LOISTELIAS JAHTI LÄHES KAIKKIEN ULOTTUVILLA – Navigare Yachting

Navigare Yachting, yksi maailman  suurimmista charter-operaattoreista, ja  YachtsAgent toimivat Suomessa yhteistyössä. Yhteistyösopimuksen myötä YachtsAgent edustaa Navigare Yachtingia Suomessa yksinoikeudella. Tarjoamme nyt mahdollisuuden yhdistää purjehduksen ja lomailun eri kohteissa ympäri maailmaa. Tämä yhteistyö tarjoaa YachtsAgentin asiakkaille ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia upea loistoluokan jahti omistukseensa ja purjehtia Välimeren tai Karibian turkooseissa vesissä.

Suomen johtava purjeveneiden maahantuoja YachtsAgent on perustettu vuonna 2002. Vuonna 2019 yhtiö luovutti kuusi upeaa Lagoon -katamaraania asiakkailleen. Navigare Yachting on perustettu vuonna 2001 Ruotsin Malmössa. Pääkonttorin lisäksi Navigaren toimistot palvelevat Kroatiassa sekä Yhdysvalloissa. Konsernin liikevaihto on 45 miljoonaa euroa.  Navigare on Groupe Beneteaun yksi suurimmista Lagoon asiakkaista ja toimii Lagoonin Ruotsin maahantuojana. Navigare myy vuosittain noin 50-60 venettä, jotka liittyvät osaksi Navigaren charter-laivuetta Välimerellä ja Karibialla. Näistä suurin osa on juuri Lagoon-katamaraaneja.

"YachtsAgent on Navigarelle luonnollinen kumppani Suomessa. Teemme yhteistyötä jo monen muun Lagoonin maahantuojan kanssa esimerkiksi Iso-Britanniassa ja Kroatiassa."

Ville Peltomäki Navigare Yachting
Timo Salminen

”Yhteistyö laajentaa jo tarjolla olevia veneiden hankintamalleja sekä mahdollistaa niiden sijoittamisen Välimeren lisäksi uusiin kohteisiin, kuten Seyschellit, British Virgin Islands, Bahamas ja Thaimaa. Hankkimalla uuden Lagoon-katamaraanin Navigaren kautta, voit lisäetuna purjehtia vastaavan kokoluokan veneellä kaikissa Navigaren kohteissa ilman lisäkustannuksia.”

Haluamasi jahti Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelmalla

Navigare Yachtingin ainutlaatuinen Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelma mahdollistaa veneen hankinnan uudella tavalla. Sijoitusohjelmassa taataan jopa seitsemän vuoden vakaa tuotto purjevene- tai katamaraani-investoinnille. Navigare Yachting tarjoaa erilaisia sijoitusmalleja, joissa purjeveneen omistajuuteen sekä Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelmaan pääsee mukaan jopa vain 50 % investoinnilla. Tällöin charter-tuotot rahoittavat loppuosuuden ja seitsemän vuoden jälkeen veneen täysi omistajuus siirtyy sijoittajalle itselleen. Navigaren tuotemerkkeihin kuuluvat Lagoonin lisäksi CNB, Fountaine Pajot, Bali, Nautitech, Beneteau, Jeanneau, Dufour ja Bavaria.

Jahti kaikissa kohteissa ympäri maailman

Navigaren laivueessa on kokonaisuudessaan yli 300 purjevenettä ja katamaraania. Navigarella on omat satamat ja oma henkilökunta yhdeksässä eri kohteessa.  Navigaren yhteistyön kautta YachtsAgent vuokraa charter-veneitä kaikissa Navigaren kohteissa ympäri maailman – helposti, luotettavasti ja entistä paremmilla eduilla.

Ota yhteyttä

Ville Peltomäki, Yacht Sales Manager
ville@yachtsagent.com
+358 400 465 058

Timo Salminen, Toimitusjohtaja 
timo@yachtsagent.com  
+358 400 465 050

Tilaa kattava infopaketti
Navigare Yacht and Lifestyle
Investment -ohjelmasta sähköpostiisi!

navigare_gif
fiSuomi