TwinJoy - YachtsAgent

Runsaasti tilaa

Twin Joyn 5 kahden hengen hyttiä tarjoavat majoitustilat jopa 10 hengelle. Myös yksi crew cabin on lisäoptiona käytössä. Salonki ja terassi yhdistyvät loistavasti yhdessä tasossa. Voit nauttia purjehduksella kaikkiaan noin 120 neliön kansipinta-alasta.

TwinJoy - YachtsAgent

TÄYTTÄ NAUTINTOA

Twin Joy on varusteltu kaikilla optioilla ja vähän päälle. Voit keskittyä purjehtimiseen, kun purjehdit vakaasti ja vauhdikkaasti hyvillä purjeilla varustelulla veneellä. Meno on ekologista, sillä virtaa tuottaa jopa 1440 W aurinkopaneelit. Veneellä on oma kippari ja voit varata halutessasi hostessin, joka huolehtii miehistöstä. Keskity siis nauttimiseen!

TwinJoy - YachtsAgent

Parhaalla paikalla

Twin Joyn kotisatama Slano on vain 30 km Dubrovnikista Slanon kylässä. Valitse kohteeksi Dubrovnik tai halutessasi one-way Slano – Split. Kipparimme tietää parhaat mestat saaristossa ja järjestää halutessasi erikoisretkiä vaikka viinejä tai ostereita maistelemaan.

previous arrow
next arrow
Slider

LUKSUSVENE TWIN JOY 5*

Uusi Twin Joy  on Lagoon 50 Elegance katamaraani, joka tarjoaa täydellisen purjehdusnautinnon Kroatian vesillä. Vene on varusteltu “kaikilla herkuilla” ja siihen mahtuu korkeintaan 10 (+1) vierasta ja 1-2 hengen miehistö. Tähän tilavaan vuokraveneeseen yhdistyvät mielikuvat vapaudesta ja rohkeudesta. Vapauta sisäinen merikarhusi ja varaa rohkeasti nautinnollinen purjehdusviikko tai kaksi! Twin Joy kuuluu YachtsAgent Charter Fleetiin.

Twin Joy – täydellinen varustelu

Twin Joyn tilojen välillä vallitsee täydellinen tasapaino. Suunnittelutoimisto VPLP on onnistunut yhdistämään tässä loistokkaassa vuokraveneessä avarat ja valoisat sisätilat ainutlaatuiseen kansiratkaisuun. Flybridge eli yläohjaamo tarjoaa parhaat näkymät sekä ohjailuun että rentoutumiseen. Flybridgen päällä on kiinteä Solarbimini, jossa 1440 W aurinkopaneelit tuottavat vihreää energiaa veneen käyttöön. Veneen sisätilojen viimeistely on hienostuneen tyylikäs ja toimiva. Viihtyisän ja ylellisen tunnelman kaikissa tiloissa takaa hyvä varustelu, Elegance viimeistely ja himmennettävä LED -sisävalaistus. Veneen sisä -ja ulkotilat yhdistyvät toisiinsa hyvin jouhevasti. Salonki on samalla tasolla kuin avara terassi ja keulakannelle on helppo kulku. 

Aamiainen Twin Joyn terassilla

Unohda perinteinen rapujuhla! Kutsu parhaat kumppanisi mukaan Helsingin hienoimmalle rapujuhlaterassille. Rapujuhlien päänäyttämönä toimii saaristomme parhaat merimaisemat Lagoon 50 -vuokraveneen kyydissä. Suojaisat ruokailutilamme varmistavat onnistuneen rapuillallisen tunnelmallisilla syksyn purjehduksilla. Rapumenuja on tarjolla kolme vaihtoehtoa. Suosituin rapumenumme on Rövaren -menu, sisältäen alkuun perinteiset ravut, pääruokana haudutettua sorsaa ja jälkiruokana valkosuklaapannacotta tuoremarjasalaatin kera. Helan går!

Twin Joyn kotisatama on Slanossa

Slano sijaitsee lähellä Dubrovnikia, jonka lentokentälle on noin 40 min matka satamasta. Kun lähdet Slanosta, voit purjehtia ilman ruuhkaa upeissa maisemissa ja nauttia läheisten kylien palveluista ja tutustua lähisaarten ravintoloiden maittavaan tarjontaan. Kipparimme järjestää haluattessa mm. viinimimaistajaiset, tutustumisen osterifarmiin tai muita erikoisretkiä. 

Onnistuneen risteilyn elementit – voit vain nauttia!

Kaikkien risteilyjen suunnittelun pohjana ovat vallitsevat sää -ja tuuliennusteet ja hyvä alueen tuntemus. Ammattitaitoinen kipparimme Domagoj, tuttavallisesti Dom, tuntee alueen ja sen olosuhteet kuin omat taskunsa. Dom puhuu hyvää englantia ja kommunikointi on helppoa. Halutessasi voit varata mukaan myös hostessin, joka valmistaa aamiaisen ja lounaan aluksella. Hostess hoitaa myös kaikki ruokaostokset puolestasi, jotta koko miehistö pääsee keskittymään lomailuun

Lyhyesti

Alus: Twin Joy
Kapasiteetti: 12 henkeä
Hinnat alkaen:  

Lataa tästä Twin Joyn esite ja hinnasto kaudelle 2020. Esitteestä löydät myös veneen varustelun.

YachtsAgent Charter Fleet -hinnasto 2020 sisältää 2 xLagoon 42, Lagoon 450 F ja Lagoon 50 Elegance veneet.