YACHTSAGENT MUKANA UIVA 2022 venenäyttelyssä!

18.-21.8.2022

HELSINKI, LAUTTASAARI HSK • VATTUNIEMEN PUISTOTIE 1 • 00210 HELSINKI TO 18.8. JA PE 19.8. KLO 12–20 • LA 20.8. JA SU 21.8. KLO 10–18

Lagoon-katamaraanit ovat tunnetusti yksi tapahtuman ehdoton kohokohta. Tänä vuonna Uivassa on uutuutena monikäyttöiset Highfield RIB-veneet. Tutustu YachtsAgentin valikoimaan ja osallistu Yacht Ownership -tilaisuuteen!YachtsAgent – CCN Cruising Catamarans Oy on perustettu maaliskuussa 2002 eli olemme toimineet alalla jo 20 vuotta.

Yrityksen perustaminen lähti aikanaan useamman suomalaisen Lagoon-purjehtijan yhteistyönä, jonka takia käytännön osaaminen ja tuntemus on erittäin korkealla tasolla. Maahantuonnin ja myynnin lisäksi järjestämme myös charter-risteilyjä pääasiassa Helsingin alueella sekä välitämme charter-purjehduksia Välimerelle ja Karibian alueelle. Tule siis katsomaan ylellisiä Lagoon-katamaraaneja ja monikäyttöisiä RIB-veneitä Uiva 2022 venenäyttelyyn.Suomen suurin Uiva 2022 venenäyttely järjestetään 18.-21.8.2022.

Näytillä on lähes 300 venettä ja tarjolla on elämyksiä koko perheelle enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Uiva 2022 on erityisesti purjehtijoille vuoden tärkein näyttely, sillä purjeveneet esitellään purjehduskunnossa. Uiva 2022 venenäyttelyssä on tarjolla myös Street Food -henkistä ruokaa ja jännittäviä esityksiä.

Ohjelmassa

Lagoon Katamaraanit
  • Lagoon 42 Comfort
  • Lagoon 50 Elegance
  • Lagoon Charter Helsingissä

Highfield RIB-veneet

  • Patrol 460
  • Patrol 660
  • Sport 560
  • Sport700
  • Classic 380 X ePropulsion
Parasailor-purje
  • Helppo ja turvallinen avotuulipurje

Yacht Ownership

  •  Hanki unelmiesi katamaraani helposti ja edullisesti
Vasen valkea reuna

Tutustu: Lagoon 50 Elegance

Syksyllä 2020 Suomeen saapunut Lagoon Charterin Lagoon 50 -katamaraani Karioca II+ vahvistaa loistokkaiden Lagoon -katamaraanien mainetta täydellisen purjehdusnautinnon tuottajina.

Tällä jahdilla nautiskelet auringosta keulakannella ja trampoliinilla tai voit ihailla koko 360° asteen näkymää yläohjaamosta. Ainutlaatuinen 120 m² kansiratkaisu tekee kulun aluksella helpoksi ja yhdistää terassialueen harmonisesti samassa tasossa jatkuvaan salonkiin. Suunnittelutoimisto Nauta Yachts on luonut hienostuneet ja toimivat Elegance -viimeistellyt sisätilat, mikä tekee purjehduksesta nauttimisen helpoksi ympäri vuorokauden. Laadukkaalla Fusion-audiojärjestelmällä ja himmennettävällä LED-valaistuksella viimeistelet ylellisen tunnelman illallispöytään. Veneen aurinkoenergia tuotetaan ekologisesti Solarbiminin 1440 W paneeleilla. Varusteluun kuuluvat myös mm. generaattori, ilmastointi, vedentekolaite ja vedenalaiset valot.

Esittelemme: Lagoon 42 Comfort

Tämä Suomeen kesäkuussa 2021 saapunut uusi huvijahti Lagoon 42 on varusteltu kaikilla herkuilla! Kattavan Comfort varustelun lisäksi tässä veneessä on mm. ilmastointi, generaattori ja Grand Comfort sohvat ja vedenalaiset valot.

Tämä kahdelletoista hengelle suunniteltu katamaraani tarjoaa ison terassin nautiskeluun ja ruokailuun, tilavan VIP-tason omistajahytin erillisellä kylpyhuoneella ja kaksi vierashyttiä, joissa molemmissa on omat wc:t. Lagoon 42:ssa on upeat ruokailutilat niin sisällä kuin ulkonakin. Sisällä ilmastointi ja terassilla lämmitys pitävät lämpötilan miellyttävänä säässä kuin säässä. Lisäksi Balance 4 pitää sisällään hulppean Fusion 670 audiojärjestelmän ja 43″ television.
Vasen valkea reuna

Uivassa näytillä olevat Highfield RIB-veneet

Kaikki varastoveneet löydät tältä sivulta.
Sport SP 460
YachtsAgent on Highfield veneiden maahantuoja.
Patrol PA 660
Venepörssi tarjoaa varastoveneet, käytetyt veneet sekä esitilatut alukset parhaisiin hintoihin
Sport SP 700
Venepörssi tarjoaa varastoveneet, käytetyt veneet sekä esitilatut alukset parhaisiin hintoihin
Sport SP 560
Highfield-veneet ovat suorituskykyisiä ja laadukkaita alumiinirunkoisia RIB-veneitä 
CL 380 x ePropulsion

Yacht ownership - tilaisuus

Tule nauttimaan tarjoilusta, hyvästä seurasta ja keskustelemaan Yacht Ownership -ohjelmista, joiden avulla voit hankkia unelmiesi jahdin jopa 65 % alennuksella. YachtsAgentin Charter Management  ja Navigaren Yacht Investment  -ohjelmat mahdollistavat veneen hankinnan uskomattoman edullisesti.

Kerromme molempien ominaisuuksista, jotta voit miettiä, kumpi sopii parhaiten juuri Sinulle. Yacht Ownership -ohjelmat ovat nykyaikainen ja fiksu tapa hankkia unelmien jahti sijoittamalla vain osan aluksen hinnasta. Tarjolla olevat brändit: Katamaraanit: Lagoon, Bali, Fountaine Pajot, Island Spirit Yksirunkoiset: Jeanneau, Beneteau, Arcona, Dufour

MITÄ?

Kerromme tilaisuudessa sekä YachtsAgentin Charter Management että Navigaren Yacht Investment -ohjelmista. YachtsAgent ja Navigare mahdollistavat veneen hankinnan uskomattoman edullisesti. 
Sinä päätät, mikä ohjelma soveltuu parhaiten Sinulle.

MISSÄ? MILLOIN

YachtsAgentin toimistolla, vain 200 m Uivan portilta

Osoite: Veneentekijäntie 16, 00210 Helsinki.
Aika: 19.8.2022 alkaen klo. 18:00

Lagoon Charter

Lagoon Charter tarjoaa Helsingissä neljä luksusluokan purjealusta, jotka takaavat tasaisen purjehduksen ja miellyttävät olosuhteet upeassa saaristossamme. Koe ainutlaatuinen ruokailukokemus parhaalla merimaisemalla.

Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä. Olemme merenkulun ja asiakaspalvelun ammattilaisia ja tehtävämme on toteuttaa teidän toiveenne merellisessä ympäristössä. Anna meidän toteuttaa teille ikimuistoinen tapahtuma merellä. Early Bird hinta kaudelle 2023 – 10 %

Klikkaa kuvaa ja pyydä tarjous!
Vasen valkea reuna

Charter

YachtsAgent tarjoaa monipuoliset charterpalvelut: vuokraa vene Kroatiassa joko kipparilla tai ilman. Adrianmeren lempeä ilmasto kutsuu purjehdukselle jo aikaisin keväällä. Toteuta unelmasi purjehduksesta kirkkaan turkooseissa vesissä ja vuokraa vene Kroatiassa. Olemme purjehduksen ammattilaisia ja tehneet pitkään yhteistyötä Kroatiassa paikallisten chartertarjoajien kanssa. Meillä on viisi Lagoon-katamaraania omassa YachtsAgent Fleetissä Kroatiassa. 

Kerro meille purjehdusunelmasi, me toteutamme sen!

Kauden viimeiset purjehdukset YachtsAgent Fleetin veneillä -15 % Klikkaa kuvaa ja pyydä tarjous kaudelle 2022 tai 2023!

LISÄÄ TARINOITA

Järjestämme perinteisen Lagoon Days With Highfield -tapahtuman 14.-15.6.2023 Helsingin Lauttasaaressa HSK:n satamassa yhteistyössä Sports Car Centerin kanssa.

Lagoon Days with Highfield 2024

Lagoon Days With Highfield -tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Lagoon-katamaraaneihin sekä Highfield-veneisiin.
Tervetuloa koeajamaan Highfield RIB-veneitä SuomiVeneilee.fi koeajotapahtumassa!

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät 17.-18.5.2024

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa.

Highfield By YachtsAgent Vene 24 Båt -venemessut

Highfield By YachtsAgent mukana Vene 24 Båt -messuilla. Tule tutustumaan laadukkaisiin Highfield RIB-veneisiin.

Boot Düsseldorf venemessut 20.-28.1.2024

Maailman suurin jahtien näyttely Boot järjestetään jälleen Düsseldorfissa. Highfield esittelee näyttelyssä yhdeksän RIB-venettä.
Highfield koeajopäivä - Lauttasaari 7.10.2023

Highfield koeajopäivä 14.10. Lauttasaaressa

Highfield koeajopäivä Lauttasaaressa 14.10. Koeajettavina Highfield SP460, SP700 ja PA540.

Cannes Yachting Festival 2023

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 12.-17.9.2023.
Uiva venenäyttely Lauttasaaressa!

YachtsAgent mukana Uivassa venenäyttelyssä 2023

YachtsAgent mukana Uivassa 17.-20.8.2023. Esillä mm. Lagoon 42 ja Lagoon 50.

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät 12.-13.5.2023

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa.
Ajankohtaiset kuulumisen veneilystä löydät aina tältä sivulta. Hulppea monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua.

Multihull Boat Show 2023

Multihull Boat Show 12. - 16.4.2023, La Grande Mottessa Ranskassa.
messut

We are on board!

Finally, we get back to Boot @Düsseldorf! This is the biggest boat show in the world.
ARC2022_start-Balance3-Sirocco

ARC+ 2022 on käynnissä

World Racing Club järjestää legendaarisen ARC-purjehduksen.

Vene 23 Båt Helsingin messukeskuksessa

Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma.
Lagoon Cannes

YachtsAgent Cannesissa

YachtsAgent myi kolme Lagoon-katamaraania Cannesissa ollen Pohjois-Euroopan paras Lagoon myyjä.
Cannes Yachting Festival - Lagoon stand

Cannes Yachting Festival 2022

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 6.-11.9.2022
Yachtsagent Uiva2020

YachtsAgent mukana Uiva 2022 -venenäyttelyssä

Varaa oma esittelyaikasi YachtsAgentin messuosastolle Uiva 2022 venenäyttelyyn.

Voimmeko antaa vinkkejä?

YachtsAgent etsii ja valitsee sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi. Lähetä lomakkeella meille kuvaus tarpeistasi ja toiveistasi, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

fiSuomi