Skip to content
YachtsAgent Kroatia

Turvallinen purjehdusloma Kroatiassa

Hemmottele itseäsi purjehduslomalla! Purjehdusloma on turvallinen ja elämyksellinen vaihtoehto lomailuun COVID-19 aikana. Eikö olisi ihanaa rentoutua, viettää aikaa auringossa kauniissa merimaisemissa? Varaa purjehdusloma Kroatiasta! 

“Stay Safe in Croatia” -ohjelma

Kroatialla on ollut Safe travels -tunnus COVIDin alusta lähtien. Alkuvuodesta 2021 Kroatian matkailu- ja urheiluministeriö otti uuden askeleen ”Stay Safe in Croatia” – hankkeen avulla. Tämän kansallisen turvallisuusohjelman tarkoitus on tukea Kroatian matkailua ja turismia, sekä varmistaa, että kaikki matkustajat voivat nauttia turvallisin mielin lomastaan.
”Stay Safe in Croatia” – tunnusmerkin avulla tunnistat helposti kohteet, majoituspaikat, nähtävyydet ja muut palveluntarjoojat, jotka toimivat maailmanlaajuisten terveys- ja hygieniastandardien mukaisesti. Täydellinen lista toimijoista löytyy virallisella ”Safe Stay in Croatia” -sivustolla

Vieraiden ja tiimimme turvallisuus Kroatiassa on etusijalla

YachtsAgentin kumppani Nautika Centar Nava on osa ”Stay Safe in Croatia” -hanketta. Tämä tunnusmerkki osoittaa, että kaikissa veneissä ja muissa toimitiloissa pidetään yllä korkeaa hygieniatasoa. Pinnat puhdistetaan ja desinfioidaan säännöllisesti.
Nautika Centar Nava toimii Maailman matkailu- ja matkailuneuvoston (WTTC) ja Kroatian kansanterveyslaitoksen nykyisten suositusten ja määräysten mukaisesti. Saapuessasi Nautika Centar Navan tilauspisteeseen sinulle kerrotaan turvallisuussopimuksesta ja noudatettavista yleisistä säännöistä. Vieraiden ja työntekijöiden turvallisuus on etusijalla. Pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta ja tarjoamaan sinulle huolettoman lomakokemuksen.

Merellä turvavälit toteutuvat

Purjehdus antaa sinulle mahdollisuuden viettää turvallinen loma oman ryhmän kesken nauttien raikkaasta meri-ilmasta. Irrota köydet ja lähde nauttimaan kauniista merimaisemista – Adrianmeri odottaa jo sinua!
Jos purjehdus on sinulle entuudestaan tuttua ja tarvittavat lupakirjat löytyvät, niin voit vuokrata veneen omaan käyttöön, ns. bareboat-vuokrauksella. Lisäpalveluna tarjoamme ruokaostoksistasi huolehtimisen ja toimitamme mielellämme ruokaostoksesi suoraan veneeseesi.

Jos haluat hemmotella läheisiäsi tai jos purjehdus ei ole entuudestaan tuttua sinulle, suosittelemme varamaan veneen miehistöineen. Lomallasi miehistö hemmottelee sinua, valmistaa gourmet-aterioita, ylläpitää venettäsi, navigoi turvallisesti. Kippari tietää parhaat ja kauniimmat purjehdusreitit ja satamat. Kaikki miehistön jäsenet noudattavat korkeimpia turvallisuuskäytäntöjä tarjotakseen sinulle miellyttävimmän asiakaskokemuksen.
Terveytesi on ensisijainen tavoitteemme ja haluamme varmistaa, että asiointisi venesatamissa ja lomasi charter-veneissämme on sujuvaa. Kuinka juuri sinä koet, että purjehdusloma olisi mahdollisimman turvallinen? Kerro meille ja auta meitä kehittämään toimintaamme.

Kysy kesän purjehduslomista meiltä jo tänään – asiantuntijamme auttavat mielellään sinua löytämään parhaan kokonaisuuden!

purjehdusloma