nauta Design on suunnittellut uuteen Lagoon 40 veneeseen modernit ja upeat sisustusvaihtoehdot jokaisen makuun. Valikoimassa on majoitusvaihtoehtoja omistajien ja suurten perheiden tarpeisiin: saatavana kolmen tai neljän hytin versioina.
Uusi takaosan hytti pitää sisällään muhkean parivuoteen ja useita säilytystiloja.

Rungon avarat ikkunat ja oviaukot luovat poikkeuksellisen miellyttävän tunnelman runsaalla luonnonvalolla. Ulko- ja sisätilojen saumattomuus luo uudenlaisen kokemuksen ajanvietosta merellä, ja se on täydellinen valinta monenlaisen perheen tarpeisiin!

TEKNISET TIEDOT

Suunnittelu

VPLP Design

Rakennesuunnittelu

Patrick le Quément​

Sisustussuunnittelu

Nauta Design​

Pituus​

11,74m

Paino

10 885 t (EEC)

Moottorit

2 X 29 HP

Leveys

6,76 m

Maston korkeus

18,42 m

Polttoainesäiliö​

2 x 200 l

Syväys​

1,35 m

Purjeala yhteensä​

80 m2

Vesisäiliö​

300 l

Luokittelu

A10 / B12 / C16 / D20 (CE)

Vieraile myös Lagoon tehtaan verkkosivulla.

TUTUSTU MUIHIN MALLEIHIN

Lehdistöarvostelut

Kaipaatko lisää tietoa?

Meillä on paljon kokemusta Lagoon-katamaraanien purjehdusominaisuuksista, talvisäilytyksestä, varustelusta ja rahoitusvaihtoehdoista. Ota viereisellä lomakkeella meihin yhteyttä, niin saat kuulla lisää oman aikataulusi mukaan.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi