Purjehdusloma Kroatiassa

6 syytä miksi valita purjehdusloma hotelliyöpymisen sijaan

Unelmoitko lomasta, joka yhdistää seikkailun ja rentoutumisen? Kuvittele itsesi purjehtimassa Kroatian kristallinkirkkailla vesillä, aurinko paistaa taivaalla ja tuuli puhaltaa hiuksissasi. Voit pulahtaa aamu-uinnille suoraan katamaraanin terassilta ja nauttia iltaisin kauniista auringonlaskusta katamaraanin kannella yhdessä läheistesi kanssa. Nämä ovat osa mieleenpainuvista hetkistä, joita voit kokea Kroatian purjehduslomalla.

Lue 6 syytä, miksi sinun tulisi valita purjehdusloma hotelliyöpymisen sijaan.

Kroatian purjehdusloma: Kohteiden monipuolisuus

Kroatian rannikko tarjoaa lukuisia upeita purjehduskohteita, joten purjehduslomalla on tarjota laaja valikoima näkemistä ja kokemista. YachtsAgentin Charter purjehdukset alkavat Splitin lähettyviltä olevasta Marina Frapan -satamasta. Lue blogipostaus, jossa kerromme reittivinkkejä Marina Frapan satamasta lähdettäessä.

Purjehduslomalla sinulla on vapaus valita mihin suuntaat. Voit piipahtaa pienillä saarilla, kuten Hvar tai Korčula, tai vierailla kansallispuistoissa, joissa voit ihastella upeita vesiputouksia ja luontoa.

Vasen valkea reuna

Tunne yksityisyys ja vapaus purjehdittaessa

Etenkin sesonkiaikaan Kroatian hotellit ja rannat täyttyvät Kroatian matkailijoista, mikä voi vaikeuttaa yksityisyydestä nauttimista. Purjehtimalla vältät meluisat hotellivierailijat, täynnä olevat turistibussit ja rannat sekä aamuisen kiirehtimisen varaamaan parhaat aurinkotuolit hotellin uima-altaan viereltä.  

Kroatiassa purjehtimalla sinulla on täydellinen hallinta matkasuunnitelmastasi. Voit päättää yhdessä kipparin kanssa, milloin nostat ankkurin, minne purjehditte ja kuinka kauan pysytte yhdessä paikassa. Hotellissa yöpyessä olet usein sidottu tiettyihin aikatauluihin, mutta Kroatian purjehduslomalla voit nauttia rauhallisuudesta ja yksityisyydestä. 

Tunne yhteys luontoon Kroatian purjehduslomalla

Kroatian rannikko tarjoaa upeat merimaisemat ja kristallinkirkkaat vedet. Voit viettää päivät uiden ja snorklaten suoraan katamaraanin terassilta. Kroatia purjehdusloma mahdollistaa läheisen yhteyden luontoon, ja voit kokea miltä elämä merellä tuntuu. Pääset vierailemaan Kroatian eri saarilla sekä luonnonsuojelualueilla ja kansallispuistoissa, joissa voit ihastella vehreitä metsiä ja suojeltua luontoa. Ehkä olet onnekas purjehduslomallasi ja delfiinit käyvät tervehtimässä purjehdusporukkaanne matkan varrella.

Vasen valkea reuna

Kroatian purjehdusloma mahdollistaa vesiurheilun suoraan katamaraanin terassilta

Kroatian purjehdusloma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia vesillä tapahtuvan aktiviteetin suoraan majoituksesi terassilta, ilman tarvetta etsiä vesillä harrastettavia aktiviteetteja erikseen. Voit hypätä terassilta veteen snorklaamaan tai ottaa SUP-laudan allesi ja mennä SUP-seikkailulle kirkkaille vesille. 

Koe Kroatia täysin uudesta perspektiivistä purjehtien

Auringonlaskut merellä ja tähtitaivas yöllä ovat unohtumattomia kokemuksia purjehdittaessa Kroatiassa. Purjehtiminen tarjoaa mahdollisuuden nauttia näistä kauniista hetkistä, ja oma kajuutta mahdollistaa nukkumisen aaltojen ääniä kuunellen. 

Vasen valkea reuna

Sosiaalinen kokemus Kroatian purjehduslomalla

Purjehtiminen Kroatiassa luo ainutlaatuisen sosiaalisen kokemuksen. Satamiin saapuvat purjeveneet eri puolilta maailmaa tarjoavat loistavan mahdollisuuden tutustua muihin purjehtijoihin ja jakaa matkakokemuksia. Illat satamakaupungeissa tarjoavat mahdollisuuden ystävystyä uusien ihmisten kanssa ja nauttia paikallisista ravintoloista ja baareista.

Miltä kuulostaisi purjehdusloma Kroatiassa?

Haaveiletko Kroatian purjehduslomasta? Lataa Kroatian esite alla olevalla painikkeella tai täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä ja voimme aloittaa yhdessä unohtumattoman purjehduslomanne suunnittelun, koe ihana Kroatia purjehtien!

LISÄÄ TARINOITA

Highfield koeajopäivä - Lauttasaari 7.10.2023

Highfield koeajopäivä 14.10. Lauttasaaressa

Highfield koeajopäivä Lauttasaaressa 14.10. Koeajettavina Highfield SP460, SP700 ja PA540.

Cannes Yachting Festival 2023

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 12.-17.9.2023.
Uiva venenäyttely Lauttasaaressa!

YachtsAgent mukana Uivassa venenäyttelyssä 2023

YachtsAgent mukana Uivassa 17.-20.8.2023. Esillä mm. Lagoon 42 ja Lagoon 50.

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät 12.-13.5.2023

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa.
Ajankohtaiset kuulumisen veneilystä löydät aina tältä sivulta. Hulppea monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua.

Multihull Boat Show 2023

Multihull Boat Show 12. - 16.4.2023, La Grande Mottessa Ranskassa.
messut

We are on board!

Finally, we get back to Boot @Düsseldorf! This is the biggest boat ...
ARC2022_start-Balance3-Sirocco

ARC+ 2022 on käynnissä

World Racing Club järjestää legendaarisen ARC-purjehduksen.

Vene 23 Båt Helsingin messukeskuksessa

Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma.
Lagoon Cannes

YachtsAgent Cannesissa

YachtsAgent myi kolme Lagoon-katamaraania Cannesissa ollen Pohjois-Euroopan paras Lagoon myyjä.
Cannes Yachting Festival - Lagoon stand

Cannes Yachting Festival 2022

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 6.-11.9.2022
Yachtsagent Uiva2020

YachtsAgent mukana Uiva 2022 -venenäyttelyssä

Varaa oma esittelyaikasi YachtsAgentin messuosastolle Uiva 2022 venenäyttelyyn.

Cannes Yachting Festival 7.-12.9.2021

Näyttelyssä esitellään Lagoon 40, 46, SIXTY 5 ja SEVENTY 7 sekä ...

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

Meillä on pitkä kokemus Lagoon-katamaraaneilla purjehtimisesta ja charter-palveluista. Jos haluat lisää tietoa veneistä tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi