UUDISTUNUT PARASAILOR MYÖTÄTUULIPURJE

– helppoa ja nautinnollista myötätuulipurjehdusta.

Parasailor high-end -purjeet on suunniteltu helppoon myötätuulipurjehdukseen. Niiden poikkeuksellinen kannatteleva siipi mahdollistaa purjehtimisen ilman puomia ja rullalaitetta. Mukana tulevan sukan avulla purjeen nosto on uskomattoman helppoa sekä riski purjeen ja köysien sotkeutumiselle on todella pieni.
 
Uuden sukupolven Parasailor NG (New Generation) myötätuulipurje on selvästi edeltäjäänsä suorituskykyisempi, vakaampi, turvallisempi ja helpompi purjehtia.

Parempi suorituskyky

Uudistunut hybridi siipi optimoi ilman virtaukseen kohti purjerunkoa ja parantaa huomattavasti suorituskykyä edelliseen Parasailor-malliin verrattuna. Ainutlaatuiseen innovaatioon on haettu patenttia.

Parasailor -myötätuulipurje
Parasailor -myötätuulipurje

Huomattavasti vakaampi

Uuden Parasailor -purjeen hybridi siipi antaa järjestelmälle enemmän nostoa. Purje reagoi herkästi jopa pienemmissä tuulissa. Siipi lisää Parasailorin vakautta samalla, kun se levittää tehokkasti koko purjealaa.

Lisääntynyt turvallisuus

Uusi siiven muoto mahdollistaa siiven pinta-alan pienentämisen, mikä helpottaa Parasailorin nostamista ja pitää purjeen paremmin muodossaan. Helpompi käsiteltävyys lisää turvallisuutta ja tarjoaa mukavuutta.

Parasailor -myötätuulipurje
Parasailor -myötätuulipurje

Nautinnollisempaa purjehdusta

Edelliseen malliin verrattuna uuden Parasailorin kanssa nautit purjehduksesta jo hyvin alhaisilla tuulen nopeuksilla. Purjehdusnautinto on täydellinen jo 2-3 solmun tuulessa. 

Enemmän valinnanvaraa

Uuden Parasailorin voit tilata oman makusi mukaan. Valittavissa on 15 vakioväriä, joista uusia on kolme: kulta, lime ja grafiitin harmaa. Tumma väri liikissä helpottaa havaitsemaan purjeen liikkeet kirkkaassa valossa. Valitse mieleisesi väri tai tilaa omien toivomustesi mukaan räätälöity väritys ja logo purjeeseesi.

Parasailor myötätuulipurje

PARASAILOR VAKIOMALLIT

Luonnollisesti voimme rakentaa Parasailorin haluamallasi suunnittelulla – vain taivas on rajana,  niin kauan kuin käytät värejä valikoimistamme. Teemme mielellämme tarjouksen myös purjeesta, johon voidaan lisätä toivomasi logo. Lisää tietoa kaikista mahdollisuuksista saat, kun olet yhteydessä YachtsAgent edustajaan alla olevalla lomakkeella. 

TÄYSIN UUDISTUNUT  PARASAILOR HYBRIDI-SIIVELLÄ

Vallankumouksellinen uutuus: Uudistunut Parasailor patentoidulla hybridi-siivellä. Uuden sukupolven Parasailor tarjoaa merkittävästi parempaa suorituskykyä, vakautta, turvallisuutta ja parempaa purjehdusnautintoa.

Siiven geometria

Edelliseen malliin verrattuna uuden hybridisiiven ulkoiset mitat ovat paljon pienemmät. Uuden siiven silmiinpistävin elementti on yhdistelmä pitkästä, jatkuvasta yläpurjeesta ja lyhyemmästä alemmasta purjekerroksesta. Tällä tavalla ylin purje muodostaa yhteneväisen purjeen takareunaan saakka. Tämän suunnittelun lopputulos on yhdistelmä dynaamista painesiipeä ja yksinkertaista siipeä. Näillä hybridi-ominaisuuksilla on monia etuja.

Nousu-  ja kallistuskulma

Suurempi nousukulma ja suurempi siipien kaarevuus antavat ainutlaatuiselle uudelleensuunnitellulle hybridi-siipirakenteelle havaittavan lisäyksen nosto-ominaisuuksissa ja vakaudessa. Edeltäjään verrattuna parantunut suorituskyky tekee myös siiven reagoivammaksi ja sitä voidaan käyttää huomattavasti aikaisempaa alhaisemmilla tuulennopeuksilla. Voit käyttää NG Parasailoria 2-3 s tuulennopeudella kurssista riippuen.

Pienempi siiven pinta-ala

Uusi siipimalli mahdollistaa pystysuunnassa siipipinnan pienentämisen, mikä tekee uuden Parasailorin nostamisesta ja laskemisesta paljon helpompaa ja lisää turvallisuutta. Pienempi pinta-ala luo vähemmän vastuskynnystä purjesukkaan, joten purje voidaan laskea nopeammin ja vaivattomammin.

Integroitu verkko

Toinen uutuus on integroitu verkko tämän uraauurtavan hybridi-siiven sisääntulossa. Rakenne optimoi siiven etureunan aseman ja on mahdollistaa suuremman tuloaukon. Integrointi johtaa siiven sisäisen paineen kasvuun ja puhtaampaan ilmavirtaan kohti siiven ulkogeometriaa.

Aktiiviset venttiililäpät

Kun vanhassa dynaamisessa painesiivessä sisääntulevan tuulen paineen muodostuminen siipikammiossa saavutettiin pienentämällä poikkileikkausta, toimii uusi malli venttiililäpillä, jotka keräävät tai tyhjentävät aktiivisesti tulevaa ilmaa. Tämän venttiilitekniikan etuna on paineen lisääntyminen siiven sisällä mahdollistaen siiven nopeamman avautumisen ja pienemmän tilavuuden avautuvassa siipikammiossa, samalla kun liikit pääsevät paremmin avautumaan. Lisäksi, ilman poistuminen siipikammiosta tapahtuu nopeammin venttiilin avulla, koska malli mahdollistaa suuremman ulosvirtauksen poikkileikkauksen. Nämä ominaisuudet ovat erityisen hyödyllisiä, kun Parasailoria nostetaan ja lasketaan. Kun EasySnuffer-keräysuppilo laskettaessa aiheuttaa hybridi-siiven romahtamisen, venttiilin läpät avautuvat helpottaen purjeen laskua. Suurempi poistoaukko ja pienempi tilavuus takaavat siiven nopeamman tyhjentämisen. Tämä tekee purjeen laskemisesta paljon nopeampaa ja vaivattomampaa – tämä on selvä turvallisuusetu.

 

Pyydä tarjous!

Autamme ja opastamme mielellämme sinua valitsemaan sopivan Parasailor -myötätuulipurjeen veneeseesi. Ota yhteyttä! Timo Salminen

Timo Salminen – YachtsAgent

YachtsAgent

CCN Cruising Catamarans Oy

Veneentekijäntie 16
FIN-00210 HELSINKI

GSM +358 400 465 05