Veneen hankinta ja rahoitus

Veneen hankinta ja rahoitus on nyt helpompaa kuin koskaan! YachtsAgentilta valitsemasi purjevene ja sopiva rahoitus tarpeidesi mukaan!

VENEEN HANKINTA ON NYT LÄHES JOKAISEN ULOTTUVILLA

Veneen hankinta ja rahoitus on nyt helpompaa ja luotettavampaa kuin koskaan. Unelmien purjevene on nyt lähes jokaisen ulottuvilla. Valitse sinulle paras purjevene, YachtsAgentin sijoitusohjelmavalikoimassa on useita eri vaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle purjehtijalle sopiva tapa hankkia purjevene. Haluatpa sitten minimoida sidotun pääoman, maksimoida oman käytön tai vuokratuoton – meiltä löytyy sinulle oikea tapa hankkia purjevene!

 

Veneen hankinta ja rahoitus: vaihtoehtona Charter Management

Charter Management -ohjelmassa YachtsAgent räätälöi rahoitusohjelman asiakkaalle, jossa hankinta ja ylläpito optimoidaan tuottotavoitteiden ja käyttötarpeiden mukaan. 

YachtsAgent Charter Management -ohjelmassa katetaan veneen käyttökulut ja rahoitus charter-vuokratuotolla. Charter Management -ohjelmalla hankittu purjevene on arvonlisäverovapaa, jolloin hankinta on jopa 65%  edullisempi sijoittajalle verrattuna yksityisesti hankittavaan veneeseen. 

Veneen hankinta Charter Management -ohjelman avulla:

Ainutlaatuinen rajoittamaton purjehdusaika

Ohjelmassa voit purjehtia ilman rajoituksia aina kun haluat – oman aikataulusi mukaan. Tämä on ainutlaatuinen etu muihin sijoitusohjelmiin verrattuna.

Korkeatasoinen ylläpito maksimoi tuoton

Toimimme vain parhaiden ja valikoitujen kumppaneiden kanssa varmistaaksemme laadukkaan ylläpidon ja huolellisen charter-operoinnin.

YachtsAgentin vuosien ammattitaito

YachtsAgent Charter Management -ohjelma on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Tämä rahoitusohjelma räätälöidään vuosien ammattitaidolla juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Veneen hankinta ja rahoitus: vaihtoehtona Navigare Yacht Investment

YachtsAgent tarjoaa nyt myös  Navigare Yacht Lifestyle Investment -sijoitusohjelmia, joiden avulla mahdollisuus hankkia uusi purjevene on lähes jokaisen ulottuvilla. Navigare Yachting on aitoa luksusta tarjoava charter-operaattori, ja mikä parasta, sen sijoitusohjelmissa on alan paras pääoman tuotto. 

Navigare Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelmassa on mukana yli 250 sijoittajaa. Lähde mukaan sijoitusohjelmaan, joka vie sinut purjehtimaan lämpimille vesille ympäri vuoden!

Veneen hankinta Navigare Yacht Investment -ohjelmalla:

Ohjelmaa pääoman mukaan
Navigare Yacht & Lifestyle sisältää on kolme erilaista ohjelmaa. Sijoitusohjelmasta löytyy malli haluatpa sitten maksimoida vuokratuoton tai omien purjehdusten määrän. Sijoitusohjelma mukautuu sen mukaan millaisen pääomainvestoinnin haluat tehdä:
  • Complete
  • Ultimate
  • Smart
  • Smart Holiday 
Ylelliset lomat yksinoikeudella

Sijoitusohjelman kautta sinulle avautuu pääsy 53:een purjehduskohteeseen ympäri maailman, sekä mahdollisuus lomailla vaikka ylellisessä italialaisessa villassa taikka lasketella Aspenin rinteillä.

Miten veneen hankinta ja rahoitus tapahtuu käytännössä?

Oman veneen hankinta on usein suuri päätös, joka ei synny yhdessä yössä. Oman purjeveneen ostamiseen, varusteluun, valmistukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa on ensiarvoisen tärkeää, että tukenasi on luotettava kumppani kaikissa ostoprosessin ja veneen omistamisen vaiheissa. 

YachtsAgentilla on yli 20 vuoden kokemus purjeveneiden, ja erityisesti katamaraanien myynnistä. Tunnemme alan sekä tuotteet, ja olemme ajatelleet puolestasi jokaisen yksityiskohdan, jonka veneen hankinta pitää sisällään.

Veneen hankinta ja rahoitus - olemme tukenasi

Olemme tukenasi kaikissa veneen hankinnan vaiheissa sopivan veneen valitsemisesta aina siirtopurjehdukseen ja veneen jälleenmyyntiin tai päivitykseen vuosien kuluttua. 

Olemme ennen kaikkea kumppani, ja jaamme kanssasi kaikki ilot ja haasteet matkan varrella. Vankan kokemuksen ja lukuisten tyytyväisten asiakkaiden ansiosta takaamme, että veneen hankinta tulee olemaan yksi elämäsi kohokohdista kaikkine ilahduttavine yksityiskohtineen. 

Tutustu veneen hankintaprosessiin, ja älä epäröi ottaa yhteyttä mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä!

 

Veneen hankinta

Juuri sinulle sopivan veneen valinta

Me autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavan purjeveneen. Osaamme kysyä oikeat kysymykset, joiden avulla kartoitetaan tilanteesi ja tarpeesi.

Rahoitusvaihtoehdon valitseminen

Halusit sitten maksaa veneen kokonaan omista varoistasi, tai sijoittaa pienemmän pääoman ja maksaa loput veneen charter -toiminnasta kertyvällä vuokratuotolla, me autamme sinua löytämään ja toteuttamaan sinulle sopivan rahoituksen.

Veneen tilaus

Teemme tarjouksen, ja kun se on hyväksytty ja vene laitettu tilaukseen, maksetaan 15 % käsiraha. Tässä vaiheessa pääset toteuttamaan haaveitasi, kun veneen varustelun suunnittelu alkaa.

Kustomoinnilla toiveidesi mukainen vene

Meillä on pitkän kokemuksen myötä hioutunut lista kaikista veneeseen hankittavista tavaroista tiskiharjasta lattiamattoihin, lakanoihin ja pelastusliiveihin.

Veneen valmistus ja vierailu tehtaalla

Veneen hankinta on kokonaisuudessaan elämyksellinen prosessi, sillä pääset vierailemaan kanssamme myös tehtaalla Ranskan Bordeaux’ssa. 

Satamapaikan varaaminen

Satamapaikka kannattaa varata kun veneen hankinta on vielä melko aikaisessa vaiheessa. Halusit sitten purjehtia Itämerellä, Välimerellä tai muualla maailmassa niin me autamme sopivan satamapaikan hankinnassa. 

Veneen luovutus

Me valvomme puolestasi myös veneen luovutusta tehtaalta. Kontrolloimme tarkasti veneen laatua, ja tarkastamme että se vastaa meidän laatuvaatimuksiamme ennen luovuttamista asiakkaalle. 

Siirtopurjehduksella unelmien vene tutuksi

Voit tuoda perheesi tai ystäväsi mukaan siirtopurjehdukselle, ja me koulutamme sinut myös veneen käyttöön. Siirtopurjehduksen jälkeen osaat purjehtia veneellä myös yksin! Käymme myös läpi kaikkien laitteiden toimivuuden, sekä konfiguroimme elektroniikan yhdessä kanssasi.

Apu koko elinkaareen samasta osoitteesta

Tarjoamme apuamme kaikissa veneen ylläpitoon ja korjaustöihin liittyvissä asioissa takuun puitteissa tai sen jälkeenkin. Me autamme myös talvisäilytyksen ja telakoinnin järjestämisessä. Mikäli jonain päivänä haluat myydä veneesi, tai päivittää toiseen malliin, me olemme luotettava kumppanisi silloinkin!

Etsitkö tuotetta?

YachtsAgent etsii ja valitsee sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi. Meidän avullamme löydät juuri sinulle sopivan veneen, ja siihen sopivan rahoitusvaihtoehdon. Ota yhteyttä!

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi