Menu Villinki


Warning: json_decode() expects parameter 1 to be string, array given in /home/timos260/public_html/wp-content/themes/neve/inc/views/post_layout.php on line 135
YachtsAgent Villinki-Menú

Pitsivilloja, poutapilviä ja virkistyspäivä lähisaaristossa

Kaikki kaupungin äänet ovat kadonneet. Ainoastaan meren pauhu kaikuu tuulessa. Villingin saari on hiljaa siitä huolimatta, että Helsingin Kauppatori on lyhyen venematkan päässä. Ruususen untaan nukkuvaa Villinkiä ihaillaan tyypillisesti laivasta käsin, häiritsemättä vanhojen sukujen kesänviettoa. Ihastuttava Villingin saariryhmä saa ohikulkijat huokailemaan voiko tälläisia pitsivilloja ollakkaan Helsingissä. Voimme todeta, että kyllä voi!

Villinki menu

Villinki on salaisuuksien saari

Kristallilahti, Myrskykallio, Kylälahti ovat legendaarisen Villingin saaren tutustumisen arvoisia kohteita. Nämä paikannimet ovat olleet innostajina, kun kokkimme taikoivat ruokalistan. Se tuo mieleen vanhoja hyviä, sekä myös uusimpia makuja ruokamaailmasta. Ruokailun jälkeen voimme käydä lyhyellä vierailulla saaren salakapakassa. Tämän salakapakan sijaintia emme valitettavasti voi kaikille paljastaa! Jos olet valinnut MOTIVAATIO -risteilypakettiohjelman, voimme raottaa tätä salaisuuden verhoa.

Villinki menu

Menu Villinki 68 €

Tässä MOTIVAATIO -virkistyspäivän menussa maistuu perinteinen kotimainen alkuruoka yhdistettynä Italian voimakkaisiin makuihin. Inkivääri, parmankinkku, parmesan juusto ja tryffeli kuorruttavat lisukkeita jokaiseen makuun. Vielä ylikypsä porsaanposki pääruokana, niin kaikkien makuhermoja kutkuttava makuelämys on valmiina. Tervetuloa ja käykäähän peremmälle, toivoo vuokraveneyhtiö Lagoon Charter ja sen avulias henkilökunta.

Menu Villinki

Tutustu lisää tarjoiluvaihtoehtoihin

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menu -vaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdietit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

VARAA AIKA PUHELINPALAVERIIN

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.