Maailman ympäri purjehtiminen

Maailman ympäri purjehtiminen on monen purjehtijan haave.

Tutustu kokemukseen ja nappaa vinkit!

Maailman ympäri purjehtiminen on paras tapa nähdä maailmaa! Lagoon 42 -katamaraanin vuonna 2019 ostanut Pasi lähti kesällä 2022 perheensä kanssa maailmanympäryspurjehdukselle kokemaan planeettamme upeimmat auringonlaskut, kirkkaimmat laguunit, sekä nauttimaan autenttisesta elämästä merellä. 

Elämys koko perheelle

Maailmanympäryspurjehdus katamaraanilla on ainutlaatuinen kokemus.

Pasi haaveili vaimonsa kanssa valtameripurjehduksesta useamman vuoden, ennen kuin sopiva tilaisuus haaveen toteuttamiseen koitti. Vaikka perheessä on 6- ja 8-vuotiaat lapset, ei parin vuoden mittaista maailmanympäryspurjehdusta jätetty toteuttamatta. Monet pallonkiertäjät sanovat, että matkaan kannattaa varata ainakin kolme vuotta, vaikka maailman ympäri ehtiikin purjehtimaan 1,5 vuoden aikana.

Maailman ympäri purjehtiminen - upeat maisemat ja seikkailut

Perheen matka alkoi Suomesta, josta purjehdittiin Itämeren ja Pohjanmeren halki kohti Hollantia, Ranskaa ja Englannin kanaalia. Perhe kohtasi matkallaan muita perhepurjehtijoita ja nautti upeista maisemista sekä kohtaamisista luonnon kanssa.

Matka jatkui Portugalin rannikkoa pitkin kohti Kanariansaaria, josta purjehdittiin Atlantin yli World Cruising Clubin ARC+ -kilpailun mukana. Lähes 90 venettä purjehti yhdessä leppoisien sääolosuhteiden vallitessa.

Karibialla perhe nautti paratiisimaisemista ja tutustui uusiin ystäviin. Matka jatkuu Panaman kanavan Galápagossaarten ja Tyynenmeren kautta kohti Uutta-Seelantia.

Maailman ympäri purjehtiminen Lagoon-katamaraanilla

Pitkät merimatkat vaativat purjehdustaitoa ja kokemusta, ja Lagoon 42 -katamaraanin ominaisuudet, kuten vakaus, mukavat tilat ja hyvä suorituskyky tekevät siitä erinomaisen valinnan. Lagoon 42 -katamaraani on erinomainen valinta lapsiperheille. Sen 98 neliömetrin kansialue tarjoaa vakautta ja rauhallista keinuntaa, joten lapset voivat liikkua ja kävellä turvallisesti matkan aikana. Ankkurissa ollessa katettu terassi tarjoaa miellyttävän varjon, kun aurinko paistaa suoraan yläpuolelta tai sadekuuro yllättää.  

Purjehtiminen on ekologisempi tapa matkustaa ja nähdä maailmaa, kuin esimerkiksi lentäminen kohteesta toiseen. Veneeseen asennettavien aurinkopaneelien ansiosta sähköä saadaan myös ekologisesti!

Maailman ympäri purjehtiminen tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua moniin erilaisiin kulttuureihin ja luontokohteisiin mukavasti, turvallisesti ja kaikessa rauhassa – matkasta nauttien. Se on erinomainen tapa kokea maailma yhdessä perheen tai ystävien kanssa ja luoda unohtumattomia muistoja.

YachtsAgent on mukana Helsingin Lauttasaaressa järjestettävässä Uivassa venenäyttelyssä 17.-20.8.2023. YachtsAgentin osastolla pääset tutustumaan upeisiin Lagoon 42 ja Lagoon 50 katamaraaneihin, alumiinirunkoisiin Highfield RIB-veneisiin, sekä loistokkaisiin charter-palveluihimme Suomessa ja Kroatiassa.

Lue lisää tapahtumasta ja varaa itsellesi henkilökohtainen esittely Lagoon katamaraaneille.

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

Meillä on pitkä kokemus Lagoon-katamaraaneilla purjehtimisesta ja charter-palveluista. Jos haluat lisää tietoa veneistä tai palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi