Menu YachtsAgentin nimikkomenu:

  • Kermainen merilohikeitto
  • Leipä

 

Alkaen 34,00 €/hlö

YachtsAgentin lohikeittoa hyvällä tuulella, katamaraanin kannella!

Huippukokkien huolella valmistama Menu YachtsAgent, suomalainen perinneherkku maistuu vaativammallekin kulinaristille. Myös vieraat osaavat huomioida tämän keittojen kruunaamattoman kuninkaan lohikeiton arvon. Aluksen vakaa kulku, laineiden pärskeet runkoa vasten ja Suomen kesän parhaimmat saaristomaisemat komppaavat hienostuneiden perinteisten makujen sinfoniaa.

Hyvällä tuulella, katamaraanin kannella, lohikeitto tarjoiltuna!

Mikä maistuisikaan paremmalle merellisessä miljöössä, kuin keittojen kruunamaton kuningas, lohikeitto. Huippukokkien huolella valmistama Menu Lagoon, suomalainen perinneherkku maistuu vaativammallekkin kulinaristille. Myös vieraat osaavat huomioida tämän kotimaisen taideteoksen arvon. Aluksen vakaa kulku, laineiden pärskeet runkoa vasten ja Suomen kesän parhaimmat saaristomaisemat komppaavat hienostuneiden perinteisten makujen sinfoniaa. Skep ohoij!

Menu Lagoon

Lagoonilla ilman kiirettä

Tutustu pääkaupunkiseudun mahtavaan saaristoon. Tutustu alueen historiallisiin kohteisiin. Pulahda Suomenlahden aaltoihin rauhallisilla rannoilla. Seuraa lentonäytöstä tai ilotulitusta hyvässä seurassa, ja ennenkaikkea omassa rauhassa! Tätä kaikkea ja paljon muuta. Lagoon Charterin miehistö tekee kaikkensa viihtyvyytenne eteen. Teidän ei tarvitse kuin astua laivaan ja nauttia purjehduksesta ja Menu Lagoonista.

Menu Lagoon

Menu Lagoon 34 €

Kermainen kalaliemi, kotimaiset uudet perunat, raikas käsinpoimittu tilli ja aamulla Kauppatorilta noudettu tuore vesistöjen kuningas merilohi (Salmo salar) ovat perustana suussasulavalle suomalaiselle perusherkulle, upealle lohikeitolle. Katso kaikki menut tästä

Menu Lagoon

 

Tutustu lisää tarjoiluvaihtoehtoihin

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menu -vaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdietit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

VARAA AIKA PUHELINPALAVERIIN

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

fiSuomi