Ocean Charter

[tm_pb_section admin_label=”section”][tm_pb_row admin_label=”row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Slide One - copy - copy - copy

Karibia

Eksotiikkaa kristallin kirkkailla vesillä

Slide One - copy - copy - copy
Slide Two - copy - copy - copy

Kroatia

Adrianmeren helmi

Slide Two - copy - copy - copy
Slide Three - copy - copy - copy

Kreikka

Seilaa Homerin tarujen saaristossa

Slide Three - copy - copy - copy
previous arrow
next arrow
[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” use_grid_padding=”on” width_unit=”on” custom_padding=”60px|||” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” column_padding_mobile=”on”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Ocean Charter

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Välitämme yhteistyökumppaniemme charter -purjehduksia

 • Välimerellä: Kroatiassa, Kreikassa, Turkissa ja Espanjassa (Mallorca)
 • Karibialla: Martinique, Guadeloupe, BVI
 • Thaimaassa: Phuket
 • Suomessa: yritys- ja päiväpurjehdukset Helsingin seudulla
 • Välimerellä ja Karibialla on tarjolla myös miehitettyjä charter -purjehduksia 50 – 62 jalkaisilla katamararaaneilla

Miksi charter kannattaa varata kauttamme?

 • Kun varaat charterin YachtsAgentin kautta, maksat korkeintaan saman hinnan kuin varatessasi suoraan Internetistä kyseiseltä vuokraamolta, usein vähemmän
 • Tarjoamme sinulle kaikki vuokraamojen tarjoukset ja teemme myös omia tarjouksia
 • Saat käyttöösi asiantuntemuksemme sekä tukemme matkasi valmistelussa
 • Teemme laajaan kokemukseemme pohjautuen sinulle ehdotuksia lomajärjestelyiksi
 • Saat suomalaisen kuluttajasuojan varauksellesi. Me hoidamme puolestasi mahdolliset ongelmat charter -yhtiön kanssa.

Charter -tarjouksia Kroatiassa

Yhteistyökumppanimme tekevät ajoittain kampanjatarjouksia. Kysy meiltä paras päivä tarjous puhelimitse tai sähköpostilla!

Uutta

Usealla yhteistyökumppanillamme on varattavissa uusia Lagooneja myös omistajaversiona. Nämä upeat katamaraanit tarjoavat 6 hengen ryhmälle todella luxus -luokan purjehdusloman.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Varaa nyt lomasi ensi kesäksi

Tutustuminen purjehdukseen katamaraanilla onkin usein helpointa aloittaa vuokraamalla katamaraani kiinnostavassa ympäristössä. Kaikki edustamamme charter -yhtiöt tarjoavat myös mahdollisuuden veneen vuokraamiseen kipparin kanssa, jos oma kipparointi tuntuu ensimmäisellä kerralla haastavalta tai sinulla ei ole vielä tarvittavia kirjallisia todistuksia. Veneen vuokrauksessa tarvitaan kansainvälinen huviveneenkuljettajan lupakirja. Kroatiassa vaaditaan lisäksi VHF-tutkinto eli rannikkolaivurin radiotodistus (SRC-todistus), joka pitää olla yhdellä miehistön jäsenellä eli ei välttämättä kipparilla.

Charter -matkojen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden erilaisiin erikoismatkoihin.

Olemme myös järjestäneet yrityksille asiakaspurjehduksia mm. Mallorcalla ja Barcelonassa, joista jälkimmäiseen voidaan yhdistetää myös Barcelonan F1 -kisojen katselu toukokuussa. Asiakaspurjehdukset ovat erittäin kustannustehokkaita matkoja, joissa asiakkaat viihtyvät ja purjehdusporukan yhteishenki kasvaa, sillä kaikki ovat samassa veneessä n. 4 päivää.

Lennot

Asiakas hankkii lennot kaikkiin kohteisiimme itse. Hyviä sivustoja lentojen buukkaamiseksi ovat mm.:

 

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_button admin_label=”Button” button_url=”http://yachtsagent.com/contact/” url_new_window=”off” button_text=”Varaa unelmiesi charter-purjehdus nyt!” button_alignment=”center” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/tm_pb_button][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” use_grid_padding=”on” width_unit=”on” custom_padding=”40px|||” padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off” column_padding_mobile=”on”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Locations” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Sijainnit

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://yachtsagent.com/wp-content/uploads/2016/12/Caribia_1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_text admin_label=”Karibia” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Karibia

Karibia on purjehtijan mekka

Karibialla voit purjehtia ihanteellisissa olosuhteissa, kun Suomessa on kylmää. Sesonki on normaalisti lokakuusta huhtikuun loppuun.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Edustamme Karibialla useita vuokraveneitä välittäviä yhtiöitä, joilla on tukikohtia muun muassa Martiniquen (Le Marin) että Guadeloupen (Pointe-à-Pitre) satamissa. Veneen voit vuokrata vapaavalintaiseksi ajaksi ja voit palauttaa veneen joko lähtösatamaan tai purjehtia esim. Martiniquelta Guadeloupelle, jolloin peritään pieni lisämaksu. Matkapurjehdus on helppo toteuttaa, sillä esim. Air France myy menopaluulipun ilman lisämaksua siten, että voit lentää esim. HKI-Martinique ja palata Guadeloupe-HKI. Lennot maksavat yleensä noin 1000 € (menopaluu). British Virgin Islands ja St. Martinin purjehdusalueilta voimme myös tarjota kattavan valikoiman yksirunkoisia ja kaksirunkoisia veneitä. Yhteistyökumppanimme on Dream Yacht Charter, jonka laadukkaat palvelut ulottuvat koko Karibian alueelle.

British Virgin Islands ja St. Martinin purjehdusalueilta voimme myös tarjota kattavan valikoiman yksirunkoisia ja kaksirunkoisia veneitä. Yhteistyökumppanimme on Dream Yacht Charter, jonka laadukkaat palvelut ulottuvat koko Karibian alueelle.

Jos haluat kipparoidun purjehduksen, valittavanasi on kaksi vaihtoehtoista konseptia. Voit palkata vuokraveneeseen kipparin tai vuokrata veneen, jossa on sekä kippari että kokki mukana. Sivultamme löytyvistä hinnastoista näet veneiden vuokrahinnan sekä kipparin viikkokustannuksen. Luxus-vaihtoehdoista olemme tehneet oman alasivun, josta löydät tarkemmat tiedot kipparoiduista purjehduksista palveluineen. Valitsit mitä tahansa, sinun kannattaa kysyä palveluamme, sillä autamme mielellämme sinua suunnittelemaan elämäsi loma.

Karibialla voit nauttia sekä rantaelämästä että aktiviteeteista. Golffarit löytävät mukavia kohteita mm. St. Lucian, Martiniquen ja Guadeloupen saarilta.

 

Karibialla voit nauttia maukkaasta kalasta tai vaikka marjoilla tai hedelmillä maustetuista rommijuomista. Delfiinit uivat mielellään veneen keulaverkon alla, jolloin niiden tarkkailu katamaraanissa on oikein mukavaa. Meressä voi havaita purjehduksen aikana myös mm. kilpikonnia ja vuodenajasta riippuen jopa valaita.

Snorklaus Karibialla on luonnollisesti upeaa. Kaloja näkyy kaikissa sateenkaarenväreissä ja korallit ovat upeita. Guadeloupen saarella löytyy mm. Costeaun kuuluisa sukellusalue, joka on suojeltu.

Kun valitset ryhmälle sopivaa venettä, voit ehkä kokeilla katamaraania ensimmäisen kerran tai valita yksirunkoisen purjeveneen. Karibialla pidetään mukavuudesta ja siksi katamaraanit ovat hyvin yleisiä. Koska satamaan meno tarkoittaa yleensä ankkurointia, on tärkeää, että vene on mukava myös ankkurissa ja veneessä on isot vesisäiliöt, vesikone ja riittävästi sähköä. Katamaraani keinuu myös ankkurissa hyvin rauhallisesti ja siksi asuminen katamaraanissa on mukavaa.

Corail Carabeis tarjoaa vuokralle myös omistajaversioita sekä Lagoon 400 että Lagoon 440 malleista. Jos olet lähdössä purjehdukselle korkeintaan 6 hengen porukalla, suosittelemme ehdottomasti näitä veneitä. Saat kokea upean tilan ja matkanjärjestäjänä saat puolet veneestä mukavuuksineen vain omaan käyttöösi!

 

Asiakkaamme valitsevat usein kahden viikon purjehduksen, jonka ohjelmaan ei kuitenkaan kannata ahnehtia liikaan. Nauti purjehduksesta ja elämästä ja tutustu paikallisiin saariin. Riippuen matkasuunnitelmastasi ehdit purjehtimaan Martiniquelta etelään Grenadiineille saakka tai voit myös valita leppoisan purjehduksen Martinique-St.Lucie-Martinique-Dominica-Les Saintes-Guadeloupe. Annamme mielellämme lisätietoja alueen saarista ja niiden mahdollisuuksista.

Matkasuunnitelmaa mietittäessä kannattaa huomioida myös hyvin toimivat saarten väliset lento- ja laivayhteydet. Jos vuokraveneen jättää eri saarelle kuin paluulento lähtee, voi osan lomasta viettää jollakin toisella saarella ja siirtyä paluulennolle esim. Air Carabeisin lennolla.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_button admin_label=”Button” button_url=”http://yachtsagent.com/contact/” url_new_window=”off” button_text=”Varaa charter-purjehdus Karibialla!” button_alignment=”center” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/tm_pb_button][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Spacer” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://yachtsagent.com/wp-content/uploads/2016/12/Croatia_1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_text admin_label=”Kroatia” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kroatia

Kroatiassa on useita charter -vaihtoehtoja

Kroatia on saavuttanut myös suomalaisten asiakkaiden keskuudessa suuren suosion. Olemme laajentaneet tarjontaa Kroatiassa, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme useamman satama -vaihtoehdon sekä laajemman venevalikoiman.

Katso tästä syitä, miksi mennä Kroatiaan purjehtimaan.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kaikki vuokraamot tarjoavat yksirunkoisia ja monirunkoisia purjeveneitä sekä moottoriveneitä vuokrattavaksi. Voit vuokrata veneen joko ilman kipparia tai paikallisen kipparin kanssa. Joissakin suuremmissa veneissä kippari sisältyy hintaan.

Nava Charter on yhteistyökumppanimme, joka toimii Splitin satamasta käsin. Heillä on erittäin laaja vuokravenevalikoima käsittäen Lagoon -mallit 380 – 620. Veneissä on korkea varustelutaso (mm. kaikissa veneissä on plotteri ja kumivene ilman lisähintaa) ja veneet ovat hyvin hoidettuja ja uusia. Nava Charter toimii Kroatiassa Lagoonin jälleenmyyjänä, joten he osaavat huoltaa veneet hyvin. Nava Charterin palvelu on erinomaista. Purjehtimaan pääset helposti lentämällä suoralla lennolla Splitiin ja lyhyt taksimatka kentältä vie sinut nopeasti veneelle.

Uudet Lagoonit tarjoavat luksusta lomalle! Voit varata veneen myös kippailla ja kokilla miehitettynä. Tällöin voit itse keskittyä lomailuun, mutta voit myös itse osallistua purjehtimiseen ja veneen käsittelyyn, kun haluat!

Paikallinen kippari on myös hyvä paikallis-opas. Voit myös tilata ruokatarvikkeet etukäteen. Säästät näin hikipisaroita ja voit käyttää ensimmäisen päiväsi veneeseen tutustumiseen. Tässä on myös apuna charter -operaattorin miehistö, joka auttaa sinua myös mm. katamaraanin käsittelyn vinkeillä.

Vuokraus alkaa lauantaina viimeistään klo 17:00 ja päättyy lauantaina siten, että vuokralaisen tulee saapua satamaan perjantai-iltana klo 18:00 mennessä.

Yksi kumppanimme Kroatiassa on Sukosanissa toimiva itävaltalainen Master Yachting, joka myös hoitaa vuokrauspalvelun erittäin korkealuokkaisesti. Sukosanissa on laaja Lagoon -mallisto valittavana ja heillä on mm. 2 kpl erittäin korkeatasoisesti varusteltua Lagoon 500 katamaraania, joita saa vuokrata ilman paikallista kipparia.

Erikoistarjoukset ja alennukset

 • Kun varaat veneen kahdeksi viikoksi saat – 5 % alennuksen. Kolmen viikon vuokrauksesta myönnämme – 10 % alennuksen.
 • Charter -kumppanista riippuen voimme tarjota myös ennakkovaraajan etua ja venemessujen aikana myös -5 % messualennusta. Kysy siis tarjoustamme!
 • Kysy meiltä myös viime hetken hinnoittelua, joka on voimassa aikaisin 2 viikkoa etukäteen tehtäville varauksille.

Purjehdusalue

Kroatian vedet ovat erittäin kaunista purjehdusaluetta.

Etelä-Kroatian kartta ©Google

Etelä-Kroatian kartta ©Google

Sää

Purjehdussää Kroatiassa on suomalaisille hyvä pitkään. Jo toukokuussa sää vastaa hyvää Suomalaista kesäilmaa ja lokakuussakin sekä ilman että veden lämpötila on miellyttävä. Syksyllä lokakuusta alkaen on mahdollisesti enemmän tuulisia päiviä.

Kroatian purjehdussää

Kroatian purjehdussää

Miten Splitiin pääsee?

Suomesta pääset suoralla lennolla Norwegianilla ja Blue1:lla. Norwegian lentää lauantaisin, mutta Blue1:n lennot edellyttävät kuitenkin molempiin suuntiin yöpymistä Kroatiassa, koska meno on perjantaina aamulla ja paluu sunnuntaina aamulla. Tässä on siis hyvä mahdollisuus tutustua vaikka Splitin vanhaan kaupunkiin lähemmin. Katso lähemmin www.norwegian.com ja www.blue1.fi.

Muita vaihtoehtoja ovat Malev (vaihto Budapestissä), Austrian Airlines (vaihto Wienissä), SAS (vaihto Tukholmassa).

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_button admin_label=”Button” button_url=”http://yachtsagent.com/contact/” url_new_window=”off” button_text=”Varaa charter-purjehdus Kroatiassa!” button_alignment=”center” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/tm_pb_button][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Spacer” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_image admin_label=”Image” src=”http://yachtsagent.com/wp-content/uploads/2016/12/Lagoon-42-5.1.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/tm_pb_image][/tm_pb_column][tm_pb_column type=”1_2″][tm_pb_text admin_label=”Kreikka” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kreikka

Antiikin tarujen vedet kutsuvat

Kaikki suomalaiset tuntevat Kreikan, mutta monelle Kreikan saaristo on uusi tuttavuus. Se on upeaa purjehdusaluetta, jossa saarten välimatka tarjoaa usein sopivan päivän purjehdusmatkan. Partnerimme Kreikan saaristossa on Seafarer Sailing, joka on toiminut vuodesta 1985.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_text admin_label=”Text” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Seafarerin oma tukikohta on Samoksen saarella, mutta voit aloittaa purjehduksen myös Ateenasta tai Kos’n saarelta. Seafarerin sivuilta www.seafarer.gr löydät reittiehdotuksia sekä yhden että kahden viikon purjehdusreissulle eri satamista.

Seafarerilla on runsas valikoima erilaisia aluksia. Yksirunkoiset ovat Jeanneua, Beneteau ja Bavaria -mallistoa. Katamaraanivalikoimasta löytyvät Fountaine Pajot, Nautitech ja Lagoon kokoluokassa 38-50 jalkaa. Lagoon 500 on vuokrattavissa vain kipparin kanssa (sisältyy hintaan). Myös moottoriveneitä voi vuokrata. Ne ovat 33-46 -jalkaisia, joista suurinta vuokrataan vain kipparin kanssa.

Veneen perusvarustelu on yleensä hyvä. Kumivene ja pieni perämoottori kuuluu hintaan, kuten myös useimmissa veneissä karttaplotteri.

Kysy erikoistarjouksia!

Seafarer tarjoaa joitakin one way -purjehduksia tarjoushinnoin.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][tm_pb_button admin_label=”Button” button_url=”http://yachtsagent.com/contact/” url_new_window=”off” button_text=”Varaa charter-purjehdus Kreikassa!” button_alignment=”center” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/tm_pb_button][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]