YachtsAgent mukana Vene 21 Båt -verkossa -tapahtumassa

YachtsAgent on vahvasti mukana Vene 21 Båt tapahtumassa. Olemme mukana neljällä eri tapahtumasivulla ja esittelemme mm. Highfieldin urheilulliset moottorivenemallit, loistokkaat Lagoon-katamaraanit, Parasailor-avotuulipurjeet ja charter asiakkaillemme elämykselliset Sailing Camp -purjehdustapahtumat.

Tutustu alta YachtsAgentin messutarjouksiin, sekä osallistu SUP-laudan arvontaan!

Highfield logo
Highfield SPORT 560

Tee kesän makein veneretki uudella Highfieldillä! Alumiinirunkoinen Highfield on paras moottorivene kesän monipuolisiin harrastuksiin. Highfield-mallistossa on jopa 36 erilaista venettä jokaiseen tarpeeseen. Kalastus, vesihiihto, wakeboard,  mökkeily ja cruisailu onnistuvat kaikki mallistomme erittäin merikelpoisilla veneillä.

Highfield RIB- veneiden runko on valmistettu laadukkaasta, pulverimaalatusta merialumiinista jonka ansiosta veneet ovat erittäin kestäviä, keveitä ja lujarunkoisia. Putket valmistetaan parhaista saatavilla olevista materiaaleista, ranskalaisesta Orca Hypalonista ja saksalaisesta Mehler Valmex Plus PVC:stä. 

Tapaamme sinut tapahtuman aikana ja sen jälkeen mielellään joko virtuaalisesti tai toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa.

Varaa tapaamisaika alla olevasta napista!

 

MESSUTARJOUKSET

Highfield Ultra Lite 240LG
+ ePropulsion Spirit 1.0 Plus

Ultra Lite 240 on pulverimaalatulla alumiinirungolla varustettu erittäin kevyt ja tukeva apuvene. ePropulsion Spirit on kätevä sähkömoottori, joka antaa veneelle hyvän ja äänettömän vauhdin.

3 639 €

Veneen peite kaupan päälle 

Highfield Ultra Lite 260LG
+ ePropulsion Spirit 1.0 Plus

Ultra Lite 260 on pulverimaalatulla alumiinirungolla varustettu erittäin kevyt ja tukeva apuvene. ePropulsion Spirit on kätevä sähkömoottori, joka antaa veneelle hyvän ja äänettömän vauhdin.

3 839 €

Veneen peite kaupan päälle

Highfield Ultra Lite 290LG
+ ePropulsion Spirit 1.0 Plus

Ultra Lite 290 on pulverimaalatulla alumiinirungolla varustettu erittäin kevyt ja tukeva apuvene. ePropulsion Spirit on kätevä sähkömoottori, joka antaa veneelle hyvän ja äänettömän vauhdin.

4 039 €

Veneen peite kaupan päälle

Highfield Classic CL380 + Mercury F20 

Classic 380 konsolilla ja penkillä sekä Mercuryn F20 EPT EFI moottorilla on loistava paketti mökille nuorison veneeksi tai kevyeksi kalastusveneeksi.

10 190 €

Highfield Sup – lauta kaupan päälle

Highfield Patrol PA 460BL + Mercury F80

Patrol 460 Mercury F80 moottorilla. Lisävarusteina targakaari, hydrauliohjaus sekä EVA Teak. Vene sopii hyvin kalastukseen ja vesiurheiluun. 

29 990 €

Simrad GO9 XSE &
Mercury Vessel Link
kaupan päälle

Highfield Patrol PA 540BL + Mercury F115

Patrol 540 Mercury F115 Pro XS moottorilla. Lisävarusteina targakaari, EVA Teak, peräsohva RST120. Valitse Patrol 540 kun arvostat tyylikästä, käytännöllistä ja merikelpoista moottorivenettä. 

38 900 €

Simrad GO9 XSE &
Mercury Vessel Link
kaupan päälle

Highfield Patrol PA 660BL + Mercury F200

Patrol 600 Mercury F200 Pro XS DTS moottorilla. Lisävarusteina targakaari sekä EVA Teak. Patrol on hyvä valinta, kun olet menossa sukeltamaan, kalastamaan tai tarvitset luotettavaa yhteysvenettä.  

64 900 €

Simrad GO9 XSE &
Mercury Vessel Link
kaupan päälle

Highfield Sport SP 420BL + Mercury F60

Sport 420 Mercury F60 ELP EFI moottorilla. Lisävarusteina vesihiihtotanko. Sport on suunniteltu tyylikkääksi ja kompaktiksi paketiksi, jossa käytettävyys ja turvallisuus on keskiössä. 

25 184 €

Simrad GO9 XSE
kaupan päälle

Highfield Sport SP 420LG + Mercury F60

Sport 420 Mercury F60 ELP EFI moottorilla. Lisävarusteena vesihiihtotanko. Sport on suunniteltu tyylikkääksi ja kompaktiksi paketiksi, jossa käytettävyys ja turvallisuus on keskiössä. 

25 184 €

Simrad GO9 XSE
kaupan päälle

Highfield Sport SP 520BL + Mercury F100

Sport 520BL Mercury F100 moottorilla. Lisävarusteina vesihiihtotanko sekä Simrad Go -plotteriin integroitu Mercury Active Trim. Veneellä teet päiväretkiä oma perheen  ja  tuttavaperheen kanssa,  kantavuuden ollessa 12 henkilöä.

36 203 €

Simrad GO9 XSE &
Mercury Vessel Link
kaupan päälle

Highfield Sport SP 560BGR +
Mercury F115

Sport 560BGR Mercury F115 Pro XS moottorilla. Lisävarusteina vesihiihtotanko, keulan auringonottotaso sekä hiilikuitupaneli konsooliin. Sport 560 veneellä liikut nopeasti saaristossa paikasta toiseen ja se sopii niin vesihihtoon kuin päiväretkiin. 

42 435 €

Simrad GO9 XSE &
Mercury Vessel Link
kaupan päälle

Highfield Sport SP 560BL + Mercury F115

Sport 560BL Mercury F115 Pro XS moottorilla. Lisävarusteina vesihiihtotanko sekä keulan auringonottotaso. Sport 560 veneellä liikut nopeasti saaristossa paikasta toiseen ja se sopii niin vesihiihtoon kuin päiväretkiin. 

42 265 €

Simrad GO9 XSE &
Mercury Vessel Link
kaupan päälle

Highfield Sport SP 560LG + Mercury F115

Sport 560LG Mercury F115 Pro XS moottorilla. Lisävarusteina keulan auringonottotaso, vesihiihtotanko sekä konsolin  hiilikuitupaneeli. Sport 560 veneellä liikut nopeasti saaristossa paikasta toiseen ja se sopii niin vesihiihtoon kuin päiväretkiin. 

42 435 €

Simrad GO9 XSE &
Mercury Vessel Link
kaupan päälle

Highfield Sport SP 700BL + Mercury F200

Sport 700BL Mercury F200 Pro XS DTS moottorilla. Lisävarusteina vesihiihtotanko, konsolin hiilikuitupaneeli, Mercury Active Trim integroituna Simrad Go -plotteriin sekä Fusion Premium -paketti. Sport 700 on tyylikäs ja suorituskykyinen luksusta henkivä paketti.
Kuvasta poiketen tarjousveneessä on harmaat tyynyt.

82 934 €

Simrad GO12 XSE &
Mercury Vessel Link
kaupan päälle

Highfield Sport SP 700BL + Mercury F200

Sport 700BL Mercury F200 Pro XS DTS moottorilla. Lisävarusteina vesihiihtotanko, konsolin hiilikuitupaneeli, uimatason käsisuihku, Mercury Active Trim  integroituna Simrad Go -plotteriin sekä Fusion Premium -paketti. Sport 700 on tyylikäs ja suorituskykyinen luksusta henkivä paketti.
Kuvasta poiketen messuveneessä harmaat tyynyt.

83 524 €

Simrad GO12 XSE &
Mercury Vessel Link
kaupan päälle

YahtsAgent

Voisitko edes kuvitella omistavasi kodin, jossa on neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, upea keittiö, baari ja mukava salonki parhaalla ja vaihtuvalla merinäköalalla? Tämä kaikki voi olla sinun olla sinun alle 200.000 eurolla. Lagoon-katamaraanit tarjoavat hyvät tilat italialaisella designilla ja mahdollisuuden harrastaa monipuolisesti eri vesiurheilulajeja, kaikki varusteet mahtuvat mukaan. Veneitä on helppo hallita ja ne tarjoavat hyvän suorituskyvyn ja merikelpoisuuden vaikka maapallon ympäripurjehdukselle. Lagoon-mallistosta löytyy jokaiseen unelmaan sopiva vene 40 jalkaisesta 78 jalkaiseen saakka.

Voit tutustua purjehtimiseen Lagoonilla varaamalla meiltä charter-purjehduksen tai osallistumalla Lagoon Training Day -tapahtumaan. Vasta, kun olet kokenut Lagoon-elämyksen veneen kannella, voit ymmärtää, minkälainen unelma on ulottuvillasi.

Tapaamme sinut tapahtuman aikana ja sen jälkeen mielellään joko virtuaalisesti tai toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa.

Varaa tapaamisaika alla olevasta napista!

Lagoon 42

MESSUTARJOUKSET

Uusi LAGOON 42 

Saamme Suomeen loppukeväästä 2021 uuden, upean Lagoon 42- veneen jonka ominaisuudet ja varustelu kattavat vaativimmankin purjehtijan tarpeet. Kattavien vakiovarusteiden lisäksi vene on varustettu mm. ilmastoinnilla, generaattorilla ja Grand Comfort sohvilla ja vedenalaisilla valoilla. Hinta alv 0 %.

573 148 €

Highfield Classic CL 340 & Mercury  20 hp
kaupan päälle 

Lagoon 42 Photographer: Nicolas Claris

Navigare Yachting tarjoukset

Mahdollisuus nopeaan toimitukseen seuraavista veneistä:
Hankintahinta on 50 % veneen hinnasta.

Lagoon 42, 4 cabin (Kroatia Kreikka, Mallorca) Smart sijoitus 247 600 €
Lagoon 46, 4 cabin (Kroatia Kreikka, Mallorca) Smart sijoitus 308 361 €
Lagoon 52, 6 cabin (BVI, Bahamas, Seychellit) Smart sijoitus 577 751 €

Lagoon Training Day

Lagoon Training Day – purjehdustapahtumia, joissa pääset opiskelemaan Lagoon-veneiden huippuominaisuuksia merellä! Paikat täyttyvät nopeasti, joten varmista oma paikkasi hyvissä ajoin. Koulutuspurjehdukset järjestetään 31.5. ja 1.6. Lähdöt molempina päivinä klo 15:00 ja klo 18:00. 

80 € / henkilö

Uiva Lagoon 42
Lagoon Charter

Lagoon Charterin Sailing Camp -purjehdus on helppo ja turvallinen tapahtuma, jossa kaikki viihtyvät. Risteilykausi alkaa jo jäiden lähtiessä, sillä kaikki veneidemme terassit ja sisätilat ovat lämmitettyjä.

Olemme luoneet Safe Sailing Camp -konseptin, joka takaa osallistujille koronaturvallisen ympäristön. Järjestämme purjehdukset pienille ryhmille, desinfioimme veneet jokaisen purjehduksen jälkeen ja miehistömme huolehtii vieraidemme turvallisuudesta.
Lisätietoa tästä löydät: SAFE SAILING CAMP BY LAGOON CHARTER

Huolehdimmme tapahtumasi järjestelyistä pienintä yksityiskohtaa myöten. Noudatamme ajantasaisia koronaohjeistuksia. Veneen pinnat pyyhitään ennen purjehdusta desinfioivalla pyyhkeellä ja veneessä on käytössä käsidesiä. Käyttämämme Purevin-desinfiointiaine antaa pitkävaikutteisen suojan iholla ja veneen pinnoilla.

Sailing Camp on enemmän kuin pelkkä purjehdus – huolehdimme puolestasi aina kutsujen lähettämisestä palautteen keräämiseen asti. Kokenut miehistömme suunnittelee juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvan Sailing Camp -kokonaisuuden.

Varaa aika tapahtumasi suunnitteluun alla olevasta varausnapista!

MESSUTARJOUKSET

Päivä meren aalloilla luksusjahdilla!

Lähde merelle nauttimaan turvallisesta luksusfiiliksestä ja upeista maisemista Helsingin edustalla. Tämä ikimuistoinen purjehdus tehdään ylellisellä Lagoon 42 -katamaraanilla, joka tarjoaa upean kokemuksen ja täydellisen purjehdusnautinnon.

alk.425 €/hlö

Osta elämys www.elamyslahjat.fi

agoon Charter ennakkovaraajan etu Vene 21 Båt_1

Ennakkovaraajan etu

Tarjoamme koko ryhmälle Lagoon Wine Tasting -paketin veloituksetta. Tarjoamme myös joustavat koronaperuutusehdot varauksellesi. Tee varaus ennen 28.2.2021. 

arvo 400 €

Wine Tasting kaupan päälle

Lagoon Charter ennakkovaraajan etu Vene 21 Båt

Purjehdi Kroatiassa – Twin Joy

Tee varaus tälle Kroatiassa sijaitsevalle upealle Lagoon 50 -luksuskatamaraanille. Ennakkovaraajan etuna tarjoamme -20 % alennuksen ennen 28.2.2021 tehdyistä varauksista.
Katso TWIN JOY lisätiedot ja varustelu. 

-20 %

Voimassa 28.2.2021 

Koe ihana Kroatia syksyllä, YachtsAgent fleetin veneillä

YachtsAgentin edustama Parasailor on paras avotuulipurje myös  perhepurjehtijoille. Parasailor on tehokas, helppo ja turvallinen avotuulipurje, jolla on erittäin laaja käyttöalue. Kun haluat korvata sekä spinaakkerin että genaakkerin yhdellä purjeella, valitse New Generation Parasailor.

Tutustu messutarjoukseemme tai varaa tapaaminen alla olevasta napista!

New Generation Parasailor

MESSUTARJOUKSET

Parasailor – New Generation Parasailor

Uuden sukupolven eli New Generation Parasailor -avotuulipurje on selvästi edeltäjäänsä suorituskykyisempi, vakaampi, turvallisempi ja helpompi purjehtia. Tilaa oman makusi mukaan, valittavissa on 15 vakioväriä.

Kysy tarjous

Highfield SUP –lauta sekä
käyttökoulutus kaupan päälle

Parasailor Training Day

Järjestämme keväällä Parasailor Training Day -koulutuspurjehduksia.

Kysy lisätietoa ja varaa paikkasi! 

Parasailor -myötätuulipurje
fiSuomi