Skip to content
Twin-Joy-purjehtimista-kroatiassa

Miksi rakastamme purjehtimista Kroatiassa? Syitä on miljoonia, mutta tässä niistä muutamia ⛵

 1. Meri
  Rakastamme purjehtimista Kroatiassa meren takia. Adrianmeri on täydellinen uimiseen! Vesi on niin kirkasta, että voit nähdä lähes 56 metriin saakka. Kesällä veden lämpötila on miellyttävä +22–25 °C.

 2. Tuhat saarta
  Adrianmerellä on 1246 saarta, jotka ovat täynnä kirkkaita lahtia ja vehreää luontoa!

 3. Rannat
  Pitkät ja puhtaat rannat, turkoosi vesi ja piilossa olevat poukamat tekevät lomastasi taianomaisen.

 4. Aktiivinen loma
  Kroatia on aktiivilomailijan paratiisi, jossa odottavat snorklaus, uinti, wakeboarding, vesihiihto, melonta, maastopyöräily, kalliokiipeily, vaellukset, retkeily, luolien tutkiminen, suppailu, mönkijäseikkailut ja tietenkin purjehtiminen. Mahdollisuudet ovat rajattomat!
Twin-Joy-purjehduksella-kroatiassa
Aerial-Croatia-Kroatiassa

5. Terveys
Adrianmeri sisältää yli 80 mineraalia ja alkuainetta. Veden suolapitoisuus on yli 3,8 % (reilusti keskimääräistä merta korkeampi) ja Adrianmeren veden vaihtumisessa kestää vain  3,3 vuotta (joidenkin merien veden vaihtumisessa kestää jopa 40 vuotta). Mainittakoon vielä, että uimisella on lukuisia terveydellisiä hyötyjä. Purjehtimalla ympäri Adrianmerta löydät parhaat uimapaikat!

6. Auringonpaiste
Adrianmeren rannikko on yksi Välimeren aurinkoisimmista ja siellä on vuodessa jopa 300 aurinkoista päivää.

7. Pakene purjehtimalla hälinää ja hässäkkää
Purjehduksella pääset helposti pois väen paljoudesta. Stressitasot laskevat ja voit keskittyä laineiden liplatuksen kuunteluun. Siksi rakastamme purjehdusta Kroatiassa.

 1. Historiaa ja kulttuuria

Kroatia on Länsi-Rooman valtakunnan vaikutteiden ja Bysantin valtakunnan kulttuurin risteyksessä. Lähes jokaisella kukkulalla ja kivellä on rikas historia!

 1. Veneilymahdollisuudet

Noin 50 modernia vierasvenesatamaa tarjoaa sinulle sähkön, veden, WC:n, kaupan sekä muut olennaiset palvelut. Polttoainetta löydät yli 30:ltä rannikkohuoltoasemalta. Kauniit lahdet, poukamat sekä paikalliset satamat tarjoavat käteviä laituri- ja ankkuripaikkoja.

 1. Purjehdusregatat

Jos et ole ikinä purjehtinut Kroatiassa, kauden avajaisregatta on paras tapa tutustua kohteeseen tyylillä ja nauttia edellä mainituista aktiviteeteista. Tervetuloa purjehdukselle!

Kroatia-Croatia-Lastovo-Yachtsagent-10-reasons

Tutustu Itämereen upealla tavalla! Täällä voit tutustua Suomen charter-tarjontaamme.

YACHT OWNERSHIP – UUSI TAPA HANKKIA PURJEVENE  

Unelmien purjevene on nyt lähes jokaisen ulottuvilla. Yacht Ownership mahdollistaa veneen hankinnan edullisesti ja helposti. Valitse sinulle paras purjevene. YachtsAgentin sijoitusohjelmavalikoimassa on useita eri vaihtoehtoja, joista löytyy jokaiselle purjehtijalle sopiva tapa hankkia purjevene. Haluatpa sitten minimoida sidotun pääoman, maksimoida oman käytön tai vuokratuoton – meiltä löytyy sinulle oikea tapa hankkia purjevene. Tutustu nyt!