Skip to content

Uusi Lagoon 51 -katamaraani ehdolla European Yacht of the Year -palkinnon saajaksi!

European Yacht of the Year -palkinto luovutetaan parhaalle kaupallisesti tuotetulle!

Uusi Lagoon 51 -katamaraani on ehdolla European Yacht of the Year -palkinnon saajaksi. Palkinnon voittaja paljastetaan Düsseldorfin venenäyttelyssä tammikuussa 2023. Lagoon 51 tarjoaa ekologisemman lähestymistavan purjehdukseen. Aluksen katolle on mahdollista saada suuri määrä aurinkopaneeleja tuottamaan jopa 3 400 wattia eri toimintoihin tinkimättä aluksen tyylikkäästä ulkonäöstä. Flybridgelle kulkevien kaksien portaiden ansiosta liikkuminen aluksella on entistä helpompaa.

Lagoon 51 -katamaraani oli myös näytillä Cannes Yachting Festival -tapahtumassa syyskuussa 2022. Katso blogijulkaisumme aiheesta ja fiilistele vuoden 2022 venenäyttelyiden helmeä!

Flybridgen modulaarinen sohvaryhmä, joka on muutettavissa XL-kokoiseksi auringonottoalueeksi, tekee rentoutumisesta vaivatonta. Lagoon 51:ssä on perässä taso, joka tekee alukseen nousemisesta helppoa ja toimii samalla kuin parvekkeena meren yllä. Vilvoittele jalkojasi uimatasolta tai pulahda uimaan virkistävään veteen halutessasi. Täältä voit tutustua muihin Lagoon-malleihin. Lue tästä lisää Lagoon 51 -katamaraanista.