Twin joy+ - Lagoon 51

 Twin Joy+ vie sinut ylelliseen seikkailuun.

Huippuluokan katamaraani kipparin kera

Koe unohtumaton purjehdus Kroatiassa! Tämä katamaraani on varusteltu huippuunsa ja vuokrataan aina ammattitaitoisen kipparin kera. Koe purjehdusnautinto osana uuden veneen miehistöä ja nauti yksityisesti Adrianmeren lämpimistä illoista tähtitaivaan alla.

Purjehdus Kroatiassa tarjoaa upeat puitteet vesiurheiluun. Snorklaa, SUP-lautaile turkooseissa vesissä tai ota huimat vauhdit renkaalla kumiveneen vedossa.

Twin Joy+ maksimoi ylellisyyden

Katamaraani majoittaa jopa 10 (+1) vierasta, joita palvelee 1-2 hengen miehistö. Viisi korkeatasoista omin kylpyhuonein varusteltua hyttiä takaavat miellyttävät puitteet purjehdukselle isollekin seurueelle. 

Aluksella nautiskelet auringosta keulakannella ja trampoliinilla, tai voit ihailla koko 360 asteen näkymää yläohjaamosta. 

Laadukkaalla Fusion -audiojärjestelmällä ja himmennettävällä LED -valaistuksella viimeistelet ylellisen tunnelman illallispöytään. 

Twin Joy+

Ainutlaatuinen 120 m² kansiratkaisu tekee kulun keulakannelle helpoksi ja yhdistää terassialueen harmonisesti samassa tasossa jatkuvaan salonkiin.

Suunnittelutoimisto Nauta Yachts on luonut hienostuneet ja toimivat Elegance-viimeistellyt sisätilat, mikä tekee purjehduksesta nauttimisen helpoksi ympäri vuorokauden. 

Vene saa energiaa ekologisesti aurinkopaneeleista Välimeren auringossa purjehdittaessa ja akut latautuvat kuin itsestään. 

twin joy+

VENEEN tiedot

Malli
Vesillelasku

2023

Pituus

15,35 m

Leveys

8,106 m

Pinta-ala

124,43 m2

Maston korkeus

23,53m

Purjeala yhteensä​

153 m2

Henkilömäärä

11 + 2 asiakaspaikkaa

Twin Joy+ veneen ammattitaitoinen miehistö takaa onnistuneen risteilyn

Ammattitaitoinen kipparimme on kroatialainen Domagoj. Dom vastaa risteilyn turvallisuudesta; kaikkien risteilyjen suunnittelun pohjana on aina vallitsevat sää -ja tuuliennusteet, sekä alueen hyvä tuntemus. Dom puhuu hyvää englantia ja tuntee alueen sekä Adrianmeren tuulet kuin omat taskunsa. 

Tätä huipputason venettä hoitaa ammattitaitoinen miehistö. Sinä voit nauttia purjehduksesta!

Tutustu muihin charter-aluksiimme

Haluatko kuulla lisää?

Meillä on pitkä kokemus Lagoon-katamaraaneilla purjehtimisesta ja charter-palveluista. Jos haluat lisää tietoa veneistä tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

-Team YachtsAgent

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi