Turvallinen purjehdusloma kroatiassa

 Purjehdusloma on turvallinen ja elämyksellinen vaihtoehto lomailuun COVID-19 aikana. 

stay safe in Croatia

Kroatialla on ollut Safe travels -tunnus COVIDin alusta lähtien. Alkuvuodesta 2021 Kroatian matkailu- ja urheiluministeriö otti uuden askeleen ”Stay Safe in Croatia” – hankkeen avulla. Tämän kansallisen turvallisuusohjelman tarkoitus on tukea Kroatian matkailua ja turismia, sekä varmistaa, että kaikki matkustajat voivat nauttia turvallisin mielin lomastaan. ”Stay Safe in Croatia” – tunnusmerkin avulla tunnistat helposti kohteet, majoituspaikat, nähtävyydet ja muut palveluntarjoojat, jotka toimivat maailmanlaajuisten terveys- ja hygieniastandardien mukaisesti. Täydellinen lista toimijoista löytyy virallisella ”Safe Stay in Croatia” -sivustolla. 

Vieraiden ja tiimimme turvallisuus Kroatiassa on etusijalla

YachtsAgentin kumppani Nautika Centar Nava on osa ”Stay Safe in Croatia” -hanketta. Tämä tunnusmerkki osoittaa, että kaikissa veneissä ja muissa toimitiloissa pidetään yllä korkeaa hygieniatasoa. Pinnat puhdistetaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Nautika Centar Nava toimii Maailman matkailu- ja matkailuneuvoston (WTTC) ja Kroatian kansanterveyslaitoksen nykyisten suositusten ja määräysten mukaisesti. Saapuessasi Nautika Centar Navan tilauspisteeseen sinulle kerrotaan turvallisuussopimuksesta ja noudatettavista yleisistä säännöistä. Vieraiden ja työntekijöiden turvallisuus on etusijalla. Pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta ja tarjoamaan sinulle huolettoman lomakokemuksen.
Vasen valkea reuna

Merellä turvavälit toteutuvat

Purjehdus antaa sinulle mahdollisuuden viettää turvallinen loma oman ryhmän kesken nauttien raikkaasta meri-ilmasta. Irrota köydet ja lähde nauttimaan kauniista merimaisemista – Adrianmeri odottaa jo sinua! Jos purjehdus on sinulle entuudestaan tuttua ja tarvittavat lupakirjat löytyvät, niin voit vuokrata veneen omaan käyttöön, ns. bareboat-vuokrauksella. Lisäpalveluna tarjoamme ruokaostoksistasi huolehtimisen ja toimitamme mielellämme ruokaostoksesi suoraan veneeseesi.

Hemmottele itseäsi

Jos haluat hemmotella läheisiäsi tai jos purjehdus ei ole entuudestaan tuttua sinulle, suosittelemme varamaan veneen miehistöineen. Lomallasi miehistö hemmottelee sinua, valmistaa gourmet-aterioita, ylläpitää venettäsi, navigoi turvallisesti. Kippari tietää parhaat ja kauniimmat purjehdusreitit ja satamat. Kaikki miehistön jäsenet noudattavat korkeimpia turvallisuuskäytäntöjä tarjotakseen sinulle miellyttävimmän asiakaskokemuksen. Terveytesi on ensisijainen tavoitteemme ja haluamme varmistaa, että asiointisi venesatamissa ja lomasi charter-veneissämme on sujuvaa. Kuinka juuri sinä koet, että purjehdusloma olisi mahdollisimman turvallinen? Kerro meille ja auta meitä kehittämään toimintaamme.

Kysy kesän purjehduslomista meiltä jo tänään – asiantuntijamme auttavat mielellään sinua löytämään parhaan kokonaisuuden!

MULTIHULL BOAT SHOW

12.–16.4. 2023, LA GRANDE MOTTE, RANSKA

Monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua. Luvassa on laadukasta shampanjaa, maailman hulppeimpia monirunkoveneitä, ja tuhansia purjehtijoita.

Lagoonin mallistosta esillä ovvat Lagoon-mallit L42, L46, L51 (World Premiere) sekä SIXTY 5 mallit. Varaa esittely etukäteen, niin tarjoamme sinulle messuliput ilmaiseksi ja pääset ohittamaan jonot! 

LISÄÄ TARINOITA

Multihulls

Multihull Boat Show 2023

Multihull Boat Show 12. – 16.4.2023, La Grande Mottessa Ranskassa. Tule mukaan venenäyttelyyn!

messut

We are on board!

Finally, we get back to Boot @Düsseldorf! This is the biggest boat show in the world.

ARC2022_start-Balance3-Sirocco

ARC+ 2022 on käynnissä

World Racing Club järjestää legendaarisen ARC-purjehduksen.

Vene23

Tervetuloa venemessuille! Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma, jossa on …

Lagoon Cannes

YachtsAgent Cannesissa

YachtsAgent myi kolme Lagoon-katamaraania Cannesissa ollen Pohjois-Euroopan paras Lagoon myyjä.

Cannes Yachting Festival - Lagoon stand

Cannes Yachting Festival 2022

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 6.-11.9.2022. Cannesissa on esillä lähes 640 venettä. Lagoon on paikalla kuuden luxus-katamaraanin kanssa. Näe ja koe Lagoon 42, 46, 51 (uutuus), 55, SIXTY 5 ja Lagoon SEVENTY 7.

Yachtsagent Uiva2020

YachtsAgent mukana Uiva 2022 -venenäyttelyssä

Varaa oma esittelyaikasi YachtsAgentin messuosastolle Uiva 2022 venenäyttelyyn. Esillä Lagoon 42 ja 50 -katamaraanit. Tutustu myös Highfield RIB-veneisiin sekä Parasailor-purjeeseen. Voit myös osallistua Yacht Ownership -tilaisuuteen tai varata charter-purjehduksen.

Veneiden kerma Rivieralla – Cannes Yachting Festival 7.-12.9.2021

Näyttelyssä esitellään Lagoon 40, 46, SIXTY 5 ja SEVENTY 7 -purjeveneet, sekä jo suurta kiinnostusta herättänyt uusi Lagoon 55!

fiSuomi