Yachtsagent - vastuullisuus

Valitse ympäristöystävällisempi tapa tutustua mereltä käsin Suomen kauniiseen luontoon.

YachtsAgentin järjestämä Charter-purjehdus on elämys, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia upeista maisemista mereltä käsin ja samalla tehdä ympäristöystävällisiä valintoja.

Vähäpäästöinen ja vastuullinen liikkuminen vesillä

Yksi purjehtimisen suurimmista ympäristöystävällisistä ja vastuullisista eduista on sen vähäpäästöisyys. Purjevene liikkuu tuulen voimalla. Eikä tuota päästöjä samalla tavalla kuin polttomoottorilla toimiva vene. Vähentäen merkittävästi hiilidioksidipäästöjä ja ilmansaasteita, jotka vaikuttavat haitallisesti ilmastoon ja meriekosysteemeihin. Käyttämillämme aluksilla veneen käyttösähkö tuotetaan aurinkopaneeleilla. 

Valitsemalla purjehtimisen moottoriveneilyn sijaan voimme pienentää hiilijalanjälkeämme ja osaltamme hillitä ilmastonmuutosta. 

Vasen valkea reuna

Ympäristötietoiset purjehduskäytännöt

Charter-purjehduksien tarjoajina meillä YachtsAgentilla on vastuu suojella merten ekosysteemejä. On tärkeää noudattaa ympäristöystävällisiä käytäntöjä, kuten välttää ankkurointia suojelluilla vesialueilla. Lisäksi on tärkeää huolehtia purjehduksilla syntyvistä jätteistä – roskat eivät kuulu mereen. Purjehduksilla syntyvä jätevesi säilötään tankkeihin ja hävitetään asianmukaisesti Helsingin hallinnoimiin jätevesityhjennyspaikkoihin.

YachtsAgentin järjestämillä purjehduksilla käytämme uudelleenkäytettäviä astioita, jolloin vältetään kertakäyttötuotteiden käyttöä. Lue lisää ympäristöystävällisestä purjehduselämyksestä.  

Sustainable Travel Finland -merkki

YachtsAgentille on myönnetty 30.8.2023 Sustainable Travel Finland -merkki osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. 

Sustainable Travel Finland on Visit Finlandin kehittämä kestävän matkailun -ohjelma. Ohjelman läpikäyneille, kriteerit täyttäville matkailualan yrityksille myönnetään Sustainable Travel Finland -merkki, jolla viestitään kansainvälisille matkailijoille kestävästä toiminnasta. STF-merkin saaneet matkailualan yritykset ovat huomioineet toiminassaan niin ekologisen, sosiaalisen, kulttuurisen kuin taloudellisenkin kestävyyden. 

STF-merkki koskee YachtsAgentin järjestämää Charter toimintaa ja palveluita.

Lue lisää ohjelmasta täältä.

Good Travel Seal -sertifikaatti

YachtsAgentille on myönnetty Good Travel Seal -sertifikaatti elokuussa 2023. 

Good Travel Seal -sertifikaatti myönnetään matkailuyrityksille, jotka sitoutuvat edistämään ekologista, sosiaalista ja vastuullista matkailua. Sertifikaatin suorittaminen edellyttää, että yritys täyttää sertifikaatin määrittelemät kriteerit. YachtsAgentin sertifikaatin kriteerien tuloskorttia voit tarkastella täältä

YachtsAgent Good Travel Seal -sertifikaatti

YachtsAgent Code Of Ethics

Haluamme, että YachtsAgentin yhteistyökumppanit sitoutuvat ja  toimivat eettisten arvojen mukaisesti, joten pyydämme, että yhteistyökumppanimme tutustuisivat ja sitoutuisivat noudattamaan eettisen koodin sisältöjä: 

YachtsAgent Code Of Ethics

Haluatko kuulla lisää?

Meillä on pitkä kokemus purjehtimisesta ja veneilystä sekä alan parhaimmista varusteita. Kerro meille tilanteestasi niin autamme sinua löytämään oikeat varusteet tarpeeseesi!

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi