Lagoon 46 kaudelle 2024

Lagoon 46 tarjoaa nautinnollisen purjehdusfiiliksen

Lagoon 46 kaudelle 2024 - toimi nopeasti!

Olemme tilanneet ennakkoon Lagoon 46, joka toimitetaan Helsingin vesille tänä 2024 keväänä. YachtsAgentin tarjoamat rahoitusratkaisut mahdollistavat veneen ostamisen yksityiskäyttöön tai osaksi charter-liiketoimintaa Suomessa tai Kroatiassa, jolloin veneestä saa vuokratuottoa.

Oikea valko reuna

Lagoon 46 tarjoaa vapautta ja ennen kokematonta mukavuutta!

 

Lagoon 46 sisä- ja ulkotilojen välillä vallitsee täydellinen tasapaino. Salonki on samalla tasolla kuin avara terassi ja keulakannelle on helppo kulku. Suunnittelutoimisto VPLP on onnistunut yhdistämään tässä loistokkaassa veneessä avarat ja valoisat sisätilat ainutlaatuiseen kansiratkaisuun, jossa huomio on keskittynyt helppoon ja nautinnolliseen purjehdukseen. 

 

Räätälöidyt rahoitusvaihtoehdot veneen hankintaan

Yacht Ownership -ohjelmat ovat fiksu tapa hankkia oma vene, vain pienellä käsirahalla joustavasti. Yacht Ownership -ohjelmat tekevät veneen hankinnasta edullista, helppoa ja turvallista. 

Yacht Ownership rahoitusratkaisut on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin, oli tavoitteena sitten minimoida sitoutunut pääoma, maksimoida vuokratuotto tai nauttia itse mahdollisimman paljon purjehduskokemuksesta. Yachts Ownership -ohjelmat tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja jokaiselle veneen hankinnasta haaveilevalle. 

Vasen valkea reuna
Oikea valko reuna

Vene osaksi Charter-toimintaa Suomessa tai Kroatiassa?

Yachts Ownership mahdollistaa veneen liittämisen osaksi charter-liiketoimintaa Suomessa ja Kroatiassa. Ohjelmassa katetaan veneen käyttökulut ja rahoitus charter-vuokratuotolla. Yacht Ownership -ohjelmalla hankittu purjevene on arvonlisäverovapaa, jolloin hankinta on jopa 65%  edullisempi sijoittajalle verrattuna yksityisesti hankittavaan veneeseen. 

Tekniset tiedot

Suunnittelu

VPLP Design

Rakennesuunnittelu

Patrick le Quément​

Sisustussuunnittelu

Nauta Design​

Pituus​

13,99 m

Paino

15,77t (EEC)

Moottorit

2 x 57 HP​

Leveys

7,96 m

Maston korkeus

23,21 m​

Polttoainesäiliö​

2 x 520 l​

Syväys​

1,30 m

Purjeala yhteensä​

123 m2

Vesisäiliö​

2 x 300 l

Luokittelu

A 12, B 14, C 20, D 30 (CE)

Lagoon 46 toimitusaika ja hinta

Lagoon 46 kokonaishinta varusteltuna on noin 1 057 132 € + ALV

Lagoon 46 toimitetaan huhtikuussa 2024. Vene osallistuu La Grande Mottessa Multihull Boat Show’n ja sen jälkeen se purjehditaan Suomeen. 
Tämä purjehdus mahdollistaa uudelle omistajalleen upean seikkailun ammattikipparimme kanssa purjehtien. 

Haluatko kuulla lisää?

Mikäli olet kiinnostunut tästä keväällä 2024 toimitettavasta Lagoon 46 veneestä, ja haluat tietää sen toimituksesta lisää, ota yhteyttä! 

-Team YachtsAgent

YachtsAgent logo 2023

Veneentekijäntie 16
FI-00210 HELSINKI

Tel. +358 20 144 1740

 contact@yachtsagent.com

fiSuomi