Lagoon Days with Highfield 2024

11.-12.6.2024 Helsingin Lauttasaaressa HSK:n satamassa

 

Lagoon Days With Highfield 2024 Helsingin Lauttasaaressa

Tervetuloa juhlimaan Lagoonin 40-vuotista taivalta unohtumattomassa Lagoon Days With Highfield -tapahtumassa, joka järjestetään 11.-12.6.2024 Helsingin Lauttasaaressa HSK:n satamassa. 

Tapahtumassa avautuu sinulle maailma, jossa merellinen eleganssi ja huippuluokan suorituskyky kohtaavat. Esittelyssä on muun muassa toukokuussa 2024 Suomeen saapunut Lagoon 46 -katamaraani. Tapahtumassa pääset tutustumaan tähän huippu alukseen, ja mikä parasta Lagoon 46 on myynnissä ja heti saatavilla, odottaen uutta onnekasta omistajaansa. Lisäksi tapahtumassa on esittelyssä Lagoon 42.

Tapahtumassa on lisäksi esillä suorituskyvystään ja laadukkuudestaan tunnetuja Highfield RIB-veneitä Sport -mallistosta. Pääset tutustumaan ja halutessasi myös koeajamaan mallit: Sport 700, Sport 520 ja Sport 460. 

Tapahtuma on avoinna keskiviikkona 11.6. sekä 12.6.2024 klo 15-18. 

Osoite: Vattuniemen Puistotie 1, 00210 Helsinki 

Varaathan ennakkoon esittelyaikasi, mikäli haluat tulla tutustumaan veneisiin lähemmin, yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Ajanvaruslinkit löydät sivun lopusta.

Tule mukaan juhlimaan Lagoonin 40-vuotista taivalta

Tapahtuma kutsuu kaikki merenkäynnin ystävät juhlimaan tätä merkittävää virstanpylvästä. Lagoon on tunnettu innovatiivisista ja tyylikkäistä veneistään, jotka ovat valoittaneet meren ja purjehtijoiden sydämet ympäri maailmaa. 40. vuoden aikana rakennettu Lagoon brändi kuvastaa sitoutumista laatuun, suunnitteluun ja suorituskykyyn, joka on tehnyt siitä yhden maailman arvostetuimmasta ja halutuimmista purjeveneiden valmistajista. Liity mukaan juhlimaan tätä ainutlaatuista hetkeä!

Lagoon 46 - Heti saatavilla

Tervetuloa tutustumaan Lagoon 46 -katamaraaniin, täydelliseen seikkailujen tyyssijaan merellä! Tämä tyylikäs ja tilava katamaraani tarjoaa ylellistä mukavuutta ja huippuluokan suorituskykyä. Upea suunnittelu yhdistettynä innovatiivisiin ominaisuuksiin tekee tästä veneestä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laatua ja vapautta vesillä. Lagoon 46 vie sinut seikkailuihin maailman kauneimpiin kohteisiin. 

Vasen valkea reuna

Mukana myös Sports Car Center!

Tapahtuma järjestetään yhdessä SCC – Sports Car Centerin kanssa. Tapahtumapäivänä pääset tutustumaan Sports Car Centerin upeisiin automalleihin! Kerro ennakkoon toiveesi, niin pyrimme varmistamaan toivemallisi esittelyn tapahtumassa.

SCC – Sports Car Centerin henkilökuntaa on paikan päällä kertomassa lisää esillä olevista autoista sekä yrityksen laajasta autovalikoimasta. Autovalikoimaan pääset tutustumaan ennakkoon täältä.

SCC esittelee tapahtumassa myös autorahoituksen uudet tuulet – SCC autorahoitus

2022 Lagoon Days with Highfield fiiliksiä

Lagoon Days with Highfield co-starring Sport car center - tiiseri - thumb

TUTUSTU LAGOON DAYS WITH HIGHFIELD 2024 ESITTELYVENEISIIN

Lagoon 46

Tämä uusi ja upea Lagoon 46 on saapunut Suomeen keväällä 2024. Se tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon purjehtijoille, jotka etsivät suurta ja “modernia” venettä flybridgellä. Lagoon 46 malli viettelee rohkeilla ratkaisuilla, avarilla tiloilla ja upeilla panoraamanäkymillä.

Lagoon 42

Lagoon 42 erottuu uudella viimeistellyllä tyylillään. Upea tyylikäs ulkoasu on sekoitus aitoa Lagoon perinnettä sekä uutta ja rohkeaa innovatiivista suunnittelua, jossa korostuvat veneen virtaviivaiset muodot ja häikäisevä panoraama-näkymä veneen salongista. 

Highfield Sport 700

Tyylikäs ja luotettava Highfield Sport 700 tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja mukavuuden. Veneen jykevä pulverimaalattu alumiinirunko ja syvä 26° V-pohja yhdessä laajan varustetason kanssa tekevät veneilystä nautinnollista. Kyytiin mahtuu jopa 14 henkilöä.

Highfield Sport 520

Highfield Sport 520 on suunniteltu monipuoliseen käyttöön, tarjoten vankan alumiinirungon, jäykän pakiston ja laadukkaat Hypalon-putket, jotka yhdessä syvän V-pohjan kanssa tekevät siitä kestävän ja helppokäyttöisen veneen jopa 10:lle henkilölle. 

Highfield Sport 460

Highfield Sport 460 on kompakti ja monipuolinen RIB-vene, joka on suunniteltu tarjoamaan suorituskykyä ja käytännöllisyyttä. Syvä V-pohja varmistaa vakauden ja suorituskyvyn erilaisissa vesiolosuhteissa Veneeseen mahtuu jopa 9 henkilöä. 

Varaa esittely Lagooneille

Voit varata alla olevalla lomakkeella oman esittelyaikasi ennakkoon Lagoon -katamaraaneille. Varaathan kerralla vain yhdelle alukselle ajan. Mikäli haluat tutustua molempiin Lagooneihin, pyydämme sinua täyttämään lomakkeen uudestaan. Lomakkeen ja täytettyä ja aluksen valittua sinulle avautuu ajanvarausikkuna, jossa voit valita haluamasi päivämäärän ja ajan esittelyä varten.

Ennakkoon ajan varaamalla varmistat, että pääset juuri haluamaasi aikaan tutustumaan Lagooneihin, mutta olet kuitenkin erittäin tervetullut tapahtumaan ilman varaustakin, mutta valmistaudu siihen, että joudut mahdollisesti jonottamaan tapahtumassa, mikäli haluat tutustua Lagooneihin. 

Suunnitteletko tapahtumaa tai veneen hankintaa?

Meillä on kokemusta Lagoon Charter -purjehduksista ja ensiluokkaisten katamaraanien välittämisestä jo vuodesta 2008. Jätä yhteystietosi ja kerro tapahtumastasi ja tarpeistasi, niin olemme yhteydessä!

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi