Venebat-logo

MESSUKESKUS

10.-19.2.2023

Vene 23 Båt on pohjois-euroopan suurin veneilytapahtuma

Vene 23 Båt -messuilla voit tutustua YachtsAgentin Lagoon-katamaraaneihin, tyylikkäisiin Highfield-moottoriveneisiin ja tasokkaisiin charter-palveluihin.

Varaa henkilökohtainen esittelyaika ja vältä ruuhkat!

 

Vene 23 Båt, 10.-19.2.2023 Messukeskus, Helsinki

Tervetuloa YachtsAgentin osastolle 6m50

Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma, jossa on tarjolla elämyksiä ja ohjelmaa kaikille veneilystä, kalastuksesta ja sukelluksesta kiinnostuneille.

YachtsAgentin osastolla 6m50 pääset tutustumaan korkealuokkaisiin Lagoon-katamaraaneihin sekä Highfieldin alumiinirunkoisiin moottoriveneisiin. Kerromme myös upeista charter-palveluista Suomessa ja Kroatiassa. 

TULE VENE 23 BÅT -MESSUILLE TUTUSTUMAAN LAGOON-KATAMARAANEIHIN

Lagoon-katamaraanit tarjoavat ensiluokkaisia purjehduselämyksiä. Tinkimätön laatu, upea design ja käytettävyys yhdistyvät ylelliseksi kokonaisuudeksi, jonka ansiosta voit nauttia huolettomasta ja turvallisesta purjehduselämyksestä niin kuin sinulle sopii. YachtsAgentilla on yli 20 vuoden kokemus Lagoon-katamaraanien jälleenmyyjänä, ja me todella uskomme Lagoonin ylivertaisuuteen.

Purjehtiminen on upea tapa viettää vapaa-aikaa, irrottautua arjesta ja olla läsnä. Lagoon tarjoaa siihen ensiluokkaiset puitteet. Lisäksi se on ekologisempi tapa seikkailla, nähdä maailmaa ja ympäröivää luontoa! Tule Vene 23 Båt -messuille kuulemaan lisää Lagoon-katamaraaneista!

Lagoon 42 & 46 kaudelle 2024

Vene 23 Båt -messuilla voit varmistaa itsellesi uuden Lagoonin heti 2024 kauden alkuun!

Lagoon 42 on maailman suosituimpia katamaraaneja. Se on tyylikäs klassikko, joka tarjoaa upeat puitteet merenkulkuun ja laadukkaan vapaa-ajan viettämiseen. Lagoon 46 on puolestaan tunnettu sen erittäin edistyksellisestä tilasuunnittelusta sekä purjeratkaisuista, joiden avulla purjehdusnautinto on viety seuraavalle tasolle.

Kaudelle 2024 on saatavilla vielä yksi Lagoon 42 -katamaraani sekä yksi Lagoon 46 -katamaraani. Messuilla pääset kuulemaan lisää näistä upeista veneistä!

Kattavien rahoitusvaihtoehtojemme ansiosta toteutat unelmasi vaivattomammin. Valikoimassamme on useita eri vaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle sopiva tapa hankkia vene. Tule messuille kuulemaan lisää rahoitusvaihtoehdoistamme ja tee venehaaveistasi totta!

VENE BÅT 23 -MESSUILLA ESITTELYSSÄ LAGOON 51

Täydellinen muotoilu, uusi teknologia ja tilavuus kohtaavat parhaan mahdollisen purjehdussuunnitelman tässä upeassa Lagoon 51 -katamaraanissa. Se on Lagoon-malliston jalokivi, jonka sisustus ja tilasuunnittelu ovat vertaansa vailla. Tässä veneessä sisä- ja ulkotilat yhdistyvät saumattomasti, ja ohjaamon sunnnittelussa on huomioitu myös kipparin purjehduselämys. Lagoon 51 suunnittelun keskiössä on käytettävyyden lisäksi ympäristövaikutusten minimointi.

Ota askel kohti unelmaasi, ja tule venemessuille kuulemaan lisää Lagoon 51-katamaraanista! Messuilla pääset kuulemaan myös muista Lagoon-malliston helmistä sekä kattavista rahoitusvaihtoehdoistamme!
Highfieldin logo

Alumiinirunkoiset RIB-veneet

Highfield on maailman johtava alumiinirunkoisten RIB-veneiden valmistaja. Veneet ovat tunnettuja viimeistellystä laadustaan ja ensiluokkaisesta käytettävyydestä. Kun haluat harrastaa järvellä tai merellä, löydät Highfieldin laajasta mallistosta varmasti sopivan veneen! Vene Båt 23 -messuilla pääset tutustumaan mallistoomme!

HIGHFIELD: LAATUA JA KÄYTETTÄVYYTTÄ

Highfield on tehokkaiden moottoriveneiden edelläkävijä. Näissä alumiinirunkoisissa RIB-veneissä design, korkealaatuiset materiaalit ja laadukas tuotanto yhdistyvät tyylikkääksi kokonaisuudeksi, jossa käytettävyys on huippuluokkaa. Olipa toiveenasi sitten löytää yhdysvene mökille, tehokas ja tyylikäs menopeli huviajeluun tai laadukas kumppani kalastus- tai sukellusharrastukseen, löytyy kattavasta Highfield-mallistosta vene jokaiseen tarpeeseen.

Tule Vene 23 Båt -messuille ja vieraile YachtsAgentin osastolla 6m50, ja pääset kuulemaan lisää laadukkaista Highfield-veneistä! Kun varaat esittelyajan jo nyt, vältät ruuhkat!

TULE TUTUSTUMAAN MESSUILLA ESILLÄ OLEVIIN MALLEIHIN

Charter kausi 2023 esittelyssä Vene 23 Båt -messuilla

Nyt on juuri oikea aika suunnitella ja varata kauden 2023 charter-matkat ja purjehdustapahtumat. Messuilla kerromme enemmän charter-palveluistamme ja upeista purjehdustapahtumista!.

JÄRJESTÄ VAIKUTTAVA TAPAHTUMA MERELLÄ!

Charter on tyylikäs tapa järjestää mieleenpainuva yritystapahtuma merellä tai juhlistaa merkkipäivää läheisten kanssa. Järjestä kokous, edustustapahtuma, virkistyspäivä, palkintoristeily, tai yhdistä purjehdukseesi esimerkiksi golfaus Isosaaressa. Ammattitaitoisen miehistön ja räätälöitävien kokonaisuuksien ansiosta tärkeä päiväsi on taatusti onnistunut! Mitä tahansa mielessäsi onkin, Lagoon Charter tekee tärkeästä päivästäsi ikimuistoisen.

Tule Vene 23 Båt -messuille, osastollemme 6m50 kuulemaan lisää charter-palveluista!

UNOHTUMATTOMAT PURJEHDUSELÄMYKSET ADRIANMERELLÄ

Charter-purjehdus Kroatiassa Adrianmenellä on ikimuistoinen elämys. Voit vuokrata kauttamme sinulle sopivan purjealuksen tai antaa osaavan miehistömme hoitaa kokonaisvaltainen purjehduselämys. Olemme purjehduksen ammattilaisia, ja tehneet pitkään yhteistyötä Kroatiassa paikallisten charter-tarjoajien kanssa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus Adrianmerellä seilaamisesta, ja tunnemme parhaat ravintolat ja upeimmat poukamat.

Tule Vene 23 Båt -messuille, osastollemme 6m50 kuulemaan lisää charter-palveluista Kroatiassa!

Nähdään Vene 23 Båt -messuilla 10-19.2.2023!

Löydät meidät messuosastolta 6m50. Osastoltamme löydät tuotteidemme ja purjehduksen asiantuntijat, jotka vastaavat mielellään kysymyksiin ja tiedusteluihin sekä kertovat lisää tuotteista ja palveluistamme.

Ole yhteydessä allaolevan lomakkeen kautta mikäli haluat lähettää ennakkoon tiedusteluita tai kysymyksiä!

Terveisin, YachtsAgentin tiimi
fiSuomi