lagoon_header_logo
lagoon_header_logo-mobile
[smartslider3 slider=9]

LAGOON 50

Tämä uusi upea Lagoon 50 on täydellinen vaihtoehto 46 ja 52 mallien välillä. Se tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon purjehtijoille, jotka etsivät suurta ja “modernia” venettä. Uuden runko- ja rikisuunnittelun myötä vene tarjoaa ennen kokemattoman suorituskyvyn luokassaan.

Lagoon 50 malli viettelee rohkeilla ratkaisuilla, avarilla tiloilla ja upeilla panoraamanäkymillä. Sinulle sopivan veneen voit valita tarjolla olevista sisustusvaihtoehdoista, joissa on joko kolme, neljä tai jopa kuusi hyttiä! Uudessa Lagoon 50:ssä onkin panostettu tilan toimivuuteen ja avaruuteen. Näitä ratkaisuja edustavat esimerkiksi salongin avarat kattoikkunat sekä keittiö, josta ikkunat avaamalla saa mukavan lisän veneen terassin oleskelutilaan.

Mukavat ja toimivat tilat

Yläohjaamo tarjoaa täydellisen näkyvyyden ja sinne on kaksi turvallista kulkua. Ruorin takana on erittäin tilava modulaarinen virkistysalue, jossa on runsaat säilytystilat mm. kaikille tyynyille.

Suuri avoin takaterassi ja hyvät kulkureitit mahdollistavat helpon pääsyn veneeseen. Iso muuntuva ruokailualue, jossa on irrotettavat penkkit, toivottaa kaikki vieraat tervetulleiksi.
Veneen ohjaamot on varustettu myös runsailla säilytystiloilla.

Tila- ja valoihme

Tehokas ja avara suunnittelu on mahdollistanut innovatiivisen arkkitehtuurin, jossa kaikki yksityiskohdat on valittu luomaan lämpimän ja viihtyisän tunnelman. Suunnittelun ansiosta veneeseen voi valita omaan käyttöön sopivan layout- vaihtoehdon, joissa on kolme, neljä, viisi tai jopa kuusi hyttiä!

Upea salonki pitää sisällään kaksi toiminnallista aluetta: navigointi-pöytä, joka avautuu ohjaamolle yhdeltä puolelta ja hieman korotettu lounge-alue parantamaan panoraamanäkymää. Lounge voidaan helposti muuttaa ruokailualueeksi. Loungeen on tarjolla jopa kolme erilaista pöytävaihtoehtoa.

Majoitustilat

Koko sisustus on hienostunut, tyylikäs ja yksilöllinen, koska se räätälöidään aina omistajalle. Veneen ulkonäkö ja sisustus ovat täydessä harmoniassa: Panoraamatuulilasin keskiosa on avattavissa ja se mahdollistaa sekä istuimien että ohjaamon ihanteellisen tuuletukseen.
Panoraamaterassi ja suuret ikkunat päästävät kauniin luonnonvalon tulvimaan sisään. Veneen varastotiloihin ja niiden toimivuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Hyteissä ovat laadukkaat ja tilavat vuoteet sekä runsaasti varastotilaa hyllyineen. Lagoon 50 on varustettu erittäin suurilla makeavesi- ja harmaavesisäiliöillä (optio) pitkiä purjehduksia varten.

Suorituskykyä

Masto on sijoitettu veneessä optimaaliseen kohtaan, jotta VPLP -rungon rakenne ja lisääntynyt purjepinta-ala tuottavat yhdessä paremman hyötysuhteen. Maston sijoittaminen taaksepäin parantaa veneen ominaisuuksia ja tarjoaa katamaraanille useita etuja:
Enemmän purjevaihtoehtoja ja lyhyempi isopurjeen puomi helpottaa hallintaa. Isopurje, joka on kapeampi ja korkeampi, hyötyy tuulista korkeammalla merenpinnasta ja parantaa näin suorituskykyä.


Painopisteen siirto taaksepäin vähentää keulan liikettä aallokossa.

Tekniset tiedot

Suunnittelu

VPLP design

Rakennesuunnittelu

Patrick le Quément

Sisustussuunnittelu

Nauta Design

Pituus

14,75 m

Isopurje

89 m²

Moottorit

2 x 80 HP

Leveys

8,10 m

Isopurje neliö (optio)

92 m²

Polttoainesäiliö

2 x 520 l

Syväys

1,4 m

Genua

60,3 m²

Makeavesisäiliö

2 x 240 l

Maston korkeus

26,51 m

Spinaakkeri (optio)

240 m²

Vuodepaikkojen lukumäärä

6 – 14

Paino (CE)

19,956 t

Code 0 (optio)

117 m²

Luokitus

A:12, B:14, C:20, D:30

Purjepinta-ala

144 m²

Upea salonki pitää sisällään kaksi toiminnallista aluetta: navigointi-pöytä, joka avautuu ohjaamolle yhdeltä puolelta ja hieman korotettu lounge-alue parantamaan panoraamanäkymää. Lounge voidaan helposti muuttaa ruokailualueeksi. Loungeen on tarjolla jopa kolme erilaista pöytävaihtoehtoa.

Photo: Nicolas Claris

Fontti

Lagoon 50 katamaraani nyt myynnissä

Photo: Nicolas Claris

Ota yhteyttä

Autamme ja opastamme sinua mielellämme veneilyasioissa!

yachtsagent

Veneentekijäntie 16

FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

contact@yachtsagent.com

Timo Salminen

Timo Salminen – YachtsAgent

fiSuomi