13.-16.8.2020 Lauttasaari, Helsinki

TULE MUKAAN UIVA 2020 -VENENÄYTTELYYN!

Uiva 2020 on kesän suurin venetapahtuma. Tänä vuonna venenäyttelyssä on lähes 300 venettä. Luvassa on enemmän elämyksiä kuin koskaan ennen. Kannattaa siis ehdottomasti lähteä mukaan!

Me tarjoamme Uivassa upean mahdollisuuden päästä tutustumaan Lagoon 42 -katamaraaniin. Lagoon-purjeveneet ovat aina yksi tapahtuman kohokohdista. Otamme Uiva 2020 -messuilla Lagoon 42 kannelle kerrallaan vain kolme ryhmää, joten oma esittelyaika kannattaa ehdottomasti varata etukäteen. Näin varmistat mahdollisuutesi tutustua alukseen ja vältät turhan jonotuksen!

Pääset myös tutustumaan Lagoon Charter -purjehduspaketteihin, jotka on testattu ja todettu toimiviksi kokonaisuuksiksi. Anna meidän järjestää onnistunut ja ikimuistoinen tapahtumasi merellä! Paketteja löytyy sekä yritysten tarpeisiin että yksityistilaisuuksiin. Nyt uutuutena Rapujuhlat merellä -paketti, josta kannattaa kysyä lisää!

VARAA OMA LAGOON 42 ESITTELYAIKA

Lagoon-katamaraanit ovat helppoja purjehdittavia. Matkamukavuutta tavallisiin purjeveneisiin verrattuna on paljon: tilaa on enemmän kuin ensisilmäyksellä osaisi odottaa eikä alus turhia kallistele. Viinilasitkin pysyvät pöydällä ilman kikkailuja. 

Tilavuuden ansiosta veneeseen mahtuu useita hyttejä, WC:tä ja salonki panoraamanäkymällä. Lämmitetyn terassin ansiosta ulkona viihtyy myös viileämmällä säällä. Kokoonsa nähden Lagoon-purjevene on edullinen valinta.

Kerromme Uivassa lisää myös yksinoikeudella toimittamistamme Navigare Yacht and Lifestyle -sijoitusohjelmista, joiden avulla loistoluokan jahdit ovat lähes kaikkien ulottuvilla. Olisiko aika tehdä omista veneunelmista totta?

Uiva Lagoon 42

Yksi Lagoon 42 -katamaraani saatavilla ensi kaudeksi!

Ole nopea ja hyödynnä ainutlaatuinen esittelyvenetarjous, jolla saat tämän upean aluksen itsellesi jo ensi kesäksi.

Kaikki ensi kaudelle valmistettavat Lagoon 42 -purjeveneet on jo myyty, mutta YachtsAgent on varannut yhden esittelyveneen, jonka voit nyt ostaa asiakaskohtaisesti varusteltuna.

Miltä kuulostaisi täydellinen varustelu, joka sisältää muun muassa lämmityksen, kolme jääkaappia, pakastimen ja täydellisen B&G -elektroniikkapaketin? Lagoon 42 (3 cabin) / 2021 voidaan varustella täydellisesti Itämeren olosuhteisiin. Lämmitetty terassi takaa lämpimät purjehdukset huhtikuusta lokakuun loppuun ja kolme kajuuttaa omilla kylpyhuoneilla tarjoavat upeat tilat niin sinulle kuin vieraillesikin. Sisustus on tummaa puuta ja korkealaatuista nahkaa.

Tällä hetkellä voit vielä valita toimitettavat optiot vapaasti, joten saat jahdin juuri sinulle räätälöitynä. Kokenut asiantuntijamme auttaa valitsemaan varusteet sinun toiveidesi mukaan.

Kaikkiin Suomeen toimitettuihin jahteihin toimitamme myös muun muassa korkeatasoisen Wallaksen lämmitysjärjestelmän (kolme lämmitintä) sekä täydellisen turvallisuus- ja asumisvarustelun siten, että omistajan ei tarvitse kuin astua jahtiin ja lähetä purjehtimaan.

Hyödynnä siis ainutkertainen tilaisuus saada uusi Lagoon 42 kaudelle 2021 purjehdusvalmiina! Pyydä lisätietoja hinnoittelusta ottamalla meihin yhteyttä – äläkä unohda varata omaa Lagoon 42 esittelyaikaa Uiva 2020 -messuille!

Kaudelle 2021 Lagoon 42 on tulossa seuraavat uudistukset:

  • Grand Comfort sohva -optio
  • Uudistetut kylpyhuoneet
  • Uudistetut ulkopatjat (penkit ja auringonotto)
  • B&G uutuudet Zeus 3S plotteri & tutka
  • Uudistettu istuin ohjaamossa
  • Uudet ulkokangasvaihtoehdot

Luovutus tapahtuu Ranskassa ja voimme halutessasi vastata veneen siirrosta Helsinkiin. Voimme myös järjestää veneelle laituripaikan HSK:n satamasta kaudelle 2021. Tutustu Lagoon 42 ominaisuuksiin

Tutustu Parasailor-myötätuulipurjeen uuteen malliin

Näissä erittäin laajan käyttöalueen myötätuulipurjeissa on poikkeuksellinen kannatteleva siipi, joka mahdollistaa purjehtimisen ilman puomia sekä rullalaitetta. Tällä purjeella myötätuulipurjehdus on helppoa ja nautinnollista. 

Tästä purjeesta on nyt saatavilla uusi mallisto, johon pääset tutustumaan Uiva 2020 -venenäyttelyssä veneosastollamme.

Parasailor -myötätuulipurje

Sijainti

Uiva 2020 -venenäyttely ja tapahtuma järjestetään perinteiseen tapaan Lauttasaaressa HSK:n (Helsingfors Segelklubb ry) satamassa Vattuniemen puistotie 1, 00210 Helsinki. 

Löydät meidät veneeltä B-laiturista paikalta B88-B90 ja teltalta esittelyalueen paikalta P6.

 

Varaa esittelyaika Lagoon 42 -katamaraanille ja vältä turhat jonot ja ruuhkat!

Tule kuulemaan lisää jahdeista ja niiden hinnoittelusta Uiva 2020 -messuille - varaa oma aika keskusteluun heti

Keskustelu pidetään omassa rauhassa telttapisteellämme. Jos haluat tutustua Lagoon 42 -katamaraaniin sisältä,
varaa myös esittelyaika. Suosittelemme varaamaan esittelykierroksen hiukan ennen keskusteluaikaa.

fiSuomi