Miksi rakastamme purjehtimista kroatiassa?

Syitä on miljoonia, mutta tässä niistä muutamia.

1. Meri

Rakastamme purjehtimista Kroatiassa meren takia. Adrianmeri on täydellinen uimiseen! Vesi on niin kirkasta, että voit nähdä lähes 56 metriin saakka. Kesällä veden lämpötila on miellyttävä +22–25 °C.

 

2. Tuhat saarta
Adrianmerellä on 1246 saarta, jotka ovat täynnä kirkkaita lahtia ja vehreää luontoa!

3. Rannat
Pitkät ja puhtaat rannat, turkoosi vesi ja piilossa olevat poukamat tekevät lomastasi taianomaisen.

4. Aktiivinen loma
Kroatia on aktiivilomailijan paratiisi, jossa odottavat snorklaus, uinti, wakeboarding, vesihiihto, melonta, maastopyöräily, kalliokiipeily, vaellukset, retkeily, luolien tutkiminen, suppailu, mönkijäseikkailut ja tietenkin purjehtiminen. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Vasen valkea reuna

5. Terveys Adrianmeri sisältää yli 80 mineraalia ja alkuainetta. Veden suolapitoisuus on yli 3,8 % (reilusti keskimääräistä merta korkeampi) ja Adrianmeren veden vaihtumisessa kestää vain  3,3 vuotta (joidenkin merien veden vaihtumisessa kestää jopa 40 vuotta). Mainittakoon vielä, että uimisella on lukuisia terveydellisiä hyötyjä. Purjehtimalla ympäri Adrianmerta löydät parhaat uimapaikat!

6. Auringonpaiste Adrianmeren rannikko on yksi Välimeren aurinkoisimmista ja siellä on vuodessa jopa 300 aurinkoista päivää.

7. Pakene purjehtimalla hälinää ja hässäkkää Purjehduksella pääset helposti pois väen paljoudesta. Stressitasot laskevat ja voit keskittyä laineiden liplatuksen kuunteluun. Siksi rakastamme purjehdusta Kroatiassa.

  1. Historiaa ja kulttuuria
Kroatia on Länsi-Rooman valtakunnan vaikutteiden ja Bysantin valtakunnan kulttuurin risteyksessä. Lähes jokaisella kukkulalla ja kivellä on rikas historia!

  1. Veneilymahdollisuudet
Noin 50 modernia vierasvenesatamaa tarjoaa sinulle sähkön, veden, WC:n, kaupan sekä muut olennaiset palvelut. Polttoainetta löydät yli 30:ltä rannikkohuoltoasemalta. Kauniit lahdet, poukamat sekä paikalliset satamat tarjoavat käteviä laituri- ja ankkuripaikkoja.

  1. Purjehdusregatat
Jos et ole ikinä purjehtinut Kroatiassa, kauden avajaisregatta on paras tapa tutustua kohteeseen tyylillä ja nauttia edellä mainituista aktiviteeteista. Tervetuloa purjehdukselle!
Vasen valkea reuna

LISÄÄ TARINOITA

Lagoon Days with Highfield 2023 14.-15.6.2023

Lagoon Days With Highfield -tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Lagoon-katamaraaneihin sekä Highfield-veneisiin.

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät 12.-13.5.2023

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa.

Ajankohtaiset kuulumisen veneilystä löydät aina tältä sivulta. Hulppea monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua.

Multihull Boat Show 2023

Multihull Boat Show 12. – 16.4.2023, La Grande Mottessa Ranskassa. Tule mukaan venenäyttelyyn!

messut

We are on board!

Finally, we get back to Boot @Düsseldorf! This is the biggest boat show in the world.

ARC2022_start-Balance3-Sirocco

ARC+ 2022 on käynnissä

World Racing Club järjestää legendaarisen ARC-purjehduksen.

Vene 23 Båt Helsingin messukeskuksessa

Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma.

Lagoon Cannes

YachtsAgent Cannesissa

YachtsAgent myi kolme Lagoon-katamaraania Cannesissa ollen Pohjois-Euroopan paras Lagoon myyjä.

Cannes Yachting Festival - Lagoon stand

Cannes Yachting Festival 2022

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 6.-11.9.2022. Cannesissa on esillä lähes 640 venettä. Lagoon on paikalla kuuden luxus-katamaraanin kanssa. Näe ja koe Lagoon 42, 46, 51 (uutuus), 55, SIXTY 5 ja Lagoon SEVENTY 7.

Yachtsagent Uiva2020

YachtsAgent mukana Uiva 2022 -venenäyttelyssä

Varaa oma esittelyaikasi YachtsAgentin messuosastolle Uiva 2022 venenäyttelyyn. Esillä Lagoon 42 ja 50 -katamaraanit. Tutustu myös Highfield RIB-veneisiin sekä Parasailor-purjeeseen. Voit myös osallistua Yacht Ownership -tilaisuuteen tai varata charter-purjehduksen.

Veneiden kerma Rivieralla – Cannes Yachting Festival 7.-12.9.2021

Näyttelyssä esitellään Lagoon 40, 46, SIXTY 5 ja SEVENTY 7 -purjeveneet, sekä jo suurta kiinnostusta herättänyt uusi Lagoon 55!

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

Meillä on pitkä kokemus Lagoon-katamaraaneilla purjehtimisesta ja charter-palveluista. Jos haluat lisää tietoa veneistä tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi