Highfield-veneet

Highfield-veneet ovat suorituskykyisiä ja laadukkaita alumiinirunkoisia RIB-veneitä 

SUORITUSKYKYISET JA LAADUKKAAT HIGHFIELD-VENEET

Highfield-veneet ovat laadukkaita, ja niiden jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Käyttäjä on aina suunnittelun keskiössä. Jokaisen Highfieldin alumiinirunko pulverimaalataan pienimmästä jollasta suurimpaan avomeri-RIB:iin markkinajohtaja AkzoNobel Interpon tuotteilla. Tällä saavutetaan tyylikäs ja kulutusta kestävä pinta, joka pitää veneen uuden veroisena vuodesta toiseen.

Vuosienkaan käytön jälkeen alumiini ei vety säilyttäen käyttöominaisuutensa. Veneiden putket valmistetaan omassa tehtaassa maailman parhaista materiaaleista: ranskalaisesta ORCA® Hypalon ja saksalaisesta Mehler Valmex® PLUS kankaista. Parhaat materiaalit yhdistettynä huippuluokan suunnitteluun ja ISO standardoituun laadunvalvontaan takaavat kestävät veneet.

Highfield-veneiden ytimessä ovat suorituskyky, käytettävyys ja laatu. Näiden periaatteiden ympärille kattavat ja monipuoliset Highfieldin mallistot ovat rakentuneet. Highfield on RIB-veneiden markkinajohtaja ja globaali toimija, ja se tunnetaankin maailmalla huippuluokan laadustaan. 

HIGHFIELD-VENEET: SPORT -MALLISTO

Highfield-veneet palvelevat monipuolisesti erilaisten käyttäjien tarpeita. 

Käytettävyyttä, suorituskykyä ja sulavaa merenkäyntiä tarjoavat SPORT-malliston RIB-veneet ovat kestäviä ja laadultaan tinkimättömiä. Ne soveltuvat aktiiviseen vesillä liikkumiseen, vesiurheiluun sekä vapaa-ajan veneiksi ja päiväretkille. 

Pienemmät SPORT-malliston veneet soveltuvat hyvin vaikka ensimmäiseksi veneeksi lapsille ja toimivat loistavasti näppärinä pikkuveneinä mökillä. Suuremmat mallit sopivat pitkiinkin päiväretkiin tai kaikissa olosuhteissa käytettäväksi yhteysveneeksi saaristossa.

Rakastu veneiden vakauteen, turvallisuuteen ja helppouteen! SPORT-mallistosta löydät parhaan RIB-veneen ikimuistoisiinn hetkiin vesillä. 

HIGHFIELD-VENEET: SPORT -MALLISTON EDUT

Sopii pidemmillekin retkille

Laajenna veneesi käyttöä esimerkiksi pidentämällä päiväretkiä viikonloppureissuiksi hyödyntämällä idyllisiä saariston Bed and Breakfast paikkoja. SPORT-mallisto on kuin luotu retkiin saaristossa.

Syvä V-pohja

Syvä V-pohja takaa pehmeän ja kuivan kyydin, ja venettä on helppo käsitellä.

Tyyli ja laatu kohtaavat

SPORT-mallisto yhdistää italialaisen designin sekä huippuluokan merikelpoisuuden ja alumiinin kestävyyden.

HIGHFIELD-VENEET: PATROL TUO LUOTETTAVUUTTA VESILLE

Highfield-veneet palvelevat monipuolisesti erilaisia tarpeita, ja Highfield PATROL on paras RIB-vene kaikkiin harrastuksiin.

Highfield PATROL -mallistossa kaikesta huokuu Highfieldin DNA, Australian Ison valliriutan vaativat olosuhteet, joiden vaatimukset on huomioitu veneen suunnittelussa. Kun tarvitaan työkalua vaativiin olosuhteisiin, ajo-ominaisuudet ja kestävyys ovat ensiarvoisia. 

Ensiluokkainen ergonomia yhdistettynä suorituskykyyn tekee PATROL-malliston veneistä halutun työkalun ammattilaisille ja loistavan alustan vaativille veneilijöille erilaisiin tarpeisiin. Yksityiskohdat ovat mietittyjä, tyyli pelkistettyä sekä laatu käsin kosketeltavaa. Mikään ei ole jäänyt veneen suunnittelussa puolitiehen.

HIGHFIELD-VENEET: PATROL -MALLISTON EDUT

Suorituskykyinen työkalu

Suorituskyky, erinomaiset ajo-ominaisuudet ja kestävyys takaavat että vene sopii kaikenlaisiin olosuhteisiin.

Vaativan veneilijän luottovalinta

Laadukas ja yksityiskohdiltaan harkittu vene täyttää odotukset, kun vaadit vain parasta.

Voidaan muokata käyttötarkoituksen mukaan

Olet sitten menossa kalastamaan, harrastat vesiurheilua tai tarvitset merikelpoista yhteysvenettä, löydät PATROL-mallistosta käyttötarkoitukseen sopivan veneen.

HIGHFIELD-VENEET: CLASSIC -MALLISTO

Highfield-veneet palvelevat monipuolisesti erilaisia tarpeita, ja mikäli etsit vähän isompaa apuvenettä, on CLASSIC oivallinen valinta.

CLASSIC-mallisto sopii loistavasti mökille nuorison veneeksi vakauden, helpon käsiteltävyyden sekä alumiinirungon ansiosta. Mikäli etsit vähän hienostuneempaa apuvenettä, on CLASSIC oivallinen valinta. Keveyden ansiosta Highfield CLASSIC liukuu hyvin ja sitä on helppo hinata veneen perässä tai nostaa taaveteille. Kaikki Highfield CLASSIC -mallit on varustettu runkoon hitsatuilla nostolenkeillä. Kaikki Highfield RIB-veneet on suunniteltu kestämään kovaa kulutusta.

Kysy tarjousta CLASSIC-veneestä myös ilman moottoria tai sähkömoottorilla!

HIGHFIELD-VENEET: CLASSIC-MALLISTON EDUT

Sopii myös perheen nuorille

CLASSIC-mallisto sopii loistavasti mökille vaikka nuorison veneeksi vakauden, helpon käsiteltävyyden sekä kestävän alumiinirungon ansiosta.

Helppoutta ja säilytystilaa

Keulassa on kiinteä penkki, joka tarjoaa hyvän säilytystilan esimerkiksi polttoainetankille ja turvallisen askelman veneeseen. 

Kevyt ja kestävä

Keveän alumiinirungon ansiosta vene voidaan helposti vetää rantaan. Ponttonit valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, joko Mehler Valmex® PLUS tai Orca® Hypalonista. Köli on suojattu koko rungon pituisella kumilistalla.

HIGHFIELD-VENEET: KEVYET JA KETTERÄT JOLLAT

Paino on tärkeä kriteeri jollaa valitessa. Kun haluat nostaa jollan taaveteille, laidan yli tai vetää sen rannalle, keveys ja kestävyys ovat ratkaisevia ominaisuuksia. Highfield on suunnitellut tähän tarkoitukseen alumiinirunkoisen ULTRA LITE -malliston.

Pulverimaalattu alumiinirunko tekee veneestä kestävän ja ajo-ominaisuuksiltaan erinomaisen. ULTRA LITE -jolla sopii hyvin hinattavaksi, sillä veneissä on runkoon hitsatut nostoon ja hinaukseen tarkoitetut lenkit.

ROLL UP AL -mallistossa on pehmeä pohja ja alumiininen sisäpohja ja sen alumiininen perälauta on yhdistetty sisäpohjaan. Jolla on helppo nostaa turvallisesti esimerkiksi veneen kannelle. ROLL UP AL -jollassa ei ole vettä imevää materiaalia, joten sen paino pysyy samana pitkäaikaisessakin käytössä

HIGHFIELD-VENEET: JOLLAMALLISTON EDUT

Helppo nostaa ja hinata

ULTRA LITE -malliston veneissä on runkoon hitsatut nostoon ja hinaukseen tarkoitetut lenkit.

Laadukas ja kestävä

Pulverimaalattu alumiinirunko tekee veneestä kestävän ja ajo-ominaisuuksiltaan erinomaisen. ULTRA LITE-malliston ponttonit on valmistettu korkealuokkaisista eurooppalaisista materiaaleista, joko Mehler Valmex® PLUS tai Orca® Hypalonista. 

Ei vettä imevää materiaalia

 ROLL UP -malliston jollien paino pysyy samana pitkäaikaisessakin käytössä, koska siinä ei ole vettä imevää materiaalia.

Haluatko lisää tietoa?

YachtsAgent auttaa valitsemaan tarpeisiisi sopivan Highfield-veneen. Lähetä lomakkeella meille kuvaus tarpeistasi tai kysymyksistä jotka sinua askarruttavat, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi