Skip to content
Yachtsagent Uiva2020

YachtsAgent mukana Uiva 2022 venenäyttelyssä!

18.-21.8.2022

HELSINKI, LAUTTASAARI HSK • VATTUNIEMEN PUISTOTIE 1 • 00210 HELSINKI
TO 18.8. JA PE 19.8. KLO 12–20 • LA 20.8. JA SU 21.8. KLO 10–18

 

Lagoon-katamaraanit ovat tunnetusti yksi tapahtuman ehdoton kohokohta. Tänä vuonna Uivassa on uutuutena monikäyttöiset Highfield RIB-veneet. Tutustu YachtsAgentin valikoimaan ja osallistu Yacht Ownership -tilaisuuteen!

YachtsAgent – CCN Cruising Catamarans Oy on perustettu maaliskuussa 2002 eli olemme toimineet alalla jo 20 vuotta. Yrityksen perustaminen lähti aikanaan useamman suomalaisen Lagoon-purjehtijan yhteistyönä, jonka takia käytännön osaaminen ja tuntemus on erittäin korkealla tasolla. Maahantuonnin ja myynnin lisäksi järjestämme myös charter-risteilyjä pääasiassa Helsingin alueella sekä välitämme charter-purjehduksia Välimerelle ja Karibian alueelle. Tule siis katsomaan ylellisiä Lagoon-katamaraaneja ja monikäyttöisiä RIB-veneitä Uiva 2022 venenäyttelyyn.

Suomen suurin Uiva 2022 venenäyttely järjestetään 18.-21.8.2022. Näytillä on lähes 300 venettä ja tarjolla on elämyksiä koko perheelle enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Uiva 2022 on erityisesti purjehtijoille vuoden tärkein näyttely, sillä purjeveneet esitellään purjehduskunnossa. Uiva 2022 venenäyttelyssä on tarjolla myös Street Food -henkistä ruokaa ja jännittäviä esityksiä.

Ohjelmassa:

Esittelemme: Lagoon 42 Comfort

Tämä Suomeen kesäkuussa 2021 saapunut uusi huvijahti Lagoon 42 on varusteltu kaikilla herkuilla! Kattavan Comfort varustelun lisäksi tässä veneessä on mm. ilmastointi, generaattori ja Grand Comfort sohvat ja vedenalaiset valot.

Tämä kahdelletoista hengelle suunniteltu katamaraani tarjoaa ison terassin nautiskeluun ja ruokailuun, tilavan VIP-tason omistajahytin erillisellä kylpyhuoneella ja kaksi vierashyttiä, joissa molemmissa on omat wc:t.

Lagoon 42:ssa on upeat ruokailutilat niin sisällä kuin ulkonakin. Sisällä ilmastointi ja terassilla lämmitys pitävät lämpötilan miellyttävänä säässä kuin säässä. Lisäksi Balance 4 pitää sisällään hulppean Fusion 670 audiojärjestelmän ja 43″ television.

Lagoon 42 Balance 4

Tutustu: Lagoon 50 Elegance

Syksyllä 2020 Suomeen saapunut Lagoon Charterin Lagoon 50 -katamaraani Karioca II+ vahvistaa loistokkaiden Lagoon -katamaraanien mainetta täydellisen purjehdusnautinnon tuottajina.

Tällä jahdilla nautiskelet auringosta keulakannella ja trampoliinilla tai voit ihailla koko 360° asteen näkymää yläohjaamosta. Ainutlaatuinen 120 m² kansiratkaisu tekee kulun aluksella helpoksi ja yhdistää terassialueen harmonisesti samassa tasossa jatkuvaan salonkiin.

Suunnittelutoimisto Nauta Yachts on luonut hienostuneet ja toimivat Elegance -viimeistellyt sisätilat, mikä tekee purjehduksesta nauttimisen helpoksi ympäri vuorokauden. Laadukkaalla Fusion-audiojärjestelmällä ja himmennettävällä LED-valaistuksella viimeistelet ylellisen tunnelman illallispöytään. Veneen aurinkoenergia tuotetaan ekologisesti Solarbiminin 1440 W paneeleilla. Varusteluun kuuluvat myös mm. generaattori, ilmastointi, vedentekolaite ja vedenalaiset valot. 

Lagoon Charter Karioca II+ luxury catamaran

Uivassa näytillä olevat Highfield RIB-veneet

Sport SP 460
Sport SP 560
Highfield Patrol PA660
Patrol PA 660
CL 380 x ePropulsion
Highfield Sport SP700
Sport SP 700

Yacht Ownership -tilaisuus

Tule nauttimaan tarjoilusta, hyvästä seurasta ja keskustelemaan Yacht Ownership -ohjelmista, joiden avulla voit hankkia unelmiesi jahdin jopa 65 % alennuksella. YachtsAgentin Charter Management  ja Navigaren Yacht Investment  -ohjelmat mahdollistavat veneen hankinnan uskomattoman edullisesti. Kerromme molempien ominaisuuksista, jotta voit miettiä, kumpi sopii parhaiten juuri Sinulle.
Yacht Ownership -ohjelmat ovat nykyaikainen ja fiksu tapa hankkia unelmien jahti sijoittamalla vain osan aluksen hinnasta.
Tarjolla olevat brändit: 
Katamaraanit: Lagoon, Bali, Fountaine Pajot, Island Spirit
Yksirunkoiset: Jeanneau, Beneteau, Arcona, Dufour

Mitä?

Kerromme tilaisuudessa sekä YachtsAgentin Charter Management että Navigaren Yacht Investment -ohjelmista. YachtsAgent ja Navigare mahdollistavat veneen hankinnan uskomattoman edullisesti. 
Sinä päätät, mikä ohjelma soveltuu parhaiten Sinulle.

Missä? Milloin?

YachtsAgentin toimistolla, vain 200 m Uivan portilta

Osoite: Veneentekijäntie 16, 00210 Helsinki.
Aika: 19.8.2022 alkaen klo. 18:00

Lagoon Training Days

Tule opiskelemaan, miten Lagoonilla purjehditaan!
Kolmen tunnin Lagoon Training Day -purjehduksella Lagoon 42:lla kerromme keskeiset asiat katamaraanin hallinnasta. Voit itse kokeilla, miten venettä hallitaan sekä moottoreilla että purjeilla.  Mikäli harkitset oman Lagoonin hankkimista, purjehdusloman varaamista Lagoonilla tai olet muuten kiinnostunut purjehtimisesta, saat koulutuksessa hyviä vinkkejä ja käytännönkokemusta! 
Lagoon Training Day purjehdus starttaa HSK:n satamasta 
23. ja 24.8. klo 15:00 ja 18:00.

Purjehdukselle otamme 4 ryhmää (2h/ryhmä)
Purjehduksia tehdään 4 kpl
Koulutuksen hinta 80 €/henkilö (sis. ALV)
Hinta 80 €/henk. (sis. ALV)
Varaa tästä

Lagoon Days with Highfield 2022

Lagoon Charter

Lagoon Charter tarjoaa Helsingissä neljä luksusluokan purjealusta, jotka takaavat tasaisen purjehduksen ja miellyttävät olosuhteet upeassa saaristossamme. Koe ainutlaatuinen ruokailukokemus parhaalla merimaisemalla. Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä. Olemme merenkulun ja asiakaspalvelun ammattilaisia ja tehtävämme on toteuttaa teidän toiveenne merellisessä ympäristössä. Anna meidän toteuttaa teille ikimuistoinen tapahtuma merellä.
Early Bird hinta kaudelle 2023 – 10 %

Klikkaa kuvaa ja pyydä tarjous!

Charter

YachtsAgent tarjoaa monipuoliset charterpalvelut: vuokraa vene Kroatiassa joko kipparilla tai ilman. Adrianmeren lempeä ilmasto kutsuu purjehdukselle jo aikaisin keväällä. Toteuta unelmasi purjehduksesta kirkkaan turkooseissa vesissä ja vuokraa vene Kroatiassa. Olemme purjehduksen ammattilaisia ja tehneet pitkään yhteistyötä Kroatiassa paikallisten chartertarjoajien kanssa. Meillä on viisi Lagoon-katamaraania omassa YachtsAgent Fleetissä Kroatiassa. 

Kerro meille purjehdusunelmasi, me toteutamme sen!

Kauden viimeiset purjehdukset YachtsAgent Fleetin veneillä -15 %

Klikkaa kuvaa ja pyydä tarjous kaudelle 2022 tai 2023!

Jätä yhteystiedot, niin olemme sinuun yhteydessä. Kiitos!