Menu Les Sables tarjoilee aidot ranskalaiset herkut paikallisine juomineen. Se on erinomainen juhlamenu vaikkapa syntymäpäiville!

  • Alkupalalajitelma mereneläviä, ranskalaisia pateita ja terriiniä sekä lihatuotteita

  • Pääruoka ankankoipiconfitit lisukkeineen

  • Oheen baguette

    Menu Les Sables 67 €
    • Vinkki: täydennä menuu jälkiruokaa konjakilla, tai lisää päivään sampanjatasting!

 

Erikoisruokavaliot

Toteutamme tarjoilut asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme aina huomioon etukäteen ilmoitetut ruokavaliotoiveet ja ruoka-aineallergiat. 

Tiedustelut

Klikkaa alla olevaa painiketta ja suunnitellaan yhdessä teille nautinnollinen menu!

Inspiraationa valtameripurjehtijoiden Les Sables-dÓlonne!

Les Sables-dÓlonne on pittoreski merenrantakaupunki Biskaijan lahden ja Atlantin valtameren reunalla. Joka neljäs vuosi sieltä starttaa yksi maailman vaativimpiin lukeutuva purjehduskilpailu Vendee Globe. Kilpailussa on yksinkertaiset säännöt: kuka purjehtii yksin lyhyimmässä ajassa pysähtymättä maapallon ympäri. Pala kakkua – vai mitä? Myös kaikkien Lagoon -katamaraanien kotipesä sijaitsee täällä ja sen tähden haluamme tarjoilla täällä syntyneen makumaailman kaikille asiakkaillemme. Bon appetit!

“Bon appetit”

Les Sables-dÓlonne

Vive la France!

Patonki, sampanja, Napoleon … Lagoon! Nämä kaikki asiat tulevat siis Ranskasta. Koe kanssamme tuulahdus ranskalaisuudesta laadukkaiden Lagoon katamaraaniemme avustamana. Suosittelemme Sinulle Lagoon AVOMERI -risteilypakettia, jossa ryhmälläsi on aikaa päästä nauttimaan koko rahalla Suomenlahden saariston helmistä. Yhdistä päivääsi pala “virallista” asiaa tai vapauta heti tunnelma Lagoon -sampanjatastingilla.

Lagoon 42 s/y Balance 3

Menu Les Sables 67 €

Ranskalainen makumaailma tuo mieleen hyvät viinit, merenelävät, pateet ja ennenkaikkea baguetin, tuon aidon ranskalaisen leivän. Terriinit ja lihatuotteet kuuluvat myös ehdottomasti ranskalaiseen pitopöytään. Maistuvan alkupalalajitelman kruunaa ankankoipiconfitit lisukkeineen. Jälkiruoaksi kenties espresso ja hyvä konjakki. Ce la Vie !

Les Sables

Tutustu lisää tarjoiluvaihtoehtoihin

Onko sinulla tarjoilutoiveita?

Valmiiden menu -vaihtoehtojen lisäksi toteutamme tarjoilut myös asiakkaidemme toiveiden mukaan. Otamme myös huomioon etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisdietit. Klikkaa alla olevaa painiketta ja keskustellaan lisää!

VARAA AIKA PUHELINPALAVERIIN

Ravintola parhaalla merinäköalalla

Lagoon Charterin purjealuksilla nautit herkullisen menuun mieleenpainuvassa merimaisemassa. Valitse mieleisesi menu, sekä sopiva purjehduskohde ja lähde gourmet -seikkailulle kanssamme.

Tarvitsetko apua?

Anna meidän auttaa suunnittelemaan ja räätälöimään juuri teidän tarpeisiin parhaiten sopiva risteilypaketti. Jätä yhteystiedot, niin olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Palveluksessanne

Tutustu osaavaan miehistöömme. Meille onnistunut elämys merellä on kunnia-asia.

fiSuomi