Skip to content
Yachtsagent Uiva2020

YachtsAgent mukana Uiva 2022 venenäyttelyssä!

18.-21.8.2022

HELSINKI, LAUTTASAARI HSK • VATTUNIEMEN PUISTOTIE 1 • 00210 HELSINKI
TO 18.8. JA PE 19.8. KLO 12–20 • LA 20.8. JA SU 21.8. KLO 10–18

 

Lagoon-katamaraanipurjeveneet ovat tunnetusti yksi tapahtuman ehdoton kohokohta. Tänä vuonna Uivassa on uutuutena monikäyttöiset Highfield RIB-veneet. Tutustu YachtsAgentin valikoimaan ja osallistu Yacht Ownership -tilaisuuteen!

Suomen suurin Uiva venenäyttely järjestetään 18.-21.8.2022. Näytillä on lähes 300 venettä ja tarjolla on elämyksiä koko perheelle enemmän kuin koskaan aikasemmin. Uiva 2022 on erityisesti purjehtijoille vuoden tärkein näyttely, sillä purjeveneet ovat esiteltyinä purjehduskunnossa. Lisäksi alueella on tarjolla Street Food -henkistä ruokaa ja jännittäviä esityksiä.

Ohjelmassa:

Tutustu upeaan Lagoon 42 -katamaraaniin

Tämä Suomeen kesäkuussa 2021 saapunut uusi huvijahti Lagoon 42 on varusteltu kaikilla herkuilla! Normaalin kattavan varustuksen lisäksi tässä veneessä on mm. ilmastointi, generaattori ja Grand Comfort sohvat ja vedenalaiset valot.

Tämä kahdelletoista hengelle suunniteltu katamaraani tarjoaa ison terassin nautiskeluun ja ruokailuun, tilavan VIP-tason omistajahytin erillisellä kylpyhuoneella ja kaksi vierashyttiä, joissa molemmissa on omat wc:t.

Lagoon 42:ssa on upeat ruokailutilat niin sisällä kuin ulkonakin. Sisällä ilmastointi ja terassilla lämmitys pitävät lämpötilan miellyttävänä säässä kuin säässä. Lisäksi Balance 4 pitää sisällään hulppean Fusion 4 audiojärjestelmän ja 43″ television.

Lagoon 42 Balance 4

Tutustu Lagoon 50 -katamaraaniin

Syksyllä 2020 Suomeen saapunut Lagoon 50 -katamaraani Karioca II+ vahvistaa loistokkaiden Lagoon -katamaraanien mainetta täydellisen purjehdusnautinnon tuottajina.

Tällä jahdilla nautiskelet auringosta keulakannella ja trampoliinilla tai voit ihailla koko 360° asteen näkymää yläohjaamosta. Ainutlaatuinen 120 m² kansiratkaisu tekee kulun aluksella helpoksi ja yhdistää terassialueen harmonisesti samassa tasossa jatkuvaan salonkiin.

Suunnittelutoimisto Nauta Yachts on luonut hienostuneet ja toimivat elegance -viimeistellyt sisätilat, mikä tekee purjehduksesta nauttimisen helpoksi ympäri vuorokauden. Laadukkaalla Fusion -audiojärjestelmällä ja himmennettävällä LED -valaistuksella viimeistelet ylellisen tunnelman illallispöytään. Veneen aurinkoenergia tuotetaan ekologisesti Solarbimini 1440 W paneelein.

Lagoon Charter Karioca II+ luxury catamaran

Uivassa näytillä olevat Highfield RIB-veneet

Sport SP 460
Highfield Patrol PA660
Patrol PA 660
CL 380 x ePropulsion
Highfield Sport SP700
Sport SP 700

Yacht Ownership -tilaisuus

Tule nauttimaan tarjoilusta, hyvästä seurasta ja keskustelemaan YachtsAgentin Yacht Ownership -ohjelmasta, jonka avulla voit hankkia unelmiesi katamaraanin jopa 65 % alennuksella. YachtsAgent ja Navigare mahdollistavat veneen hankinnan uskomattoman edullisesti. Yacht Ownership -ohjelmat mahdollistavat unelmien aluksen hankinnan sijoittamalla vain osan aluksen hinnasta.

Mitä?

Tule nauttimaan tarjoilusta, hyvästä seurasta ja keskustelemaan YachtAgentsin Yacht Ownership -ohjelmasta, jonka avulla voit hankkia unelmiesi katamaraanin jopa 65 % alennuksella.

Missä? Milloin?

Osoite: Veneentekijäntie 16, 00210 Helsinki.
Aika: 19.8.2022 alkaen klo. 18:00

Lagoon Training Days

Tule opiskelemaan, miten Lagoonilla purjehditaan!
Kolmen tunnin Lagoon Training Day -purjehduksella kerromme keskeiset asiat ja voit itse kokeilla, miten venettä hallitaan sekä moottoreilla että purjeilla.  Mikäli harkitset oman Lagoonin hankkimista, purjehdusloman varaamista Lagoonilla tai olet muuten kiinnostunut purjehtimisesta, saat koulutuksessa hyviä vinkkejä ja käytännönkokemusta!

Purjehdukselle otamme 4 ryhmää (2h/ryhmä)
Purjehduksia tehdään 4 kpl

Hinta 80 €/henk.
Varaa tästä

Lagoon Days with Highfield 2022
Lagoon Charter Lagoon 39 luxury catamaran

Lagoon Charter

Lagoon Charter tarjoaa Helsingissä neljä luksusluokan purjealusta, jotka takaavat tasaisen purjehduksen ja miellyttävät olosuhteet upeassa saaristossamme. Koe ainutlaatuinen ruokailukokemus parhaalla merimaisemalla. Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä. Olemme merenkulun ja asiakaspalvelun ammattilaisia ja tehtävämme on toteuttaa teidän toiveenne merellisessä ympäristössä. Anna meidän toteuttaa teille ikimuistoinen tapahtuma merellä.
Early Bird hinta kaudelle 2023 – 10 %

Charter

YachtsAgent tarjoaa monipuoliset charterpalvelut: vuokraa vene Kroatiassa joko kipparilla tai ilman. Adrianmeren lempeä ilmasto kutsuu purjehdukselle jo aikaisin keväällä. Toteuta unelmasi purjehduksesta kirkkaan turkooseissa vesissä ja vuokraa vene Kroatiassa. Olemme purjehduksen ammattilaisia ja tehneet pitkään yhteistyötä Kroatiassa paikallisten chartertarjoajien kanssa. Meillä on viisi Lagoon-katamaraania omassa YachtsAgent Fleetissä Kroatiassa. 

Kerro meille purjehdusunelmasi, me toteutamme sen!

Kauden viimeiset purjehdukset YachtsAgent Fleetin veneillä -15 %

Lagoon 42 nähtävillä ja koeajettavissa Lagoon Days With Highfield tapahtumassa Helsingissä 16.-17.6.2022!

Jätä yhteystiedot, niin olemme sinuun yhteydessä. Kiitos!

Show Buttons
Hide Buttons