Menu Vallisaari on makumatka suomalaiseen keittiöön:

  • Kuohuviini
  • Suomalaiset sapakset
  • Lohikeitto
  • Kahvitarjoilu takakannella

 

Menu Vallisaari 50,00 € / hlö

 

Erikoisruokavaliot

Toteutamme tarjoilut asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme aina huomioon etukäteen ilmoitetut ruokavaliotoiveet ja ruoka-aineallergiat. 

Tiedustelut

Klikkaa alla olevaa painiketta ja suunnitellaan yhdessä teille nautinnollinen menu!

 

Inspiraationa vuosisatojen ajan salattu saari 

Saaret ovat olleet satojen ihmisten koti ja työpaikka sekä tuhansien sotilaiden palveluspaikka. Linnoitukset, rakennukset ja ennätyksellinen lajirunsaus kertovat ihmisen ja villin luonnon rinnakkaiselosta. Salaperäisillä saarilla aika tuntuu pysähtyneen! Vallisaaren kesyttämätön luonto tarjoaa vierailijoilleen rosoisen kauniin ja elähdyttävän luontoelämyksen – vain 20 minuutin venematkan päässä Helsingin Kauppatorilta, Suomenlinnan naapurissa.

XxxVallisaari – salattu saari vuosisatojen ajan

Vallisaaren kesyttämätön luonto tarjoaa vierailijoilleen rosoisen kauniin ja elähdyttävän luontoelämyksen – aivan pääkaupunkimme edustalla. Vallisaari ja Kuninkaansaari ovat tenhoava retkikohde 20 minuutin laivamatkan päässä Helsingin Kauppatorilta, Suomenlinnan naapurissa. Saaret ovat olleet satojen ihmisten koti ja työpaikka sekä tuhansien sotilaiden palveluspaikka. Linnoitukset, rakennukset ja ennätyksellinen lajirunsaus kertovat ihmisen ja villin luonnon rinnakkaiselosta. Lähde salaperäisille saarille, joilla aika tuntuu pysähtyneen!

Menu Vallisaari

Päiväristeily Vallisaaren on myös makumatka suomalaiseen keittiöön

Pidä palaveri, miittinki, kokous. Palkitse firmasi henkilökuntaa. Kutsu sukulaiset risteilylle. Kaikkea tätä voit tehdä Lagoon Charterin VALLISAARI -risteilypaketilla. Vallisaareen tutustuttaessa aikaa vierähtää muutama tovi, jolloin kierroksen jälkeen kaikkia matkalaisia varmaankin jo huikoo hieman. Silloin Lagoon Charterin miehistön tarjoilemat sapakset tekevät kauppansa. Poroa , lohta, katkarapuja lisukkeineen, sekä lämmin lohikeitto vie isommankin nälän pois. VALLISAARI -risteilyn voit päättä Lagoon –katamaraanipurjeveneiden kotisatamaan, Lauttasaareen tai halutessasi Kauppatorille – ihan kuinka teille parhaiten sopii!

Menu Vallisaari

Menu Vallisaari 50 €

Risteilyn lomassa miehistömme tarjoilee alkuun suomalaisia sapaksia, pientä suolaista purtavaa ja kiertokävelyn jälkeen runsas lohikeitto pääruuaksi. Purjehduksenne alkaa kuohuvalla juomalla ja päättyy kahvitarjoiluun katamaraanien aurinkoisella ja suojaisalla takakannella. Kippis ja skål.

Menu Vallisaari

Tutustu lisää tarjoiluvaihtoehtoihin

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menu -vaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdietit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

VARAA AIKA PUHELINPALAVERIIN

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

fiSuomi