Menu Harmaja


Warning: json_decode() expects parameter 1 to be string, array given in /home/timos260/public_html/wp-content/themes/neve/inc/views/post_layout.php on line 135
YachtsAgent Harmaja-Menú

Harmaja – Rakentamatta jäänyt kolossi

Carl Ludvig Engelin johdolla laaditut Harmajan piirustukset ja kustannusarviot olivat valmiit vuoden 1838 alussa. Harmajaan suunniteltu kivestä rakennettu majakan ja asuinrakennuksen yhdistelmä oli erityisen komea. Se oli todennäköisesti tarkoitettukin viestittämään tuloväylää purjehtiville, että ollaan lähestymässä Suomen Suuriruhtinaanmaan pääkaupunkia. Majakka toimii vieläkin Helsingiin saapuvien laivojen ensimmäisenä tunnusmerkkinä

Yllätä vieraasi ja vie heidät päiväristeilylle Harmajalle

Lagoon KOKOUS -risteilypaketti mahdollistaa vieraillesi nauttia Helsingin saariston nähtävyyksistä. Yhdistä päivääsi ripaus asiaohjelmaa, maittavaa ruokaa ja hyvää seuraa. Anna kokeneen miehistömme tehdä päivästänne ikimuistoisen. Kysy lisää purjehduspaketeistamme ja niihin sopivista menuvaihtoehdoista.

Menu Harmaja

Menu Harmaja 320 € /10 hlö+ 32 € lisähenkilöt

Jos Harmajan luotseille olisi tarjottu näitä herkkuja, niin moni laiva olisi ajanut karille. Luotsit olisivat jättäneet laivojen luotsauksen väliin ja jääneet nauttimaan listalle kuuluvista herkuista. Niin maukkaita vaihtoehtoja tämä Menu Harmaja pitää sisällään. Suomalaiset Sapakset – serenadi Suomen luonnolle ja yhdessä syömiselle. Puhdas Itämeren kala, kotimaiset juurekset, vihannekset ja suomalainen juureen tehty leipä. Lyömätön makusinfonia kaikilla mausteilla. Tule ja nauti !

Menu Harmaja

Tutustu lisää tarjoiluvaihtoehtoihin

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menu -vaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdietit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

VARAA AIKA PUHELINPALAVERIIN

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.