Loistoluokan jahti on lähes kaikkien ulottuvilla

Lagoon -katamaraanien maahantuontiin erikoistunut YachtsAgent ja purjeveneiden kansainvälinen charteroperaattori Navigare Yachting ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyösopimuksen myötä YachtsAgent edustaa Navigare Yachtingia Suomessa yksinoikeudella. Tämä yhteistyö tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden YachtsAgentin asiakkaille hankkia upea loistoluokan jahti omistukseensa ja purjehtia Välimeren tai Karibian turkooseissa vesissä.

Suomen johtava purjeveneiden maahantuoja YachtsAgent on perustettu vuonna 2002. Viime vuonna yhtiö luovutti kuusi upeaa Lagoon -katamaraania asiakkailleen. Navigare Yachting on perustettu vuonna 2001 Ruotsin Malmössa. Pääkonttorin lisäksi Navigaren toimistot palvelevat Kroatiassa sekä Yhdysvalloissa. Konsernin liikevaihto on 45 miljoonaa euroa.  Navigare on Groupe Beneteaun yksi suurimmista Lagoon asiakkaista ja toimii Lagoonin Ruotsin maahantuojana. Navigare myy vuosittain noin 50-60 venettä, jotka liittyvät osaksi Navigaren charter-laivuetta Välimerellä ja Karibialla. Näistä suurin osa on juuri Lagoon katamaraaneja.

“YachtsAgent on Navigarelle luonnollinen kumppani Suomessa. Teemme yhteistyötä jo monen muun Lagoonin maahantuojan kanssa esimerkiksi Iso-Britanniassa ja Venäjällä.”

Maavastaava Ville Peltomäki, Navigare Yachting

”Yhteistyö laajentaa jo tarjolla olevia veneiden hankintamalleja sekä mahdollistaa niiden sijoittamisen Välimeren lisäksi uusiin kohteisiin, kuten Seyschellit, British Virgin Islands, Bahamas ja Thaimaa. Hankkimalla uuden Lagoon -katamaraanin Navigaren kautta, voit lisäetuna purjehtia vastaavan kokoluokan veneellä kaikissa Navigaren kohteissa ilman lisäkustannuksia.”

Toimitusjohtaja Timo Salminen, YachtsAgent

Haluamasi jahti Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelmalla

Navigare Yachtingin ainutlaatuinen Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelma mahdollistaa veneen hankinnan uudella tavalla. Sijoitusohjelmassa taataan jopa seitsemän vuoden vakaa tuotto purjevene- tai katamaraani-investoinnille. Navigare Yachting tarjoaa erilaisia sijoitusmalleja, joissa purjeveneen omistajuuteen sekä Yacht & Lifestyle -sijoitusohjelmaan pääsee mukaan jo vain 50 % investoinnilla. Tällöin charter-tuotot rahoittavat loppuosuuden ja seitsemän vuoden jälkeen veneen täysi omistajuus siirtyy sijoittajalle itselleen. Navigaren tuotemerkkeihin kuuluvat Lagoonin lisäksi CNB, Fountaine Pajot, Bali, Nautitech, Beneteau, Jeanneau, Dufour ja Bavaria.

Jahti kaikissa kohteissa ympäri maailman

Navigaren laivueessa on kokonaisuudessaan yli 300 purjevenettä ja katamaraania. Navigarella on omat satamat ja oma henkilökunta kymmenessä eri kohteessa.  Navigaren yhteistyön kautta YachtsAgent vuokraa charter -veneitä kaikissa kohteissaan ympäri maailman – helposti, luotettavasti ja entistä paremmilla eduilla.

Ota yhteyttä

Ville Peltomäki, Yacht Sales Manager
ville@navigare-yachting.com
+46 708 554 474

Timo Salminen, toimitusjohtaja 

timo@yachtsagent.com  
+358 400 465 050