Lagoon-katamaraanit

 Valitse Lagoon-katamaraanit, kun haluat viettää vapaa-aikasi laadukkaasti

LAGOON-katamaraanit - Parasta laatua merelle

Lagoon-katamaraanit ovat valintasi, kun haluat viettää vapaa-aikasi laadukkaasti lähellä luontoa. Alukset tarjoavat tilaa ja mukavuuksia ajanviettoon merellä, ja niiden suunnittelu sekä design ovat alan ykkösluokkaa. Tutustu laadukkaaseen ja monipuoliseen mallistoon, ja aloita matkasi kohti Lagoonin omistamisen tuomaa yleellisyyttä ja vapautta!

Lagoonin-katamaraanit tunnetaan älykkäästä tilasuunnittelusta, huippuluokan teknologiasta sekä ajattoman elegantista designista. Lagooneissa sisä- ja ulkotilat yhdistyvät saumattomasti, ja elämä merellä on vaivatonta ja yleellistä. Lagoon tuo läsnäolon ja elämyksellisyyden jokaiseen merellä vietettyyn hetkeen!  

Lagoon-katamaraanit: Tilaa kattava esite

Tilaa Lagoon -esite (pdf) sähköpostiisi ja tutustu ainutlaatuisten katamaraanien tarinaan. Löydät esitteestä kaikki Lagoon mallit sekä upeat purjehduskuvat tarinoineen suomen- ja englanninkielellä. 

Haluatko kuulla lisää?

Meillä on pitkä kokemus Lagoon katamaraaneilla purjehtimisesta. Jos haluat lisää tietoa veneiden ominaisuuksista, saatavuudesta, varusteista tai rahoitusvaihtoehdoista, niin kerromme mielellämme lisää.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi