Skip to content

Markkinointikoordinaattori - kansainväliset veneilyalan huippunäkymät odottavat sinua!

YachtsAgent on Suomen johtava luksusjahtien myyjä. Päätuotteitamme ovat mm. Lagoon-katamaraanit sekä Highfield RIB -veneet. Tarjoamme myös charter-palveluja Suomessa ja ulkomailla. Etsimme nyt markkinointikoordinaattoria ohjaamaan ja kehittämään markkinointiamme uudelle, vaikuttavammalle tasolle.

Meillä on tarjota Sinulle kansainvälinen veneilyalan huipputyöpaikka. Suomen lisäksi toimimme aktiivisesti muun muassa Kroatiassa, Espanjassa ja Ranskassa. YachtsAgentilla pääset mukaan loistokkaiden veneiden ja veneilytarvikkeiden maailmaan.

YachtsAgent täyttää 20 vuotta

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen markkinointikoordinaattoria. Meillä pääset tunnistamaan ja kohdentamaan huippulaadukkaita veneilyelämyksiä oikealle yleisölle hyödyntäen kaikkia markkinoinnin keinoja. Tulet toimimaan suoraan yhtiön toimitusjohtajan kanssa, ja tulet ohjaamaan yhteistyötä markkinointitoimiston kanssa.

Toivomme, että olet taitava niin digitaalisen median kuin printtimediankin maailmoissa. Panostamme erityisesti digitaaliseen markkinoinnin automaatioon. Mittaat ja analysoit tuloksia raportoiden, sekä tunnistat tarvittaessa markkinointistrategian muutoksen tarpeet.

Toimimme sekä B2B että B2C kanavissa.

Toivomme sinulta lisäksi:
  • Raikasta ideointikykyä
  • Digitaalisen markkinoinnin kokemusta ja itseohjautuvuutta seuraavien kanavien parissa: Facebook, Instagram, Google Ads, LinkedIn ja Twitter
  • WordPress ja Yoast -osaamista myös “konepellin alta”
  • Hubspotin hyvää hallintaa 
  • MS Officen ja Adoben (tai vastaavien) työkalujen varmaa osaamista
  • Kokemusta markkinointitoimiston kanssa toimimisesta
  • Veneily- ja/tai purjehduskokemusta
Toimit työssäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Työtavoiltasi olet tarkka ja huolellinen.
Palkkasi on kiinteä ja määräytyy tarkemmin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.
Lisätietoja antaa: