purjehdussää kroatiassa

Sää on erinomainen keväästä aina pitkälle syksyyn

Kuumat, kuivat ja aurinkoiset kesäpäivät

 Keväinen purjehdussää on miellyttävä, sillä merivesi on keväällä vielä viileää ja ilma raikas. Veneeltä voit seurata kuinka piskuiset maalaukselliset kylät heräävät kesäkauteen ja rantaravintolat avaavat ovensa, yleensä pääsiäiseltä. Keväällä ennen keskikesän paahtavaa aurinkoa, luonnon vehreys puhkeaa kukkaan. Oliivipuut, viinitarhat ja villinä luonnossa vaeltavat lampaat tarjoavat kiinnostavaa katseltavaa. Adrianmeren koralliriutoilla ja vedenalaisissa luolissa asustaa upea monimuotoinen lajisto mereneläviä – snorkkeloijien ihasteltavaksi.

Ammattilaiset auttaa reittisuunnittelussa

Rannikon rinnetuuli Bura puhaltaa koillisesta kylmää ilmaa alas vuortenrinteitä. Tuuli kääntyy rannikon suuntaiseksi, eikä sen voimaa kannata aliarvioida. Moni Adrianmeren tuulista on kuitenkin kipparin hyvä ystävä, kuten luoteesta puhaltava lempeä Mistral-ituuli. Se viilentää kesän paahtamaa rannikkoa, mutta vain harvoin se nostaa isoa aallokkoa. Jugo-tuuli puhaltaa lämmintä ja kosteaa ilmaa Afrikasta eteläiselle Dalmatian rannikolle, jossa tuulet puhaltavat kesällä kevyemmin ja syksyllä vahvemmin.

 

Vasen valkea reuna

YachtsAgent onnistuu myös talvella

Purjehtiessasi YachtsAgentin jahdeilla purjehduskautta ei tarvitse päättää talven tuloon, sillä ylellisissä lämmittimin varustelluissa YachtsAgent Fleetin -katamaraaneissamme jopa terassi on lämmitetty. Korkealuokkaisilla katamaraaneillamme voit nauttia Välimeren auringonlaskuista jahdin terassilla miellyttävästi, vaikka ympäri vuoden.

Osaavat ammattilaiset

Osaavat purjehduksen ammattilaisemme auttavat sinua reittisuunnittelussa jo ennen reissuun lähtöä. Näin Kroatian kapeiden salmien vaihtelevat tuuliolosuhteet tulee aina huomioiduiksi. YachtsAgentin kippari tuntee solat ja niiden tuulet. Jos kipparoit venettä itse,  saat myös lähtösatamassa ajankohtaiset vinkit paikalliselta kippariltamme.

MULTIHULL BOAT SHOW

12.–16.4. 2023, LA GRANDE MOTTE, RANSKA

Monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua. Luvassa on laadukasta shampanjaa, maailman hulppeimpia monirunkoveneitä, ja tuhansia purjehtijoita.

Lagoonin mallistosta esillä ovvat Lagoon-mallit L42, L46, L51 (World Premiere) sekä SIXTY 5 mallit. Varaa esittely etukäteen, niin tarjoamme sinulle messuliput ilmaiseksi ja pääset ohittamaan jonot! 

LISÄÄ TARINOITA

Multihulls

Multihull Boat Show 2023

Multihull Boat Show 12. – 16.4.2023, La Grande Mottessa Ranskassa. Tule mukaan venenäyttelyyn!

messut

We are on board!

Finally, we get back to Boot @Düsseldorf! This is the biggest boat show in the world.

ARC2022_start-Balance3-Sirocco

ARC+ 2022 on käynnissä

World Racing Club järjestää legendaarisen ARC-purjehduksen.

Vene23

Tervetuloa venemessuille! Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma, jossa on …

Lagoon Cannes

YachtsAgent Cannesissa

YachtsAgent myi kolme Lagoon-katamaraania Cannesissa ollen Pohjois-Euroopan paras Lagoon myyjä.

Cannes Yachting Festival - Lagoon stand

Cannes Yachting Festival 2022

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 6.-11.9.2022. Cannesissa on esillä lähes 640 venettä. Lagoon on paikalla kuuden luxus-katamaraanin kanssa. Näe ja koe Lagoon 42, 46, 51 (uutuus), 55, SIXTY 5 ja Lagoon SEVENTY 7.

Yachtsagent Uiva2020

YachtsAgent mukana Uiva 2022 -venenäyttelyssä

Varaa oma esittelyaikasi YachtsAgentin messuosastolle Uiva 2022 venenäyttelyyn. Esillä Lagoon 42 ja 50 -katamaraanit. Tutustu myös Highfield RIB-veneisiin sekä Parasailor-purjeeseen. Voit myös osallistua Yacht Ownership -tilaisuuteen tai varata charter-purjehduksen.

Veneiden kerma Rivieralla – Cannes Yachting Festival 7.-12.9.2021

Näyttelyssä esitellään Lagoon 40, 46, SIXTY 5 ja SEVENTY 7 -purjeveneet, sekä jo suurta kiinnostusta herättänyt uusi Lagoon 55!

fiSuomi