Highfield Sport 700

Vakuutus ja rahoitus

Unelmavene talouteesi sopivalla tavalla: Tutustu Highfield Osamaksurahoitukseen!

Highfield Osamaksurahoitus

Joustavalla Highfield Osamaksurahoituksella toteutat veneilyunelmasi! Osamaksurahoituksen tarjoaa Santander.

Highfield Osamaksurahoitus lyhyesti:

  • Lainasumma 1000–500 000€
  • Rahoitus jopa ilman käsirahaa
  • Laina-aika jopa viisi vuotta (60 kk)
  • Laskutus kuukausittain. Viimeinen erä tapauskohtaisesti.
  • Rahoitettuihin veneisiin tulee ottaa kaskovakuutus. Suosittelemme tähän pitkäaikaisen vakuutuskumppanimme Alandian vakuutuksia.
  • Hyväksytty luottopäätös ei vielä edellytä ostamista, rahoituspäätös on voimassa 3kk.


Kuinka haet rahoituksen veneellesi?

Luottopäätöstä haetaan vaivattomasti venekaupan yhteydessä. Myyjä tekee kanssasi osamaksusopimuksen ja tarvittaessa auttaa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Luottopäätöstä varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Highfield Osamaksurahoituksessa veneesi toimii rahoituksen vakuutena, etkä tarvitse erillisiä lisävakuuksia tai takaajia. Highfield Osamaksurahoitus on turvallinen ja helppo – voit valita taloudellesi sopivan kuukausierän ja maksuaikaa jopa 60 kuukauteen asti. Voit täyttää alla olevan lomakkeen, niin sinuun otetaan yhteyttä ja asia etenee vaivattomasti.

Hyväksytty luottopäätös ei edellytä veneen ostamista! Voit pyytää rahoituspäätöksen etukäteen harkitessasi veneen ostoa.

Highfield Osamaksurahoitus on turvallinen ja helppo tapa hankkia vene – voit valita itsellesi sopivan kuukausierän ja maksuaikaa saat jopa 60 kuukauteen asti.
 

Osamaksusopimuksen kesto ja päättyminen

Highfield Osamaksurahoituksessa on kiinteä korko ja kuukausierä koko sopimuskauden ajan. Osamaksusopimus on mahdollista maksaa pois ennen sopimuskauden päättymistä. Voit hoitaa sopimukseesi liittyviä asioita Santanderin verkkopalvelussa. Maksettuasi veneesi rahoituksen kokonaan, vene siirtyy sinun omistukseesi. Rahoitettuihin veneisiin tulee ottaa kaskovakuutus, joka hoituu vaivattomasti luottohakemuksen yhteydessä.

Vakuutus uudelle veneelle: Highfield veneiden vakuutuskumppani on Alandia

Highfield-veneiden vakuuttamisen kumppanina toimii Alandia.
 
  • Alandia vakuuttaa pelkästään veneitä, vesijettejä ja laivoja. Alandian vakuutus sopii parhaiten Itämeren alueen veneilijöille. Vakuutustarjousta varten tarvitsemme yhteystietosi, veneesi tiedot, sekä tulevan veneilyalueesi. Toimitamme tiedot Alandialle, joka tekee tarjouksen sinulle.

Osamaksurahoituksen tarjoaa Santander. Vakuutuspalvelut Highfield-veneille tarjoaa Alandia.

Pyydä rahoitus- ja/tai vakuutustarjous!

fiSuomi