Skip to content

Lagoon Days with Highfield 2022

Tule testaamaan Lagoonit ja Highfieldit Helsingissä 16-17.6.2022! Tapahtumassa on mukana myös Sports Car Center ja upeat autot.

YachtsAgent täyttää 20 vuotta

Lagoon Days With Highfield 2022

Meillä on juhlavuosi, sillä YachtsAgent täyttää 20 vuotta! Olemme tuoneet Lagoon-katamaraaneja maahan jo vuodesta 2002. Highfieldien maahantuonti alkoi 2020. Tilaisuudessa tarjoamme juhlan kunniaksi jotain hyvää!  

Järjestämme perinteisen Lagoon Days With Highfield -tapahtuman 16.-17.6.2022 Helsingin Lauttasaaressa HSK:n satamassa yhteistyössä Sports Car Centerin kanssa. Käytä mahdollisuus hyväksesi ja tule tutustumaan Lagoon-mallistoon, Highfieldin Sport, Patrol, Classic ja Ultra Lite -mallistoihin sekä todella upeisiin autoihin. Nähtävillä ovat Lagoon mallit 42 ja 50 . Kysy vene-esittelyjen lisäksi koepurjehdusta sinua kiinnostavalla Lagoonilla! Highfieldiltä nähtävillä on Sport SP560, Patrol PA660, Classic sarjan CL340, sekä Ultra Lite mallistoa. Esittelyssä ovat myös CL380 & ePropulsion Navy sekä Porsche ja Mercedes-Benz.   

Osoite: Vattuniemen Puistotie 1, 00210 Helsinki 

Aika: Molempina päivinä 16.-17.6.2022 klo 15:00 – 18:00  – Koepurjehdukset klo 18:00 – 20:00 (oma ilmoittautuminen)

Esittelyn yhteydessä veneitä on myös mahdollista päästä koeajamaan! Varaa siis oma koeajosi varausnapista!

Lagoon Days With Highfield -tapahtuman jälkeen sinulla on myös erinomainen tilaisuus tulla opiskelemaan, miten Lagoonilla purjehditaan! Kolmen tunnin Lagoon Training Day -purjehduksella käydään läpi keskeiset asiat ja voit itse kokeilla, miten venettä hallitaan sekä moottoreilla että purjeilla. Käytä hyväksesi huikea tilaisuus tutustua Lagoonin käsittelyyn asiantuntijan opastuksella. Mikäli olet harkinnut oman Lagoonin hankkimista, purjehdusloman varaamista Lagoonilla tai olet muuten kiinnostunut purjehtimisesta, saat koulutuksessa erinomaisia vinkkejä ja käytännön kokemusta purjehtimisesta. 

Järjestämme Lagoon Training Day -purjehduksia 20.6. ja 21.6. molempina päivinä klo 15:00-18:00 ja 18:00-21:00.

Tule siis tapaamaan meitä, niin voimme yhdessä miettiä, mikä Lagoon tai Highfield varusteineen sopii parhaiten juuri sinulle!   

Mukana myös Sports Car Center!

Tapahtuma järjestetään yhdessä SCC – Sports Car Centerin kanssa. Tapahtumapäivänä pääset tutustumaan Sports Car Centerin myydyimpiin automalleihin Porsche Taycaniin sekä Mercedes-Benz GLE 350e Plug-In Hybridiin.

SCC – Sports Car Centerin henkilökuntaa on paikan päällä kertomassa lisää esillä olevista autoista sekä yrityksen laajasta autovalikoimasta. Autovalikoimaan pääset tutustumaan ennakkoon täältä.

Tutustu esittelyveneisiin

Highfield Sport SP560 nähtävillä ja koeajettavissa Lagoon Days With Highfield tapahtumassa Helsingissä 16.-17.6.2022!

Highfield Sport SP560

Sport 560 on laadukas ja sporttinen RIB, jossa yhdistyvät saumattomasti tyyli, turvallisuus, suorituskyky ja ajo-ominaisuudet. Veneeseen mahtuu jopa kaksitoista henkilöä, joten voit huoletta lähteä ystäviesi kanssa veneilemään.

Highfield Patrol PA660 nähtävillä ja koeajettavissa Lagoon Days With Highfield tapahtumassa Helsingissä 16.-17.6.2022!

Highfield Patrol PA660

Patrol 660 on suunniteltu vaativaan käyttöön. Pulverimaalattu alumiinirunko jäykällä palkistolla yhdistettynä syvään 26° V-pohjaan sekä laadukkaisiin Hypalon-putkiin tekee veneestä vakaan, kestävän, kevyen, helposti käsiteltävän sekä erittäin merikelpoisen.

Highfield Classic CL340 nähtävillä ja koeajettavissa Lagoon Days With Highfield tapahtumassa Helsingissä 16.-17.6.2022!

Highfield Classic CL340

Classic 340 yhdistettynä penkkikonsoliin on erittäin helppo ajaa. Pulverimaalattu alumiinirunko ja kuminen kölisuoja tekee rungosta kestävän. Putkien ansiosta vene ei kallistele rannassa eikä ajossa, joten rantautuminen on helppoa ja turvallista.

Highfield Ultralite mallisto nähtävillä ja koeajettavissa Lagoon Days With Highfield tapahtumassa Helsingissä 16.-17.6.2022!

Highfield Ultra Lite

Paino on tärkeä kriteeri jollaa valitessa. Kun haluat nostaa jollan taaveteille, laidan yli tai vetää sen rannalle, keveys ja kestävyys ovat ratkaisevia ominaisuuksia. Highfield on suunnitellut tähän tarkoitukseen alumiinirunkoisen Ultra Lite -malliston.

Lagoon 42 Balance 4

Lagoon 42

Lagoon 42 erottuu uudella viimeistellyllä tyylillään. Upea tyylikäs ulkoasu on sekoitus aitoa Lagoon perinnettä sekä uutta ja rohkeaa innovatiivista suunnittelua, jossa korostuvat veneen virtaviivaiset muodot ja häikäisevä panoraama-näkymä veneen salongista.

Lagoon 50 Karioca II+

Lagoon 50

Tämä upea Lagoon 50 on asettuu Lagoon 46 ja Lagoon 55 väliin. Se tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon purjehtijoille, jotka etsivät suurta ja “modernia” venettä flybridgellä. Lagoon 50 malli viettelee rohkeilla ratkaisuilla, avarilla tiloilla ja upeilla panoraamanäkymillä.

Show Buttons
Hide Buttons