Yachtsagent Uiva2020

Tulevat kesätapahtumat 2021

Tuleva veneilykausi on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia, joissa pääset kokemaan Lagoon-katamaraanien fiiliksiä ja tutustumaan veneiden ominaisuuksiin ja monipuoliseen varusteluun. Tule katsomaan, mikä kiinnostaa sinua eniten! Vielä ehdit saada uuden oman Lagoonin tälle kesälle! Huomioimme THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistukset sekä erityisesti hygienian, jotta vieraiden ja oman henkilökuntamme turvallisuus on aukotonta ja tutustuminen veneisiin mahdollisimman sujuvaa.

Tutustu ennakkoon mallistoomme

Tapahtumat Suomessa

Lagoon Days with Highfield 10.-11.6.2021

Alkukesän tärkein tapahtumamme on Lagoon Days with Highfield. Kahden päivän aikana pääset tutustumaan YachtsAgentin laajaan tuote- ja palvelu-valikoimaan. Asiantuntijamme esittelevät uudet Lagoon 42 ja Lagoon 50 -katamaraanit sekä Highfieldin moottorivenemallistoa Lauttasaaressa.
Tarjoamme sinulle turvallisen mahdollisuuden tutustua rauhassa koko mallistoomme. Pyydämme varaamaan tapahtumaan ajan, jotta voimme järjestää tapahtuman turvallisesti. 

Lagoon Training Day 14.6. ja 15.6.2021

Tule opiskelemaan, miten Lagoonilla purjehditaan!
Kolmen tunnin Lagoon Training Day -purjehduksella kerromme keskeiset asiat ja voit itse kokeilla, miten venettä hallitaan sekä moottoreilla että purjeilla. 
Käytä hyväksesi hyvä tilaisuus tutustua Lagoonin käsittelyyn asiantuntijan opastuksella. Mikäli harkitset oman Lagoonin hankkimista, purjehdusloman varaamista Lagoonilla tai olet muuten kiinnostunut purjehtimisesta, saat koulutuksessa hyviä vinkkejä ja käytännönkokemusta.
Koulutuspurjehduksia järjestetään 14.6. ja 15.6. molempina päivinä klo 15:00 ja 18:00

Tule purjehtimaan!

Highfield Koeajopäivät 19.6.2021 Inkoossa

Järjestämme Inkoon Venehotellilla Highfield Koeajopäivän. Asiantuntijamme esittelevät Highfield-moottorivenemallistoamme ja sinulla on mahdollisuus päästä koeajamaan haluamaasi venettä. Tapahtuma tarjoaa turvallisen mahdollisuuden tutustua mallistoomme rauhassa. Pyydämme varaamaan paikkasi tapahtumaan, jotta voimme järjestää tapahtuman turvallisesti. Highfield Koeajopäivän koeajot alkavat tasatunnein. Koeajettavat venemallit ovat Sport 560 sekä Patrol 540 ja Patrol 660. Maissa esittelemme myös Highfield Ultra Lite ja Classic -veneitä. Valitse koeajattava venemalli sekä sinulle sopiva aika. Jos haluat koeajaa useampaa venemallia, varaa oma koeajoaika kullekin veneelle. Tapahtumassa on mukana myös Inkoon Venehotelli.
Tapahtuma on avoinna 10:00-18:00. Tervetuloa!

Tapahtumat ulkomailla

Lagoon Days in Port Ginesta 2.-5.7.2021

Lagoon järjestää koepurjehdus tapahtuman Port Ginestassa. YachtsAgent on mukana tapahtumassa, jossa on laaja valikoima Lagoonin malleja:
Lagoon 40, Lagoon 42, Lagoon 46, Lagoon 50, Lagoon 55 (Maailman uutuus!), SIXTY 5.

 Lagoon 55 Summer Tour

Lagoon uusin malli, Lagoon 55, kiertää Välimerellä. Kiertue tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua veneeseen eri satamissa.

Kysy meiltä tarkempi kiertueen ohjelma: contact@yachtsagent.com

Tulossa myöhemmin

 Lagoon Escapade with Highfield 1.8.2021, Nauvo – Highfield-mallisto
Uiva, Helsinki 19.8.-22.8.2021 – Lagoon 42, Lagoon 50 ja Highfield-mallisto
Cannes Boat Show  7.-12.9.2021 – Kaikkien odottama uiva venenäyttely, jossa esillä on laaja valikoima Lagoonin ja Highfieldin malleja

Uiva Lagoon 42

Jätä yhteystiedot, niin olemme sinuun yhteydessä. Kiitos!

fiSuomi