Chartert Management

YachtsAgent Charter Management -ohjelma on nykyaikainen tapa rahoittaa veneen hankinta

veneen rahoitus tarpeiden mukaan

YachtsAgent Charter Management -ohjelma mahdollistaa veneen hankinnan edullisesti ja helposti. Ohjelma on toiminut vuodesta 2002 lähtien, ja se räätälöidään vuosien ammattitaidolla juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. 

YachtsAgent Charter Management

Charter-vuokratuotto maksaa veneen käyttökulut ja tuottaa positiivista kassavirtaa, jolla voidaan maksaa veneen rahoitus. 

Charter Management -ohjelman avulla vene voidaan hankkia verottomasti jopa 65 % -alennuksella verrattuna yksityisesti hankittavaan veneeseen, jonka hankinnassa pitää maksaa myös ALV. 

YachtsAgent on toimittanut useita veneitä Espanjaan, Kroatiaan ja Kreikkaan. Kroatia on tällä hetkellä merkittävin kohdemaa, sillä maa on maailman ykkönen charter-markkinoilla. Tarjoamme palveluitamme Kroatiassa kolmen eri vuokraamon kautta asiakkaan omien mieltymysten ja toiveiden täyttämiseksi. 

Rajoittamaton purjehdusaika

YachtsAgent Charter Management -ohjelmassa voit purjehtia ilman rajoituksia aina kun haluat – oman aikataulusi mukaan. Tämä on ainutlaatuinen etu muihin sijoitusohjelmiin verrattuna.

Toimimme vain parhaiden ja valikoitujen kumppaneiden kanssa varmistaaksemme laadukkaan ylläpidon ja huolellisen charter-operoinnin.

Otsikko H3

YachtsAgent Charter Management: hanki unelmiesi vene

YachtsAgent auttaa sinua valitsemaan sopivan veneen juuri sinun tarpeisiisi. Autamme sinua valitsemaan sopivan rahoitusvaihtoehdon ja olemme kumppaninasi kaikissa veneen hankinnan ja omistamisen vaiheissa. Kysy lisää, niin kerromme rahoitusvaihtoehdoistamme!

Esimerkki YachtsAgent Charter Management ohjelman hintaedusta:

 Upea Lagoon 46 takaa täydellisen purjehdusnautinnon. Tähän tilavaan veneeseen yhdistyvät mielikuvat vapaudesta ja rohkeudesta sekä ennen kokematon mukavuus ja edistykselliset purjeratkaisut, jotka tekevät tästä veneestä ainutlaatuisen helpon hallita.

Lagoon 46 Yksityiskäyttöön – 1 364 000 € (sis. ALV 24 %)

Lagoon 46 Vuokraveneeksi ohjelman avulla – 440 000 € (sis. ALV 0 %)

”Säästö” yli 65 %, maksat vain käsirahan 40 %

Etsitkö venettä?

YachtsAgent etsii ja valitsee sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi, kustomoimme halutessasi vaikka koko veneen! Lähetä lomakkeella meille kuvaus tarpeistasi, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi