PARASAILOR MYÖTÄTUULIPURJE

Parasailor Myötätuulipurjeet

PARASAILOR -PURJEEN OMINAISUUDET

  • Erittäin laaja käyttöalue, ensimmäistä kertaa myötätuulipurjeella voidaan purjehtia 60° – 180° suhteellisella tuulikulmalla (AWA).
  • Laajin käyttöalue myös kovassa tuulessa.
  • Paras käyttäjämukavuus: purje soveltuu erinomaisesti purjehdukseen pienellä miehistöllä tai jopa yksin autopilotin kanssa.
  • Paras vakaus tuulessa: Parasailor nostaa keulaa ja vähentää veneen kallistusta.
  • Taloudellisin: vain yksi purje ilman spinaakkeripuomia, keulapuomia tai rullalaitetta kaikille tuulennopeuksille.

Parasailor myötätuulipurje

TOIMINTAPERIAATE

Parasailorissa yhdistyvät sekä purjehduksen että liitovarjoharrastuksen intohimo ja tutkimustieto, purjeessa hyödynnetään kummankin teknologian etuja. ISTEC esittelee myötätuulipurjeen, joka yhdistää liitovarjojen noste-ominaisuudet symmetrisen spinaakkerin tehoon. Lopputulos on täydellinen ja hämmästyttävä. Tässä uudessa purjeessa käytetyt teknologiat tarjoavat mahdollisuuksia, ominaisuuksia ja käyttöalueen, joita yksikään aiempi myötätuulipurje ei ole pystynyt tarjoamaan.

Parasailor myötätuulipurjeTEKNIIKKA

Parasailorissa ilma kanavoidaan purjeen keskellä sijaitsevan sisääntuloaukon läpi. Sen jälkeen ilma ohjataan ympäri purjetta parhaimman hallinnan saavuttamiseksi. Purjeen profiilin ansiosta ilma ohjautuu avainalueille ympäri purjetta, luoden vahvan alipaineen purjeen eteen. Purje toimii näin kuten lentokoneen siipi.

Parasailor myötätuulipurjeTEHOKKUUS

Symmetrinen spinaakkeri, joka on valmistettu samasta kangasmateriaalista kuin lasku- ja liitovarjot, muodostaa nostavan siiven. Ainutlaatuiset ilmaa kanavoivat aukot pitävät purjeen tehokkaan ryhdikkäänä ja ilman puomia. Suorituskykyinen työkalu navigointiin tuulessa. Parasailor tarjoaa laajemman käyttöasteen kuin yhdessäkään aiemmassa myötätuulipurjeessa. Purje on myös helppokäyttöinen, joten se takaa sinulle ja perheellesi ainutlaatuisia ja iloisia purjehduspäiviä.

Parasailor Myötätuulipurjeet

PARASAILOR -PURJEEN EDUT

HELPPO HALLITA

Parasailor korvaa edistyksellisesti vähintään kaksi perinteistä myötätuulipurjetta tarjoten kuitenkin erittäin helpon käytettävyyden.

Parasailor myötätuulipurje
Parasailor myötätuulipurje

HELPPO PURJEHTIA

Parasailor mahdollistaa purjehtimisen vaihtuvissa tuuliolosuhteissa, ilman tarvetta vaihtaa purjetta kesken purjehduksen. Voit purjehtia Parasailorilla sekä täysin myötätuuleen että melkeinpä kryssikulmille saakka.

HELPPO RIKATA

Parasailor on ainoa symmetrinen spinaakkeri joka ei tarvitse spinaakkeripuomia, rullalaitetta tai keulapuomia. Purje on varustettu omalla sukalla, helppoa purjeen nostoa ja laskua varten.

Parasailor myötätuulipurje
Parasailor myötätuulipurje

KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN

Parasailorin ilma-aukko ja aerodynaaminen suunnittelu mahdollistavat sen käytön puuskissa ja erilaisissa tuulissa. Purjeen suunnittelu auttaa myös rauhoittamaan ruorin liikkeitä ja pehmentämään veneen kulkua aalloissa. Purje pysyy näin stabiilina ilman hankalaa lepatusta ja repeytymistä.

PARASAILOR -PURJEEN TIEDOT