Matkapurjehdus slano - split

Suosittu one way -matkapurjehdus

Slano - Split

Slano – Split on suosittu one way -matkapurjehdus joka esittelee purjehtijalleen Adrianmeren sykähdyttävimpiä rantoja, avomeren kauneuden ja kiinnostavat kylät, kaikki yhdellä reitillä.

Päivä 1: Slano – Dubrovnik (12 mpk)

Dubrovnikin kaupunkia ei kannata jättää ohjelmasta. Vanhan kaupungin katujen tunnelma on kokemisen arvoinen, ja se on aivan omanlaisensa ruuhkaisimman turistikauden ulkopuolella. Ravintoloita on joka kulmalla, mutta Kroatian todellisia makuelämyksiä kannattaa odottaa vasta saarien pikkukylissä nautittaviksi. Tutki Stradunin pikkuputiikit, valokuvaukselliset portit ja luostarit sekä nauti energisestä kaupungin vilinästä kahviloiden terassilla. 

 

Päivä 2: Dubrovnik – Sipan – Kobas (15 + 7 mpk)

Elaphitin saaristo on kuvankaunista Välimerta. Ikivihreät saaret ja turkoosi meri. Tämän pittoreskimpaa paikkaa uimatauolle ei olekaan. Sipan saaren edusta tarjoilee upeita vesiä snorklaajille. Sipan jäädessä taakse ota suunta kohti Kobasta Peljesacin niemimaalla. Tusinatarjoilua ei täällä tunneta, vaan kylässä on valinnanvaraa persoonallisista paikallisista ravintoloista, muun muassa purjehtijoiden suosima viiden tähden Gastro Mare tarjoilee aina tuoreita dalmatialaisen keittiön herkkuja.

 

Vasen valkea reuna

Päivä 3: Kobas – Mljet (35 mpk)

Matkapurjehdus Kobas – Mljet -reitille osuu Dalmatian rannikon halutuimpia nähtävyyksiä: Saplunaran hiekkaranta ja Odyssein luola. Kun selfiet on otettu näissä henkeäsalpaavissa maisemissa, voitte samoilla saaren kansallispuistossa kahdelle suolajärvelle. Ennen lähtöä voit vielä hengähtää vanhassa benediktiiniluostarissa, kunnes on aika jatkaa reitille. Yöksi kannattaa ankkuroitua Pomenaan. Pitkän päivän jälkeen on upea levätä ankkurissa lempeästi keinuen, Välimeren tähtitaivaan alla.

Päivä 4: Mljet – Korcula (17 mpk)

Korculan saarella sijaitseva Korcula on historiaa haviseva idyllinen kaupunki, johon on helppo tutustua jalan heti pienvenesatamaan kiinnityttyänne. Kiemurtelevat kujat on rakennettu taidokkaasti suojaamaan kaupunkia merituulilta ja silti kesäkuumalla ne ohjaavat viilentävää ilmavirtaa syvälle kaupunkiin. Vain Korculassa pääset seuraamaan ainutlaatuista ritarien miekkatanssinäytöstä moreškaa! 

Päivä 5: Korcula – Lastovo (26 mpk)

Nyt on edessä huima purjehduspäivä ja pääset tutustumaan Dalmatian rannikkoseudun upeimpiin lahdenpoukamiin. Kun olette ankkuroituneet Skrivena Lukan suojaisalle lahdelle, voit pienen hetken ajan tuntea kuinka aika pysähtyy ja koko maailma on tehty vain tätä hetkeä varten. Kun myöhemmin taas paluu nähtävyyksien pariin kasvaa, pääsee Lastovon saarella vierailemaan vaikkapa Adrianmeren vanhimmassa 1800-luvun majakassa.

Päivä 6: Lastovo – Paklenski islands (38 mpk)

Viimeistään purjehtiessasi Lastovosta Paklenskin saarille voit päästää sisäisen seikkailijasi irti! Alue on yksi Kroatian suosituimmista purjehdusalueista. Se kutsuu seikkailijoita tutkimaan saaren lahtia ja kuvauksellisia poukamia. Vehreä kasvillisuus, valkoiset rannat ja kirkas meri tuntuu jopa epätodelliselta, aivan kuin seilaisi romanttisen elokuvan lavasteissa. Yöksi kannattaa laskea ankkuri Vinogradisce-lahdelle tai rantautua pienvenesatama ACI Palmizanaan.

Vasen valkea reuna

Päivä 7: Paklenski islands – Split (22 mpk)

Viimeinen purjehduspäivä kannattaa käyttää katamaraanilla rentoutumiseen ja kaiken koetun tunnelmointiin. Rento purjehduspäivä pitää sisällään loikoilua Välimeren kirkkaassa auringossa snorklaten ja nauttien rennosta lounaasta veneen terassilla. Onnekkaimmat näkevät alueella delfiinejä tervehtimässä purjehtijoita!

Reitin kokonaispituus:  172 mpk

Nauti purjehduksesta omilla ehdoillasi

Matkapurjehdukselle kannattaa valita vene, joka palvelee juuri sinun ryhmääsi. YachtsAgent fleetin huippujahti on täysin varusteltu Lagoon 50, Twin Joy. Mitä jos ensikerralla buukkaisitkin luksusveneen, jolla voit kokea purjehdusloman kokonaan uudella tasolla?  Twin Joylla kippari huolehtii veneestä ja halutessasi hostess huolehtii ruuanlaitoista ja tarjoilusta. Myös pienemmät aluksemme, kuten mm. Lagoon 42 Happy Key, tarjoavat loistavat olosuhteet, kun haluat kipparoida purjehdustasi itse.

LISÄÄ TARINOITA

Lagoon Days with Highfield 2024

Lagoon Days With Highfield -tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Lagoon-katamaraaneihin sekä Highfield-veneisiin.
Tervetuloa koeajamaan Highfield RIB-veneitä SuomiVeneilee.fi koeajotapahtumassa!

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät 17.-18.5.2024

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa.

Highfield By YachtsAgent Vene 24 Båt -venemessut

Highfield By YachtsAgent mukana Vene 24 Båt -messuilla. Tule tutustumaan laadukkaisiin Highfield RIB-veneisiin.

Boot Düsseldorf venemessut 20.-28.1.2024

Maailman suurin jahtien näyttely Boot järjestetään jälleen Düsseldorfissa. Highfield esittelee näyttelyssä yhdeksän RIB-venettä.
Highfield koeajopäivä - Lauttasaari 7.10.2023

Highfield koeajopäivä 14.10. Lauttasaaressa

Highfield koeajopäivä Lauttasaaressa 14.10. Koeajettavina Highfield SP460, SP700 ja PA540.

Cannes Yachting Festival 2023

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 12.-17.9.2023.
Uiva venenäyttely Lauttasaaressa!

YachtsAgent mukana Uivassa venenäyttelyssä 2023

YachtsAgent mukana Uivassa 17.-20.8.2023. Esillä mm. Lagoon 42 ja Lagoon 50.

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät 12.-13.5.2023

Suomiveneilee.fi Koeajopäivät järjestetään Helsingin Lauttasaaressa.
Ajankohtaiset kuulumisen veneilystä löydät aina tältä sivulta. Hulppea monirunkovenenäyttely MultiHull Boat Show Ranskan La Grande Mottessa luo todellista juhlan tuntua.

Multihull Boat Show 2023

Multihull Boat Show 12. - 16.4.2023, La Grande Mottessa Ranskassa.
messut

We are on board!

Finally, we get back to Boot @Düsseldorf! This is the biggest boat show in the world.
ARC2022_start-Balance3-Sirocco

ARC+ 2022 on käynnissä

World Racing Club järjestää legendaarisen ARC-purjehduksen.

Vene 23 Båt Helsingin messukeskuksessa

Vene 23 Båt on Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma.
Lagoon Cannes

YachtsAgent Cannesissa

YachtsAgent myi kolme Lagoon-katamaraania Cannesissa ollen Pohjois-Euroopan paras Lagoon myyjä.
Cannes Yachting Festival - Lagoon stand

Cannes Yachting Festival 2022

YachtsAgent kutsuu sinut Cannes Yachting Festivaaleille 6.-11.9.2022
Yachtsagent Uiva2020

YachtsAgent mukana Uiva 2022 -venenäyttelyssä

Varaa oma esittelyaikasi YachtsAgentin messuosastolle Uiva 2022 venenäyttelyyn.

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

Meillä on pitkä kokemus Lagoon-katamaraaneilla purjehtimisesta ja charter-palveluista. Jos haluat lisää tietoa veneistä tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi