Skip to content

Naantalin Venemessut 2022

Veneilykauden avaus 27.-29.5.2022

YachtsAgent mukana Naantalin Venemessuilla 27.-29.5.2022

Naantalin Venemessut täyttävät Naantalin vierassataman toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Highfield ja YachtsAgent ovat mukana! Tapahtuma järjestetään 27.-29.5.2022. Naantalin Venemessut ovat yksi suosituimmista ja tärkeimmistä veneilyalan tapahtumista Suomessa. 

Naantalin Venemessut tarjoavat hyvän tilaisuuden tutustua laadukkaaseen Highfield-mallistoon. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan laadukkaan RIB-veneen ja varmistavat, että saat toimituksen mahdollisimman nopeasti. Kannattaa siis vierailla tapahtumassa Highfieldin osastolla, kun veneitä on vielä saatavilla! 

Messuilla pääset tutustumaan Highfieldin Sport-malliston SP700 ja SP560 veneisiin ja niiden ominaisuuksiin, sekä Patrol- malliston merikelpoisiin PA540-ja PA460 rib-veneisiin. Esittelemme tapahtumassa myös Highfield-jollia niin perinteisillä moottoreilla kuin ePropulsion-sähköperämoottorillakin varusteltuna. Meillä on varastossa useita muitakin malleja alkukesän toimituksiin. Tule siis tapaamaan meitä, niin voimme yhdessä miettiä, mikä Highfield varusteineen sopii parhaiten juuri sinulle!

Tutustu ennakkoon mallistoomme Highfieldin nettisivuilta!

Naantalin Venemessuilla on esillä sekä uusia että käytettyjä veneitä. Veneiden lisäksi voit tutustua tuotteisiin ja palveluihin, jotka liittyvät kesään ja vapaa-aikaan. Näytteilleasettajia on mukana vuosittain lähes 150 yritystä ja messuvieraita tapahtumassa käy noin 20 000. Tapahtuma on yleisölle maksuton. 

Katso lisätietoja Naantalin Venemessujen nettisivuilta!

Tutustu esittelyveneisiin

Highfield Patrol PA540 nähtävillä Naantalin venemessuilla

Highfield Patrol PA540

Patrol 540 on loistava all around vene, niin mökille kuin vaativalle harrastajalle. Pulverimaalattu jäykkä alumiinirunko yhdistettynä syvään 24° V-pohjaan sekä laadukkaisiin ponttoneihin tekee veneestä vakaan, kestävän, kevyen, helposti käsiteltävän sekä erittäin merikelpoisen.

Highfield Sport SP560 nähtävillä Naantalin venemessuilla

Highfield Sport SP560

Sport 560 on laadukas ja sporttinen RIB, jossa yhdistyvät saumattomasti tyyli, turvallisuus, suorituskyky ja ajo-ominaisuudet. Veneeseen mahtuu jopa kaksitoista henkilöä, joten voit huoletta lähteä ystäviesi kanssa veneilemään. Vene on saatavilla PVC ja Hypalon ponttoneilla.

Highfield Sport SP700 nähtävillä Naantalin venemessuilla

Highfield Sport SP700

Urheilullinen Highfield Sport – SP 700 veneen muotoilu ja viimeistellyt yksityiskohdat kiinnittävät katsojan huomion. SP-700 veneessä yhdistyvät tyylikkyys ja suorituskyky mahtavalla tavalla tarpeidesi mukaan. Syvään 26° V-pohja varmistaa merikelpoisuuden kaikissa olosuhteissa.

Janne Kandelin toimii Highfieldin myyntijohtajana
YachtsAgent täyttää 20 vuotta
Naantalin Venemessut 2022
Show Buttons
Hide Buttons