Veneen hankinta ja rahoitus

Veneen hankinta ja rahoitus on nyt helpompaa kuin koskaan! YachtsAgentilta valitsemasi purjevene ja sopiva rahoitus tarpeidesi mukaan!

VENEEN HANKINTA ON NYT LÄHES JOKAISEN ULOTTUVILLA

Veneen hankinta ja rahoitus on nyt helpompaa ja luotettavampaa kuin koskaan. Unelmien purjevene on nyt lähes jokaisen ulottuvilla. Valitse sinulle paras purjevene, YachtsAgentin sijoitusohjelmavalikoimassa on useita eri vaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle purjehtijalle sopiva tapa hankkia purjevene. Haluatpa sitten minimoida sidotun pääoman, maksimoida oman käytön tai vuokratuoton – meiltä löytyy sinulle oikea tapa hankkia purjevene!

Vaihtoehtona Charter Management

Charter Management -ohjelmassa YachtsAgent räätälöi rahoitusohjelman asiakkaalle, jossa hankinta ja ylläpito optimoidaan tuottotavoitteiden ja käyttötarpeiden mukaan. 

YachtsAgent Charter Management -ohjelmassa katetaan veneen käyttökulut ja rahoitus charter-vuokratuotolla. Charter Management -ohjelmalla hankittu purjevene on arvonlisäverovapaa, jolloin hankinta on jopa 65%  edullisempi sijoittajalle verrattuna yksityisesti hankittavaan veneeseen. 

Veneen hankinta Charter Management -ohjelman avulla:

Ohjelmassa voit purjehtia ilman rajoituksia aina kun haluat – oman aikataulusi mukaan. Tämä on ainutlaatuinen etu muihin sijoitusohjelmiin verrattuna.

Toimimme vain parhaiden ja valikoitujen kumppaneiden kanssa varmistaaksemme laadukkaan ylläpidon ja huolellisen charter-operoinnin.

YachtsAgent Charter Management -ohjelma on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Tämä rahoitusohjelma räätälöidään vuosien ammattitaidolla juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.

MULTIHULL BOAT SHOW

12.–16.4. 2023, LA GRANDE MOTTE, RANSKA

Monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua. Luvassa on laadukasta shampanjaa, maailman hulppeimpia monirunkoveneitä, ja tuhansia purjehtijoita.

Lagoonin mallistosta esillä ovvat Lagoon-mallit L42, L46, L51 (World Premiere) sekä SIXTY 5 mallit. Varaa esittely etukäteen, niin tarjoamme sinulle messuliput ilmaiseksi ja pääset ohittamaan jonot! 

LAGOON DAYS

24.-26.5, PORT GINESTA, ESPANJA

Miltä kuulostaisi koepurjehdus Lagoonilla Katalonian kirkkailla vesillä?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua koko Lagoon-mallistoon kesäisen Espanjan turkooseilla rannoilla! 

Esittelyssä ovat Lagoon-mallit L40, L42, L46 L51, L55, SIXTY 5 sekä SEVENTY 7. Vene-esittelyjen lisäksi pääset koepurjehdukselle sinua kiinnostavalla Lagoonilla! 

Tämä on kesän paras tilaisuus tutustua kaikkiin Lagoon-malleihin ja päästä koepurjehtimaan ilman jonottamista!

Vaihtoehtona Navigare Yacht Investment

YachtsAgent tarjoaa nyt myös  Navigare Yacht Lifestyle Investment -sijoitusohjelmia, joiden avulla mahdollisuus hankkia uusi purjevene on lähes jokaisen ulottuvilla. Navigare Yachting on aitoa luksusta tarjoava charter-operaattori, ja mikä parasta, sen sijoitusohjelmissa on alan paras pääoman tuotto. 

Navigare Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelmassa on mukana yli 250 sijoittajaa. Lähde mukaan sijoitusohjelmaan, joka vie sinut purjehtimaan lämpimille vesille ympäri vuoden!

Veneen hankinta Navigare Yacht Investment -ohjelmalla:

Navigare Yacht & Lifestyle sisältää on kolme erilaista ohjelmaa. Sijoitusohjelmasta löytyy malli haluatpa sitten maksimoida vuokratuoton tai omien purjehdusten määrän. Sijoitusohjelma mukautuu sen mukaan millaisen pääomainvestoinnin haluat tehdä:
  • Complete
  • Ultimate
  • Smart
  • Smart Holiday 

Sijoitusohjelman kautta sinulle avautuu pääsy 53:een purjehduskohteeseen ympäri maailman, sekä mahdollisuus lomailla vaikka ylellisessä italialaisessa villassa taikka lasketella Aspenin rinteillä.

Miten veneen hankinta ja rahoitus tapahtuu käytännössä?

Oman veneen hankinta on usein suuri päätös, joka ei synny yhdessä yössä. Oman purjeveneen ostamiseen, varusteluun, valmistukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa on ensiarvoisen tärkeää, että tukenasi on luotettava kumppani kaikissa ostoprosessin ja veneen omistamisen vaiheissa. 

YachtsAgentilla on yli 20 vuoden kokemus purjeveneiden, ja erityisesti katamaraanien myynnistä. Tunnemme alan sekä tuotteet, ja olemme ajatelleet puolestasi jokaisen yksityiskohdan, jonka veneen hankinta pitää sisällään.

Luotettava kumppanisi maailman merillä

Olemme tukenasi kaikissa veneen hankinnan vaiheissa sopivan veneen valitsemisesta aina siirtopurjehdukseen ja veneen jälleenmyyntiin tai päivitykseen vuosien kuluttua. 

Olemme ennen kaikkea kumppani, ja jaamme kanssasi kaikki ilot ja haasteet matkan varrella. Vankan kokemuksen ja lukuisten tyytyväisten asiakkaiden ansiosta takaamme, että veneen hankinta tulee olemaan yksi elämäsi kohokohdista kaikkine ilahduttavine yksityiskohtineen. 

Tutustu veneen hankintaprosessiin, ja älä epäröi ottaa yhteyttä mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä!

 

Veneen hankinta

Me autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavan purjeveneen. Osaamme kysyä oikeat kysymykset, joiden avulla kartoitetaan tilanteesi ja tarpeesi.

Halusit sitten maksaa veneen kokonaan omista varoistasi, tai sijoittaa pienemmän pääoman ja maksaa loput veneen charter -toiminnasta kertyvällä vuokratuotolla, me autamme sinua löytämään ja toteuttamaan sinulle sopivan rahoituksen.

Teemme tarjouksen, ja kun se on hyväksytty ja vene laitettu tilaukseen, maksetaan 15 % käsiraha. Tässä vaiheessa pääset toteuttamaan haaveitasi, kun veneen varustelun suunnittelu alkaa.

Meillä on pitkän kokemuksen myötä hioutunut lista kaikista veneeseen hankittavista tavaroista tiskiharjasta lattiamattoihin, lakanoihin ja pelastusliiveihin.

Veneen hankinta on kokonaisuudessaan elämyksellinen prosessi, sillä pääset vierailemaan kanssamme myös tehtaalla Ranskan Bordeaux’ssa. 

Satamapaikka kannattaa varata kun veneen hankinta on vielä melko aikaisessa vaiheessa. Halusit sitten purjehtia Itämerellä, Välimerellä tai muualla maailmassa niin me autamme sopivan satamapaikan hankinnassa. 

Me valvomme puolestasi myös veneen luovutusta tehtaalta. Kontrolloimme tarkasti veneen laatua, ja tarkastamme että se vastaa meidän laatuvaatimuksiamme ennen luovuttamista asiakkaalle. 

Voit tuoda perheesi tai ystäväsi mukaan siirtopurjehdukselle, ja me koulutamme sinut myös veneen käyttöön. Siirtopurjehduksen jälkeen osaat purjehtia veneellä myös yksin! Käymme myös läpi kaikkien laitteiden toimivuuden, sekä konfiguroimme elektroniikan yhdessä kanssasi.

Tarjoamme apuamme kaikissa veneen ylläpitoon ja korjaustöihin liittyvissä asioissa takuun puitteissa tai sen jälkeenkin. Me autamme myös talvisäilytyksen ja telakoinnin järjestämisessä. Mikäli jonain päivänä haluat myydä veneesi, tai päivittää toiseen malliin, me olemme luotettava kumppanisi silloinkin!

Etsitkö tuotetta?

YachtsAgent etsii ja valitsee sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi, kustomoimme halutessasi vaikka koko veneen! Lähetä lomakkeella meille kuvaus tarpeistasi, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

-Team YachtsAgent

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi