Lagoon-katamaraanit

 Valitse Lagoon-katamaraanit, kun haluat viettää vapaa-aikasi laadukkaasti

LAGOON-katamaraanit - Parasta laatua merelle

Lagoon-katamaraanit ovat valintasi, kun haluat viettää vapaa-aikasi laadukkaasti lähellä luontoa. Alukset tarjoavat tilaa ja mukavuuksia ajanviettoon merellä, ja niiden suunnittelu sekä design ovat alan ykkösluokkaa. Tutustu laadukkaaseen ja monipuoliseen mallistoon, ja aloita matkasi kohti Lagoonin omistamisen tuomaa yleellisyyttä ja vapautta!

Lagoonin-katamaraanit tunnetaan älykkäästä tilasuunnittelusta, huippuluokan teknologiasta sekä ajattoman elegantista designista. Lagooneissa sisä- ja ulkotilat yhdistyvät saumattomasti, ja elämä merellä on vaivatonta ja yleellistä. Lagoon tuo läsnäolon ja elämyksellisyyden jokaiseen merellä vietettyyn hetkeen!  

MULTIHULL BOAT SHOW

12.–16.4. 2023, LA GRANDE MOTTE, RANSKA

Monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua. Luvassa on laadukasta shampanjaa, maailman hulppeimpia monirunkoveneitä, ja tuhansia purjehtijoita.

Lagoonin mallistosta esillä ovvat Lagoon-mallit L42, L46, L51 (World Premiere) sekä SIXTY 5 mallit. Varaa esittely etukäteen, niin tarjoamme sinulle messuliput ilmaiseksi ja pääset ohittamaan jonot! 

LAGOON DAYS

24.-26.5, PORT GINESTA, ESPANJA

Miltä kuulostaisi koepurjehdus Lagoonilla Katalonian kirkkailla vesillä?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua koko Lagoon-mallistoon kesäisen Espanjan turkooseilla rannoilla! 

Esittelyssä ovat Lagoon-mallit L40, L42, L46 L51, L55, SIXTY 5 sekä SEVENTY 7. Vene-esittelyjen lisäksi pääset koepurjehdukselle sinua kiinnostavalla Lagoonilla! 

Tämä on kesän paras tilaisuus tutustua kaikkiin Lagoon-malleihin ja päästä koepurjehtimaan ilman jonottamista!

Tilaa Lagoon ESITE

Lataa 80-sivuinen Lagoon -esite (pdf) ja tutustu ainutlaatuisten katamaraanien tarinaan. Löydät kirjasta kaikki Lagoon mallit sekä upeat purjehduskuvat tarinoineen. 

Haluatko kuulla lisää?

Meillä on pitkä kokemus Lagoon katamaraaneilla purjehtimisesta. Jos haluat lisää tietoa veneiden ominaisuuksista, saatavuudesta, varusteista tai rahoitusvaihtoehdoista, niin kerromme mielellämme lisää.

-Team YachtsAgent

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi